Esențial

de Iulian Andrei Crăciun
Adauga la favorite
905
vizualizari
350 lei
din 4,000 lei
București,
"Esențial" e o colecție cu pagini alese din Andrei Crăciun, pagini de poezie, proză scurtă, dar și publicistică, reportaje, portrete.
Initiator proiect
19 proiecte

"Esențial" e o colecție cu pagini alese din Andrei Crăciun, pagini de poezie, proză scurtă, dar și publicistică, reportaje, portrete. Niciun cuvânt însă din poemele-roman și nici din romane.

 “Am ajuns la patruzeci de ani, o vârstă care încă îmi poate fi ultima sau jumătatea vieții. Totodată, e vârsta unui prim bilanț. Am vrut să văd ce anume din tot ce am scris poate fi și merită să fie salvat de la uitare. Așa că am bricolat acest volum, care e împărțit pe mai multe părți, fiecare dintre ele reprezentând o cameră dintre camerele inimii mele: poezia, proza scurtă, publicistica, reportajele, portretele. Am făcut asta ascultând muzică la pick up, cum ascult de zeci de ani, colecții de discuri care, dacă sunt rezumate bine, poartă toate titlul acesta: Esențial.”, spune Andrei Crăciun despre acest volum. 

Cartea se poate pre-comanda. Costă cincizeci de lei transport inclusv. Cei care o pre-comandă o vor primi direct la adresă deîndată ce iese din tipar. Pentru orice alte detalii, mail la: andrei@dela0.ro

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Laurențiu Ciolănescu
acum 5 luni
doamne ajuta
50.00 lei
Adriana Zamfirescu
acum 6 luni
50.00 lei
es
acum 6 luni
100.00 lei
acum 6 luni
50.00 lei
Dan Mihaileanu
acum 6 luni
Curaj
50.00 lei
Jianu Florian
acum 6 luni
50.00 lei