Worldwide Institutions Academy

de Mocan Stefania
Adauga la favorite
Vezi
494
vizualizari
0 lei
din 4,500 lei
București, Municipiul București
Fii unul din primii susţinători ai WIA - un proiect revoluţionar ce oferă un context personalizat de învăţare prin specialişti, simulări şi joc.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

 

Worldwide Institutions Academy-WIA este cel mai nou proiect al comunităţii International Affairs din cadrul ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte, organizaţie ce activează de 18 ani pe piaţa ONGS-urilor.

 WIA este o academie ce conferă participanţilor contextul de a învăţa despre instituţiile şi organizaţiile internaţionale, focusul de anul aceste fiind reprezentat de ONU si CEDO, de a aprofunda rolul acestora pe scena internaţională precum si mecanismele de funcţionare, de a analiza şi dezbate intervenţiile acestora în diferite situaţii şi de a simula astfel de intervenţii în contexte ipotetice. 

 

Întrucât am identificat o nevoie generală a studenţilor pasionaţi de acest domeniu de a beneficia şi de activităţi prin care să poată pune în practică cunoştinţele acumulate, WIA este conceput astfel încât să le vină în ajutor.

Proiectul va cuprinde studii de caz referitoare la intervenţia celor două instituţii, o simulare de reconstrucţie post-conflict şi un joc de cărţi de tipul Duel Masters sau Yu-Gi-Oh adaptat organizaţiilor internaţionale. Noi propunem conceptul de gamification ca tehnică de învăţare şi de asimilare a informaţiilor într-un mod interactiv. De asemenea, proiectul are ca misiune certificarea competenţelor dobândite în cadrul său.

Suntem o echipă tânără, dar cu experienţă şi plină de entuziasm care îşi doreşte să introducă un nou concept pe piaţa proiectelor din domeniul diplomaţiei şi relaţiilor internaţionale. Noi privim instituţiile internaţionle dintr-o altă perspectivă, mai pragmatică şi ne dorim ca de ea să beneficieze şi alţi studenţi la fel de pasionaţi ca noi.

1

Dar pentru ca toate aceste lucruri să fie realizabile avem nevoie de autorul tău!

Bugetul proiectului este de aprox 1000 de euro din care trebuie să acoperim costurile pentru conceperea şi imprimarea materialelor de promovare(stickere, afişe etc.), a materialelor academice pentru participanţi, costurile pentru realizarea jocului de cărţi şi ghidului de utilizare, asigurarea gustărilor şi coffee breaks pentru participanţi pe parcursul celor 7 zile de proiect, acoperirea costurilor logistice pe care le implică desfăşurarea proiectului, a costurilor cu evenimentele sociale precum şi cu festivitatea de încheiere şi decernare a certificatelor de absolvire.

Noi venim cu cea mai importantă resursă şi anume cea umană precum şi cu timpul necesar implementării tuturor cestor activităţi. Mai avem nevoie de tine pentru a ne ajuta cu resursa financiară.

În schimbul contribuţiei tale, pe lângă satisfacţia pe care o vei avea ajutând la lansarea unui proiect creativ cu un impact uriaş asupra dezvoltării studenţilor pe latura relaţiilor internaţionale şi  imensa noastră recunoştinţă, îţi vom oferi şi câteva premii simbolice după cum urmează:

50 RON - Badge personalizat WIA

100 RON - Cană personalizată WIA

500 RON - Pachet cadou cu diplomă de sponsorizare şi o invitaţie de onoare la fesivitatea de încheiere a proiectului unde sponsorul se poate promova

1000 RON - Pachet cadou cu diplomă de sponsorizare şi o invitaţie de onoare la fesivitatea de încheiere a proiectului unde sponsorul se poate promova, plus un exemplar al jocului conceput de noi

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute