Campionatul European de Taekwon-do

de Rogoz Ionuț Ciprian
Adauga la favorite
410
vizualizari
0 lei
din 2,000 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Vreau sa duc Romania pe prima treapta a podiumului european !!!
Initiator proiect
2 proiecte

O scurta prezentare

 

Ma numesc Rogoz Ionut, practic Taekwon-do de la varsta de 6 ani si sunt multiplu campion national si international. Visul meu e sa particip la un Campionat Mondial insa prima etapa e participarea la aceasta editie de Campionat European din  Talinn, Estonia. 

Obiectivele

Obiectivul meu la aceasta editie de Campionat European este clasarea pe podium, mai exact pe prima treapta a podiumului, avand in vedere emotia pe care o ai atunci cand incepe intonarea imnului  national, fiind un moment unic in viata unui sportiv. 

De ce am nevoie ?

Din punct de vedere financiar, suma mentionata cuprinde cazarea, taxa de participare si drumul. Avand in vedere ca perioada de desfasurare a concursului se intinde pe cateva zile 23  - 29 Aprilie, cazarea se ridica la 200 euro, biletul de avion ajunge si el la 200 euro, iar taxa de participare este de 100 euro.

http://www.eitf-taekwondo.org/events/detailed/eitf-european-championships-tallin-2018

 

Cat de motivat sunt ?

  Avand in vedere ca acest sport este un stil de viata pentru mine, motivatia pentru a castiga titlul de Campion European este dincolo de limite, seriozitatea in pregatire fiind un punct forte. Am dat startul pregatirii din luna Decembrie 2017 chiar daca nu voi strange destule fonduri pentru a participa.

"Nu dormii pentru a-ti visa visele, munceste la ele."

Alte cai/moduri cu care ma puteti ajuta

In aceasta pregatire nu e nevoie doar de ajutor financiar, un simplu ajutor moral te poate motiva foarte mult.  Vreau sa duc Romania la loc de cinste, cu ajutorul tuturor persoanelor care ma sustin si au incredere in mine.

Multumesc anticipat !!!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute