T2K Home & Garden

de Danut Tudorache
Adauga la favorite
1896
vizualizari
0 lei
din 225,000 lei
Vlădeni, Județul Brașov
Depozit materiale constructii, firma de constructii si magazin universal intr-un viitor cartier dintr-o comuna brasoveana.
Initiator proiect
2 proiecte

Depozit materiale constructii, firma de constructii si magazin universal intr-un viitor cartier dintr-o comuna brasoveana. Cel mai apropiat depozit si magazin de profil, se afla la aprox 20 km distanta. 

Intr-un sat brasovean s-a initiat un nou proiect imobiliar. S-au parcelat cateva zeci de hectare de tren, in aproximativ 300 parcele cu suprafete intre 500 si 1600 mp fiecare. Aproximativ 200 din ele sunt deja vandute. Doua dintre ele le-am achizitionat eu, urmand ca aici sa deschid un depozit de materiale de constructii, o firma de constructii  si un magazin universal cu  accesorii pentru casa si gradina. Am discutat cu o parte din noii proprietari ai parcelelor cumparate deja de la dezvoltatorul imobiliar si unii din ei sunt decisi sa inceapa constructiile anul acesta. Proiectul se afla la aprox 30 km de Fagaras, 30 km de Brasov si 21 km de Codlea. Cel mai apropiat magazin si depozit se afla la Codlea.  

Am discutat deja cu cativa furnizori mari de materiale de constructii in vederea obtinerii de preturi competitive si pot spune ca putem obtine discounturi care ne permit sa vindem mai ieftin chiar si decat cei din Codlea. In momentul de fata detin un buldoexcavator, o betoniera, generator de curent electric si alte cateva unelte si utilaje mici care sunt  necesare inceperii oricarei lucrari de constructii. Finantarea va fi folosita in scopul ridicarii unei hale care sa permita depozitarea  produselor care pot fi afectate de umezeala (ciment, ipsos, glet, etc)  si a utilajelor si sculelor din dotare. De asemena,  o parte din finantare (aprox 5000 euro vor fi directionati catre achizitionarea unei autoutilitare basculabile de 3.5 tone). Pentru transportul altor materiale si produse mai mari deja am inceput sa-mi formez relatii in zona. Eu fiind din Galati, locuiesc  in cadrul acestui proiect de aproximativ 9 luni intr-o rulota amplasata in cadrul proiectului, timp in care mi-am format o baza de potentiali clienti si relatii privind atat achizitia materialelor cat si  transportul acestora. 

- Achizitia autoutilitarei care imi va permite sa mai economisesc in timp banii pe care i-as fi platit altor transportatori

- Ridicarea halei si a magazinului de prezentare.

- Din diferenta de bani plus ce mai reusesc sa strang din ce imi produce firma de IT pe care deja o detin,  mai achizitionez alte unelte si utilaje de care avem nevoie pentru dezvoltarea afacerii.

 Alte moduri de a ne ajuta

Daca nu ne poti ajuta financiar, ne poti ajuta promovandu-ne atat pagina de facebook, cat si pagina proiectului de pe sprijina.ro . Poate unul din prietenii tai este interesat de un astfel de proiect. Multumim tuturor celor care sprijina proiectul

https://www.facebook.com/T2KHomeGarden/

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute
 • 28 /07
  2017
  4

  Lucrari efectuate in ultima saptamana

  • dat la pensula casa de lemn cu Sadolin
  • gard imprejmuire
  • montaj magazie
  • cosit iarba de pe teren
  • curatat iaz (suprafata aprox 800 mp)
 • 28 /07
  2017
  3

  Saptamana asta am achizitionat si o motocoasa care a si intrat deja in productie curatind deja doua terenuri de buruieni.

 • 10 /07
  2017
  2

  Astazi am achizitionat in jur de 350 matrite pentru pavele, urmand ca sapatamanal sa mai achizitionam si alte modele de matrite si o masa pentru vibrat pavelele.

 • 04 /07
  2017
  1

  In cadrul proiectului dorim sa angajam oameni ai strazii din Brasov sau persoane din familii nevoiase din satele invecinate pe anumite posturi, unde o putem face. De exemplu la depozitul de materiale, ca manipulanti vom angaja oameni ai strazii care nu au  practicat niciodata nici o meserie, in timp urmand sa vanseze in functie de aptitudini. In firma de constructii vom angaja oameni ai strazii pe posturile  pentru care dezvolta aptitudini. Deasupra magazinului universal putem amenaja unu sau doua  dormitoare pentru acestia, iar gradina din curtea magazinului poate fi ingrijita, intretinuta si folosita de acestia.