VICTORIA ARE NEVOIE DE O OPERAȚIE ȘI O MAȘINĂ ADAPTATĂ

de Asociația Umanitară Victoria Maria
Adauga la favorite
Vezi
2516
vizualizari
38,064 lei
din 115,000 lei
6
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
București,
Pentru a învinge durerile și greutățile zilnice, Victoria are mare nevoie de o intervenție chirurgicală și o mașină dotată cu rampă.
Initiator proiect
2 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Luna viitoare, Victoria va fi supusă unei intervenții chirurgicale: o operație de miofibrotomie care costă 3000 de EURO.  Pentru că operația va avea loc în afara României, ea va avea nevoie și de o mașină dotată cu rampă pentru a fi transportată după efectuarea operației. 

                       Chiar dacă face ședințe de recuperare de mai bine de 10 ani, în timp, din cauza tetraparezei, tendoanele i s-au scurtat. Prin urmare, nu-și mai poate ține picioarele întinse și cu mare greutate poate să ducă la bun sfârșit ședințele de kinetoterapie. Costurile terapiilor și tuturor dispozitivelor medicale nu pot fi acoperite în întregime de părinții ei, oricât de mult și-ar dori. Această operație este extrem de importantă pentru ca Victoria să poată să-și miște picioarele în continuare, lucru care îi este aproape imposibil în acest moment.

 • Bucuria ei depinde de DOUĂ LUCRURI VITALE: o mașină adaptată nevoilor ei și o operație de miofibrotomie care costă 3. 000 de Euro. Pentru că o mașină nouă dotată cu rampă este extrem de costisitoare, părinții ei își doresc să achiziționeze una second-hand, care ar costa aproximatix 20.000 de Euro.

 • Bineînțeles că șansele ei la o viață fără dureri, depind nu doar de aceste două lucruri, ci și de o mulțime de ședințe de terapie și recuperare absolut necesare după realizarea operației. După realizarea operației, ea va fi nevoită să facă și mai multe ședințe de recuperare extrem de costisitoare.
 • Intervenția chirurgicală de 3000 de EURO va trebui, ulterior repetată, și în alte țări pentru a avea rezultate mai bune. De aceea, această primă operație împreună cu mașina adaptată nevoilor ei reprezintă CEL MAI IMPORTANT PAS ÎN DRUMUL EI SPRE O VIAȚĂ APROAPE NORMALĂ.
 • Din bucuria intrinsecă a sufletului ei, Victoria își dorește să vadă cerul din picioare, să se ridice din scaunul cu rotile și să-i ajute pe părinții ei.

 

 • Fii și tu un supererou pentru a-i oferi Victoriei șansa la o viață aproape normală! Doar ÎMPREUNĂ, vom putea contribui la bucuria unui copil care se confruntă cu greutăți zilnice, dar care nu a încetat niciodată să-și piardă încrederea. În acest moment, oamenii sunt singura ei salvare!

 • Dacă această sumă va fi depășită, banii vor fi folosiți de către Asociația Umanitară „Victoria Maria” pentru a-i asigura terapiile de care are mare nevoie și care-i lipsesc de cele mai multe ori.
 • Ne-ar ajuta enorm dacă ați distribui mai departe această campanie, precum și videoclipul de pe YouTube!
 • Mai multe despre parcursul Victoriei și toate eforturile pe care le face periodic la ședințele de terapie, puteți descoperi pe: Asociația Umanitară Victoria Maria (Facebook); asociatia_victoria_maria (Instagram);
 • Asociația Umanitară „Victoria Maria”, reprezentant legal Butoi Camelia
 • Adresă de e-mail unde ne puteți adresa eventuale întrebări: victomaributoi@gmail.com.

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Borsaru Nicoleta
acum o saptamana
Nicoleta
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 saptamani
Victoria sa fie a ta!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 saptamani
Amin!
49.00 lei
Nicolae Magda
acum 2 saptamani
10.00 lei
Borsaru Nicoleta
acum 2 saptamani
Trebuie sa continuați așa, o sa aibă efect ! Sănătate și reușită la operație. Maica Domnului sa va binecuvânteze și sa va ajute! Nicoleta și Viktor
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
50.00 lei
Grigorescu Raluca
acum 3 saptamani
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
20.00 lei
Conea Ariadna
acum 3 saptamani
500.00 lei
Grațiela Suciu
acum 3 saptamani
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
Dumnezeu sa va ajute, sa va intareasca si sa ocrotească sufletul frumos al Victoriei!
50.00 lei
Siminea Patricia
acum 4 saptamani
150.00 lei
Sergiu Barabas
acum 4 saptamani
Am apăsat pe pix ❤️
100.00 lei
 • 31 /05
  2024
  1

  ÎMPREUNĂ PENTRU Victoria Maria

  Victoria a trecut de prima ei operație de miofibrotomie care a fost efectuată la Chișinău! Acum începe o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Operația a fost primul pas.

  Cu această ocazie, vrem să vă mulțimim pentru completarea tuturor formularelor pentru redirecționarea a 3,5% către Asociația noastră! De asemenea, vrem să mulțumim unei firme care și-a donat întregul profit trimestrial către cazul Victoriei. N-am fi reușit să ajungem aici fără ajutorul Fundației Mereu Aproape și fără toate eforturile omului GREEKOS căruia îi suntem recunoscători! Mulțumim tuturor celor care au donat în campania noastră!

  Campania noastră nu s-a încheiat. Au rămas 23 de zile din campania pentru strângerea sumei necesare achiziționării unei mașini second-hand adaptată nevoilor Victoriei. Mașina este esențială pentru a o ajuta să se deplaseze la centrele de terapii necesare după realizarea intervenției.

  Vă mulțumim!