Rezidenți în Casa Visurilor, de Radu Aldulescu

de Andrei Ionut Ruse
Adauga la favorite
Vezi
17746
vizualizari
10,492 lei
din 8,500 lei
8
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
București,
Împreună ne dorim să dăm viață cărții „Rezidenți în Casa Visurilor”, de Radu Aldulescu, unul dintre cei mai importanți romancieri români.
Initiator proiect
1 proiect

Împreună ne dorim să dăm viață cărții „Rezidenți în Casa Visurilor”, de Radu Aldulescu, unul dintre cei mai importanți romancieri români pe care-i avem. Implică-te și precomandă cartea pentru ca noi să o putem publica.

 

Cine suntem și de ce am ales crowdfunding-ul?

Editura Hyperliteratura s-a născut la sfârșitul lui 2016, odată cu publicarea primului volum din trilogia „Istoria ROCKului românesc”. Ne-am propus de la bun început să schimbăm din temelii câteva lucruri pe piața de carte românească: promovare mai bună a autorilor români, drepturi financiare mai mari pentru scriitori (chiar și de 3-4 ori mai mari decât editurile „tradiționale”), transparență și nu în ultimul rând respect. Atât pentru autorii noștri, dar și pentru cititori.

Am ales metoda de finanțare prin crowdfunding deoarece aceasta ni se pare cea mai onestă cale de a duce la capăt un proiect de carte, adresându-ne în primul rând publicului, care este cel mai în măsură să ne spună că își dorește un titlu. Ne dorim ca publicul să fie alături de noi (și) în acest demers și să ia parte activ la publicarea și promovarea acestui roman prin precomanda acestuia.

Până acum am demarat cinci campanii de crowdfunding reușite și ne dorim foarte mult să extindem colecția noastră de proză (după romanul „Strada din Casa Sirenelor”, de Octavian Soviany) cu cea mai nouă carte semnată de Radu Aldulescu. Alege una dintre recompensele oferite de noi și participă și tu la nașterea noului său titlu.

 

Cine este Radu Aldulescu?

Radu Aldulescu este cu siguranță unul dintre cei mai importanți scriitori pe care-i avem la momentul actual. A debutat în 1993 cu romanul „Sonată pentru acordeon, carte cu care a și obținut Premiul Uniunii Scriitorilor. A continuat apoi cu unul dintre cele mai cunoscute și apreciate titluri ale sale, Amantul Colivăresei, în 1996, roman care a trecut de peste patru reeditări. A scris, de asemenea, scenariul pentru filmul „Terminus Paradis, regizat de Lucian Pintilie, care a primit Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Veneția. În 2008 primește Premiul „Ion Creangă” al Academiei Române pentru romanul „Mirii Nemuririi. Continuă să publice apoi alte trei romane de căpătăi: „Ana Maria și Îngerii, „Cronicile Genocidului (pentru care îi este acordat prestigiosul premiu „Augustin Frățilă”, în 2013) și „Istoria Regelui Gogoșar.

 

De ce 8.500 de lei?

Suma obținută din campania de crowdfunding va fi folosită în cea mai mare parte pentru costurile de tipărire, și redactare a cărții „Rezidenți în Casa Visurilor”, urmând ca un procent mai mic să fie alocat promovării cărții, fără de care impactul unei cărți nici n-ar putea exista. Folosim fondurile obținute atât pentru o promovare solidă online, dar și pentru turnee de lansări în țară, astfel că orice sumă care va depăși obiectivul impus de noi va fi binevenită și folosită tot pentru carte.

 

De ce este important să contribui?

Alegând să susții acum acest proiect, precomandând cartea, vei face parte din echipa care va da naștere acestei cărți. Noi credem că lucrurile cele mai bune se realizează prin solidaritatea unei comunități, în acest caz al cititorilor, iar implicându-te vei deveni unul dintre cei care vor contribui la  punerea în scenă a unei povești care poate depăși barierele timpului nostru. Investind într-o carte, investești de fapt în dezvoltarea artistică a comunității tale și a propriei tale persoane.

 

Când voi primi cartea?

Imediat ce va ieși din tipar, echipa Hyperliteratura vă va contacta pe adresa de e-mail pe care ați făcut donația și vă va cere numele complet, telefonul și adresa de livrare. Apoi începem livrările. Termentul estimat de noi pentru livrarea cărții este de 20 – 35 de zile de la încheierea campaniei de 10 – 15 zile de la ieșirea cărții din tipografie.

 

Pe cine contactez dacă am nelămuriri?

Pentru orice întrebare legate de campanie, de carte sau despre autor, puteți contacta oricând echipa Editurii Hyperliteratura: office@hyperliteratura.ro 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Ion Beleaua
acum o ora
110.00 lei
Sustinator anonim
acum o zi
110.00 lei
Cucu Laura
acum 2 zile
110.00 lei
Cocean Georgiana
acum 2 zile
Multa bafta!
95.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 zile
85.00 lei
sustinator anonim
acum 3 zile
550.00 lei
Popa Teodora Mihaela
acum 3 zile
95.00 lei
Eugen Taga
acum 3 zile
85.00 lei
Oana Musuroaea
acum 3 zile
O idee curajoasa si cu impact pe termen lung asupra vietii multor oameni. (As dori, daca se poate, sa nu primesc posterele.)
100.00 lei
ritta stoica
acum 4 zile
succes...
50.00 lei
CHIRU CATALIN-NICOLAE
acum 4 zile
30.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 zile
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 zile
Tot inainte si la cat mai multe cuvinte!
120.00 lei
tudoran cristian
acum 5 zile
85.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 zile
160.00 lei
 • 09 /04
  2018
  3

  Suntem la aproape 70% din obiectivul propus!

   

  Mulțumim celor 65 de susțintări care s-au implicat în campanie până acum. Datorită vouă am ajuns la aproape 70% din obiectiv. Mai avem 22 de zile pentru a ne atinge targetul (adică puțin peste 2.500 de lei) și suntem încrezători că vom duce și această campanie de crowdfunding la bun sfârșit.

  Am publicat pe Hyperliteratura.ro povestea de viață a lui Radu Aldulescu care l-a inspirat să scrie romanul „Rezidenți în Casa Visurilor”: Hyperliteratura.ro/Din-strada-intr-o-casa-a-visurilor-Radu-Aldulescu.

  „Am scris nouă romane, apărute în două, trei și patru ediții. Am luat premii naționale și internaționale și câteva mii de exemplare din cărțile mele se află în librăriile și în bibliotecile din țară. Asta e. Nu am casă. (...) Am zis să-mi fac o casă a visurilor, și-am făcut-o pe hârtie, în romanul ăsta.”

  Pentru a citit întreg articolul, intră AICI.

   

 • 02 /04
  2018
  2

  Am ajuns la 35% din obiectivul propus!

   

  Tocmai am ajuns la 36 de susținători și am atins împreună 35% din obiectiv. E drept, greul de acum începe! :) Dar suntem încrezători.

  Mulțumim enorn tuturor celor care au precomandat cartea și celor care au distribuit mesajul nostru mai departe!

  #cititoriresponsabili #hypercititori

 • 22 /03
  2018
  1

  Tocmai am depășit 10% din obiectivul propus!

  Vă mulțumim enorm pentru susținere și pentru mesajele date mai departe despre campania noastră! Mai avem 39 de zile să strângem cei 8.500 de lei, ba poate chiar să depășim această sumă, pentru o promovare cât mai bună a romanului „Rezidenți în Casa Visurilor”. 

  #cititoriresponsabili #hypercititori