Terapia prin muzica pentru copii cu dizabilitati.

de Amira Maria Hassan
Adauga la favorite
991
vizualizari
0 lei
din 60,000 lei
Bucuresti,
"Muzica ne uneste pe toti, afoni sau nu".De la acest adevar simplu pornim si noi iar cu ajutorul dvs ne dorim sa ducem la capat acest proiect.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Terapia prin muzica pentru copii cu dizabilitati. Metoda de predare Orff & Dalcroze & Montessori. Sansa de a urca pe scena si de a descoperi valorile adevarate ale muzicii.Orice copil/adult are dreptul de a iesi in fata si a-si exprima emotiile printr-un mod artistic.

 

      Terapia prin muzica pentru scopul proiectului nostru a fost şi rămâne sprijinirea şi promovarea integrării în comunitate a copiilor cu dizabilităţi printr-un proces de normalizare a vieţii acestora, conturându-se într-o manieră imperativă integrarea socială şi societală.

        Muzica ne uneste. Prin prisma acestui proiect, dorim sa oferim sansa tuturor copiilor si tinerilor cu dizabilitai din Romania de a urca pe scena."Ei simt muzica altfel decat noi" 

      Pentru a putea oferi terapii muzicale unui numar cat mai mare de copii si tineri cu dizabilitati, avem nevoie de un  miracol colectiv. 

      In fiecare zi in romania la fiecare 3 ore se naste un copil cu dizabilitati.Nevoia de recuperare atat fizica cat si emotionala este extrem de importanta si mul mai mare decat ceea ce sistemul de sanatate din Romania ofera in acest moment.

      Muzica poate ajuta copiii cu dizabilitati,indiferent de nevoile lor speciale. Procesul de invatare al unui instrument muzical ajuta la stabilirea unui sentiment de concentrare ,sincronizare si ritm,oferid,in acelasi timp,o oportunitate de exprimare a creativitatii prin muzica. S-a demonstrat ca tobele,in special ajuta la reducerea depresiei ,cresterii sistemului imunitar , precum si la construirea simei de sine.

De ce avem nevoie de sprijinul tau?

  Spatiul in care se vor desfasura orele de muzica este unul inchiriat deoarece bugetul nu ne permite unul propriu. Acum avem nevoie de ajutorul tau pentru a face functional acest .Centru de terapii muzicale este atat de important pentru copiii si tinerii cu dizabilitati din Bucuresti si din intreaga lume.

 Pe langa orele de muzica, oferim copiilor si sansa de a urca pe scena si de a-si exprima emotiile prin muzica. Anul acesta ,datorita publicului,ne aflam la a VI-a editia a Festivalului Armonii ( Toamna/Iarna/Vara/Primavara).Acum dorim sa oferim sansa si copiilor speciali sa faca parte din colectivul nostru. Pentru fiecare concurent, oferim premii si diplome, pentru a le stimula increderea de sine. 

Imagini salile Festivalului Armonii

Impactul

   Cu ajutorul acestui proiect si sustinerea voastra, toti copii si tinerii cu dizabilitati au ocazia de a urca pe scena si de a cunoaste adevarata valoare a muzicii. Cu ajutorul instrumentelor si a metodelor de predare Orff si Dalcroze, toti copii vor studia individual cursuri de muzica, vor avea posibilitatea de a urca pe scena si de a organiza concerte muzicale in fiecare oras al tarii.

   Muzica deschide inimi, este ceea ce noi numim - frumosul. Și da, noi credem că frumosul va salva lumea!

Bugetul este reprezentat de:

  •  Promovarea on-line pe toate platformele disponibile (facebook, instagram, google ads,emisiuni tv)
  • chiria salilor ( costul unei sali de festival este de minim 5000lei/zi)
  • transportul national ( inclus de acasa , de oriunde din tara, pentru fiecare  copil/adult)
  • achizitia instrumentelor adecvate ( Orff, Dalcroze + pian, vioara, microfon, mixer,boxe)
  • organizatori, profesori, pedagogi, cameramani, fotografi, psihologi, editori,paza,soferi, inchirierea autovehiculelor.Acestia cu totii muncesc cu dragoste si spor pentru muzica, cultura si pentru binele umanitatii.
  • Chiria salilor pentru desfasurarea cursurilor.
  • Organizare festivaluri in toata tara, festivaluri dedicate copiilor cu dizabilitati  ,festivaluri in care ei urca pe scena si ne transmit emotiile lor sincere.

 

Invitația noastră către tine este să faci un pas către comunitatea acestui cerc, contribuind la realizarea implinirii acestui vis. Fiecare copil are sansa de a face parte din colectivul nostru, colectiv numit FAMILIA ARMONII!
 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute