Sustine Atelierul lui Daniel H.

de Daniel Petrisor Havrince
Adauga la favorite
Vezi
465
vizualizari
0 lei
din 2,000 lei
Pribilești, Județul Maramureș
Ma numesc Daniel Havrince si am un atelier de tamplarie care are nevoie de imbunatatiri, de aceea iti cer tie ajutorul tau...
Initiator proiect
1 proiect

Cine sunt si cu ce ma ocup?

Salut si iti multumesc ca esti interesat de proiectul acesta. Ma numesc Daniel Havrince, si de o perioada buna de timp lucrez la atelierul de tamplarie construit, in care incerc sa produc obiecte frumoase si utile. 

Atelierul a fost inceput mai mult ca un hobby si prelucrarea lemnului nici nu era punctul meu forte, specializarea mea fiind in domeniul electronicii. Lucrand cativa ani in domeniul prelucrarii lemnului pe un CNC, am ajuns la decizia sa imi construiesc singur un cnc hobby, ceea ce am si facut.  Ulterior pe langa cnc s-au adaugat diverse unelte si chiar un mic atelier in care desfasor activitatea.

Obiectivul principal al atelierului era producerea de videoclipuri instructive in care altii sa invete cum se produc diverse obiecte din lemn.

Aceasta strangere de fonduri are ca scop imbunatatirea atelierului actual pentru a putea produce obiecte de pus in vanzare si clipuri instructive de buna calitate. 

De ce am nevoie? Si ce vei obtine tu?

Am nevoie de urmatoarele unelte:

  • Circular cu masa. Actualul a cedat si nu se gasesc piese de schimb;
  • Abric cu grosime
  • Banzic sau traforaj

Fiecare investitor va fi recompensat pentru contributia sa, indiferent de valoare. Recompensa va consta dintr-o mentiune intr-un vlog pe youtube pana la obiecte realizate in atelier cum ar fi:

Suport de telefon in forma de elefant:

Suport de chei personalizat cu breloc

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute