Batranii izolati din muntii Apuseni

de Dragos Mihai Oltean
Adauga la favorite
150
vizualizari
0 lei
din 15,000 lei
26
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
Garda de Sus,
Descopera povestea inedita a oamenilor din inima muntilor. Sunt cei ce traiesc fara drumuri, medici sau magazine, dar cu o bucurie pura în inima.
Initiator proiect
1 proiect

Romania inseamna Muntii Carpati cu padurile sale salbatice. Dincolo de padurile muntilor, urcand spre culmi, intalnesti oameni.

Traiesc o viata in munti, la capatul unor poteci. Ei nu au nimic din ce avem noi: drum, medici, magazine. Traiesc dupa bunul plac al naturii si pe propriile puteri. Romanul intelept, e cel izolat in munti.

Pentru ei viata e o poteca. Ei sunt fara confort, drumuri.

 Drumul lor e unic si doar urca, singuri cu gandurile lor.

Cine sunt ei?

Ei sunt oameni simpli si calzi care se bucura mereu cand ne intalnesc. Nu cunosc orase sau alte tari.

 

Bucata lor de cer de deasupra casei cuprinde toate misterele lumii: viata, Dumnezeu, sinele si pacea. Le citesc mereu cand ridica privirea. Din cer vin toate pentru ei. De fiecare data cand ii asculti, intelegi ca simplitatea e darul de a spune ce e esential prin ce ai trait tu.

Cum ii putem ajuta?

Daca doresti sa faci o diferenta directa, te invitam sa te alaturi eforturilor noastre de strangere de fonduri sau de colectare de alimente pentru cei care au nevoie. Fiecare donatie, fie ea mare sau mica, este o raza de speranta pentru cei care trec prin momente dificile.

Pentru donatii financiare, poti contribui online printr-un simplu clic, iar suma donata va fi directionata catre sprijinirea familiilor vulnerabile, acoperind necesitati de baza, asigurand acces la educatie sau furnizand ajutor medical.

Fiecare gest de generozitate este un pas catre construirea unei lumi mai bune. Alatura-te noua in aceasta calatorie a solidaritatii si impreuna sa facem o schimbare reala in vietile celor care au nevoie de sprijinul nostru. Impreuna, suntem puternici, iar fiecare act de iubire conteaza in acest efort colectiv de a face lumea un loc mai bun pentru toti.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute