Zâmbete pentru copiii din taberele de refugiați

de Ana Turos
Adauga la favorite
3351
vizualizari
1,113 lei
din 1,100 lei
București,
Ajuta-mă să fac copii din taberele de refugiați să râdă la un spectacol, să meargă pe sârmă, să jongleze și seara să zică 'Azi a fost o zi frumoasă!'
Initiator proiect
1 proiect

Salut!

Am nevoie de ajutor ca să ajung în taberele de refugiați din Grecia.

Sunt Ana și sunt actriță. În ultimii 5 ani am lucrat cu și pentru copii în multe, multe feluri: am jucat în spectacole la gradinițe și în școli, am facut animație la petreceri cu sau fără “fițe”, am fost în turneu cu Teatrul Plai și am vizitat vreo 100 de sate și comune, lucrez ca Profesor Trăsnit  și sunt voluntar la un centru de plasament din București în cadrul programului educațional Ajungem Mari .

În octombrie îmi doresc să petrec două săptămâni în taberele de refugiați din Grecia în cadrul unui proiect organizat de The Flying Seagulls. Cred că orice copil merită să aibă zile pline de distracție și surprize plăcute, indiferent unde și în ce condiții trăiește.

The Flying Seagull Project este un ONG înființat în Marea Britanie în urmă cu 10 ani și care și-a început activitatea în orfelinatele din Romania. Au ajuns celebri cam acum un an, odată cu lansarea unui video despre implicarea lor în cadrul crizei refugiaților.

Spre deosebire de atâtea dăți în care am văzut ceva mișto și am zis “ah, mi-ar plăcea să fac asta, dar o las pe mai târziu”, anul trecut m-am ambiționat și le-am scris. În mai 2018 am participat la Londra la un training, iar în august am fugit cu circul la două festivaluri din UK (Meraki și Greenman). Fie ploaie, fie vânt, am facut tot ce se făcea într-o trupă de teatru pe vremuri: montat, cărat și înșurubat, înalțat cortul, dat cu mătura, gătit, spălat vasele, adunat oameni și bineințeles, jucat.


Aia care ține sus de tot pancarda cu GO WILD  sunt eu, dar sunt sigură că v-ați dat seama (GreenmanFestival , 2018)

Având în vedere că sunt o organizație relativ mică și bazată pe volutariat, The Flying Seagull Project pot să ofere performerilor doar mâncare și cazare pe perioada proiectului. Fiecare participant trebuie să își achite transportul. Până acum mi-am acoperit singură cheltuielile, dar pentru că intenționez să lucrez mai mult cu ei, am nevoie de ajutorul vostru.

Un bilet dus – întors București- Salonic care include un bagaj de cală (ca să îmi incapă haine groase, izopren și sac de dormit :) ) costă 170 euro + taxe de aeroport *. Voi lucra pe parcursul a două săptămâni în taberele din Larissa și Nea Kavala. 

Vă multumesc ca ați citit până la capat și vă invit să donați cât vă lasă inima voastră mare.

 

*De asemenea, din sumele donate de voi, pentru plăți se rețin niște comisioane , la fel ca și pentru platforma de crowdfunding (5% pentru obiectiv atins, 9% în cazul unui obiectiv nerealizat). 


Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum un an
Mult succes!
10.00 lei
Cristescu Minodora
acum 2 ani
Spread the love <3
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Lasa un cuvant de incurajare pentru proiect
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
+1
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Go, Ana, go!
100.00 lei
Nistor Adrian-Daniel
acum 2 ani
Du-te tare :)
100.00 lei
Pasnicu Smaranda
acum 2 ani
50.00 lei
Laura
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Drago?
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Zirra Maria Ioana
acum 2 ani
Zboara puiule zboara
100.00 lei
Irina Dumitru
acum 2 ani
20.00 lei
Aura Călărașu
acum 2 ani
Bucurie să ai și să dai, Ana!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
50.00 lei
Robu Madalina
acum 2 ani
Sper sa ai parte de o experienta de neuitat, si sa le oferi acelasi lucru copiilor. Iti apreciez generozitatea. Mult succes!
10.00 lei
  • 25 /10
    2018
    1

    Va multumesc pentru sprijin si pentru incredere! Va anunt cu bucurie ca am reusit sa strang suma de care aveam nevoie si tocmai m-am intors dintr-o calatorie incredibila. 

    Datorita voua, am reusit sa ajung , facand parte din echipa The Flying Seagulls, in zece tabere de refugiati. Ne este interzis sa facem fotografii acolo, insa cred ca pot sa va transmit cadoul pe care l-am primit in ultima zi de la unii dintre copii. Este si al vostru. Aveti motive de bucurie, ati contribuit la niste zambete. Sa vi se intoarca inzecit! :)