OBIECTELE TRICOTATE FAC VIATA MAI FRUMOASA

de Gabriela-Alexandra Draguti
Adauga la favorite
Vezi
3566
vizualizari
200 lei
din 16,000 lei
Drobeta-Turnu Severin, Județul Mehedinți
Am priceperea unui profesionist si am nevoie de sprijin pentru a porni o mică unitate de producţie pentru obiecte tricotate deosebite.
Initiator proiect
1 proiect

 

Sunt Gabriela Drăguţi şi locuiesc in Drobeta-Turnu Severin.

Ştiu să realizez uimitoare obiecte croşetate la un nivel de exigenţă profesionist şi aş vrea să pot constitui o unitate de producţie de dimensiune mică instruind şi alte persoane cărora le voi putea oferi locuri de muncă. Este necesară o investiţie în etape dar nu dispun de capital. Pentru moment ar fi suficient 16000 lei (sumă din care se scade aprox. 25% reprezentând impozit şi comisioanele platformei), pentru cheltuieli de organizare şi achiziţie de materiale.

 

Vă adresez rugămintea de a mă sprijini contribuind prin donaţii la susţinerea cauzei mele, promiţându-vă că este o împrejurare în care ambele părţi câştigă. Orice sumă donată este binevenită. Dar pentru donaţiile care depăşesc nivelul strict simbolic o parte din valoare se reîntoarce către Dvs prin cupoane valorice ce pot fi folosite după încheierea campaniei pentru a acoperi partial sau total valoarea unui obiect comandat. În plus, includerea în “Club GD” – care va funcţiona pe site-ul meu ca o secţiune cu acces privat – vă conferă pe viaţă avantajul de a primi oferte la preţuri preferenţiale cu prioritate în execuţia comenzii şi deservire.

 

Puteţi efectua donaţii în lei sau în principalele valute, plătind cu cardul într-un mediu securizat, în ţară sau în străinătate.Înainte de a stabili valoarea sumei pe care o donaţi introduceti ca test o valoare în lei în formularul de pe site. Conversia în valută se va afişa automat şi ţinând cont de aceasta veţi putea stabili apoi suma efectivă pe care o donaţi. In caseta va fi introdusă suma în lei, conversia în valute, dacă este cazul, se realizează automat. IMPORTANT: La efectuarea plăţii vă rog să introduceţi adresa Dvs de e-mail în câmpul pentru transmiterea de mesaje, imi este necesară pentru a vă transmite informaţii importante despre recompensa Dvs.

 

Îmi susţin cauza cu o pledoarie pentru utilizarea obiectelor croşetate manual în cât mai multe împrejurari.Sunt frumoase şi la modă, comode la purtat, uşor de întreţinut şi pot fi realizate într-o mare varietate de forme, modele şi culori, limita fiind doar imaginaţia. În acest moment realizez: pulovere, paltoane, rochii, fuste, ponchos, genţi, căciuli, fulare, mărturii pentru căsătorie sau botez şi o mare varietate de încălţăminte cu faţă tricotată. Sunt obiecte foarte frumoase, care plac tuturor celor care le vad şi mulţi dintre ei şi le doresc. Vă invit să îmi vizionaţi videoclipul şi să vizitaţi website-ul pentru a vă convinge (http://www.gabrieladraguti.ro) !

 

Încercaţi să vă creaţi un stil de viaţă folosind obiecte croşetate handmade !

 

Faceţi acum o faptă bună, sprijiniţi printr-o donaţie şi cauza mea !

     Mă puteţi sprijini şi povestindu-le pe Facebook prietenilor
                                        despre cauza mea:

         

 

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 8 ani
~ SUCCES SI LA CAT MAI MULTE REALIZARI ,GABRIELA !
QuickMobile
acum 8 ani
Felicitari pentru initiativa, va ureaza intreaga echipa QuickMobile
200.00 lei