Toamna în Parcul Terra! Anotimp de bucurii!

de Alexandru Daniel Ighisan
Adauga la favorite
1360
vizualizari
0 lei
din 1,000 lei
Dumbravita,
Deschidem seria de activități de toamnă și Halloween în Parcul Terra—cu sprijinul vostru!
Initiator proiect
1 proiect

Ce e toamna dragi copii? Anotimp de bucurii!

Deschidem seria de activități de toamnă și Halloween în Parcul Terra—cu sprijinul vostru!

Aceste evenimente sunt posibile datorită părinților și voluntarilor care au contribuit pro bono la organizare. Însă unele lucruri și eforturi au un preț care merită răsplătit.

De aceea apelăm la voi, cei din comunitatea noastră minunată, să susțineți această activitate de solidaritate și încurajare artistică și culturală pentru copii.

Toate fondurile strânse vor fi alocate activităților de toamnă din Parcul Terra, iar ceea ce rămâne va fi donat cu mare drag copiilor mai puțin norocoși care locuiesc în satele din județul Timiș și care se confruntă cu o situație materială precară.

Așadar, vă îndemn să încurajăm copiii să se învețe prin joc, să întindem o mână de ajutor celor care au mare nevoie, și să răsplătim eforturile acelora care au adus un plus de magie acestor evenimente.

TEMA:

Halloween—sărbătoarea de origine europeană (celtică și romană) cu ocazia căreia se serbează toamna, sfârșitul sezonului recoltelor, Ziua Tuturor Sfinților și Ziua Morților. Copiii împreună cu părinții lor sunt invitați să participe costumați la festivitățile sociale specifice acestei sărbători. Festivitățile se vor încheia cu colindatul tradițional pentru dulciuri și bomboane.

Toamna/Anotimpul Recoltelor—Serbarea spiritului de toamnă continuă și după Halloween, când copiii și părinții sunt invitați deopotrivă să se bucure de minunile acestui sezon prin jocuri hazlii, acte de binefacere, și voie bună.

DATA ȘI ORA: 31 Octombrie, cu incepere de la ora 16:00 / 2 Noiembrie cu incepere de la ora 14:00

LOCAȚIA: Parcul Terra [Strada Fervenția—Colț cu Strada Terra] 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute