Vreau sa particip la turnee!

de Eugen Neacsu
Adauga la favorite
3976
vizualizari
230 lei
din 24,000 lei
Colanu, Județul Dâmbovița
Scopul meu in 2015-2016 este sa ajung pe primul loc in clasamentul din Romania
Initiator proiect
2 proiecte

Iata povestea acestui copil minunat care munceste in fiecare zi cateva ore pentru un vis,visul de a fi cea mai buna!

Se numeste Evelyn si de curand a implinit opt ani.La nici cinci ani calca pentru prima data pe un teren de tenis.A stat atunci o ora si i-a placut atat de mult incat a vrut sa revina de fiecare data.Este legitimata la Federatia Romana de Tenis.

Iubeste mult tenisul,nu a refuzat niciodata antrenamentul chiar daca era foarte cald pe timp de vara sau frig in sala de antrenament pe timp de iarna.

In 2014 si 2015 a iesit campioana la Targoviste reusind sa invinga adversarele mai mari.A jucat atunci si cu baieti si a iesit pe locul trei in 2014 si pe locul doi in 2015.A aparut de mai multe ori la televizor si in presa scrisa.A fost invitata la spectacole cu specific sportiv.In timpul scolii se imparte intre scoala si tenis.Nu are timp de joaca in comparatie cu alti copii de varsta ei.S-a remarcat si la scoala,citeste foarte bine si invata temeinic limba engleza pentru viitorul ei in tenis.Este apreciata de multi antrenori pentru felul in care loveste mingea.Se spune ca este un viitor talent in tenisul romanesc.Nu a fost invinsa niciodata de o fata de varsta ei din Romania atat in meciuri amicale cat si oficiale.

La inceput se antrena de doua ori pe saptamana si nu participa in competitii.Pe masura ce a crescut si a dat dovada de mult talent s-au intensificat antrenamentele si au inceput competitiile.Din acest moment eforturile financiare au devenit prea mari pentru cei ce o sustin.

Se antreneaza pe unde poate,cel mai mult pe cimentul din curtea scolii unde invata.Isi doreste foarte mult sa mearga zilnic la antrenament pe un teren de tenis si sa participe saptamanal la competitii pentru a acumula punctele necesare in clasamentul national.

Pentru ca visul ei sa se implineasca este nevoie de ajutorul mai multor oameni de bine.

Acest copil chiar merita,este dedicata total acestui sport minunat si atat de scump.

In acest moment participa o data pe luna sau la doua luni la turnee,in timp ce multe din adversarele ei merg saptamanal si fac puncte,Evelyn pierzand multe locuri in clasament.

Pentru ca ea sa se antreneze zilnic si sa participe saptamanal la turnee in perioada 2015-2016 este nevoie de 24.000 lei.Iata cum vor fi cheltuiti banii in fiecare saptamana:

-150 lei pentru antrenamente

-100 lei pentru deplasare la un turneu in tara

-150 lei pentru cazare

-50-100 lei taxa de participare la concurs

De aproximativ 500 lei are nevoie Evelyn in fiecare saptamana pentru ca munca ei sa dea roade si sa castige multe trofee.S-a calculat o suma minima.In fiecare luna sunt cheltuiti 2.000 lei in acest scop si pentru urmatoarele 12 luni,imediat dupa Campionatul National este nevoie de suma de 24.000 lei.Toti cei ce contribuie cu o suma cat de mica la viitorul acestui copil in tenis si doresc vor primi o minge de tenis cu autograful sportivei.

Multumim anticipat!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 6 ani
Exista intr-adevar oameni minunati care nu raman indiferenti in ceea ce priveste munca acestui copil!De aceasta data aducem multumiri din toata inima domnului Corneliu Soroceanu!
postat acum 6 ani
Multumim din suflet domnului Morosanu pentru sprijin!
postat acum 6 ani
Multumim mult pentru sustinere,Mihaela Balanean!
postat acum 6 ani
Multumim mult doamnei Cristina pentru sustinere!
Corneliu Soroceanu
acum 6 ani
Mult success in tot ceea ce intreprinzi !
100.00 lei
luchian morosanu
acum 6 ani
100.00 lei
Balanean Mihaela
acum 6 ani
10.00 lei
acum 6 ani
Tinerele talente sunt viitorul nostru! :)
20.00 lei
 • 07 /09
  2015
  4

  Multumim din suflet celor ce au contribuit la aceasta cauza!Cu ajutorul acestor oameni minunati vom achizitiona o parte din echipament!

 • 21 /08
  2015
  3

  Multumim celor ce ne-au ajutat pana acum!Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare visul  acestui copil se va putea realiza.Este sanatoasa,joaca bine si vrea sa fie cea mai buna!Dar,pentru a arata competentele ei trebuie sa participe la turnee si acest lucru se va intampla cu ajutorul dumneavoastra,a celor ce o sprijiniti!Este neinvinsa in Romania de fetele de varsta ei,atat in meciuri oficiale cat si amicale!

  Aceasta fotografie o reprezinta pe Evelyn in drum spre unul din turneele jucate in Bucuresti.

 • 11 /08
  2015
  2

  Cu toate ca abia a implinit opt ani,Evelyn este pe primul loc intre fetele de pana la zece ani din judetul Dambovita,avand cele mai multe puncte in clasamentul din Romania.

 • 07 /08
  2015
  1

  Evelyn in timpul unui meci..