Vreau sa fiu campioana mondiala!

de Mihaela Cristina Muresan
Adauga la favorite
Vezi
7661
vizualizari
980 lei
din 8,000 lei
CLUJ NAPOCA,
Eu sunt Flavia si cu ajutorul vostru vreau sa urc pe cea mai inalta treapta a podiumului si sa ridic steagul Romaniei cat mai sus.
Initiator proiect
1 proiect

    Numele meu este Flavia Gabriela Muresan, am 13 ani si practic karate de 8 ani in cadrul clubului Vulturul Cluj Napoca, afiliat la Federatia de Karate WKC. Pana in prezent am obtinut 110 medalii, dintre care 58 de aur, 25 de argint si restul de bronz.

    Totul a inceput cand aveam 5 ani. Eram in camera parintilor mei si ne uitam la televizor, la un film cu Jackie Chan. Mi-au placut foarte mult miscarile sale cu care ii batea pe cei rai si am inceput sa "fac ca el" . Tatal meu a obserat pasiunea mea pentru lupte si m-a dus intr-o sala de karate. Imi placea foarte mult ceea ce faceam, kimono-ul, manusile,...Totul! Dupa cateva luni am participat la primul meu concurs - "Cupa Prichindelul'' . Am castigat doua medalii de bronz, la kumite si la kihon. M-am indragostit de sentimentul de a fi pe podium si am vrut neaparat sa il mai simt. Asa ca am participat si la urmatorul concurs, campionatul national de la Sighisoara. M-am antrenat mult si am reusit sa iau locul intai la kumite.

    Stiam ca acesta era drumul meu si am continuat sa particip la cat mai multe concursuri. In 2009 am participat la Campionatul European de la Constanta,unde am luat locul 3 la kumite. In 2012, sprijinita de parintii mei am mers la Novi Sad, in Serbia, pentru a participa la Campionatul Mondial. Am obtinut titlul de vicecampioana mondiala. Cand am urcat pe podium am simtit o bucurie enorma. Ma uitam prin sala si nu-mi venea sa cred ca eu eram acolo. Era un vis implinit!

    Mi-as fi dorit sa pot participa la toate editiile campionatelor europene si mondiale, dar acest lucru nu a fost posibil din motive financiare . De-a lungul carierei mele de sportiv, toate costurile au fost acoperite de parintii mei. Eforturile lor au fost rasplatite prin faptul ca nu a existat nici un concurs de la care sa ma intorc acasa fara cel putin o medalie si in ultimii 8 ani am fost campioana nationala cel putin la una din probe. Anul acesta sunt campioana nationala la proba de kata. 

   Cu ajutorul vostru sper sa reusesc sa pot participa la mai multe concursuri in afara tarii: cupe internationale , campionate europene si mondiale . Vreau si pot sa urc pe podium , sa devin campioana si sa-mi fac tara cunoscuta. 

   Urmatorul campionat mondial va fi in Irlanda , la Dublin , in iunie anul viitor. Pana atunci sper sa reusesc sa strang banii necesari pentru deplasare , cazare , masa , taxa de concurs. 

   Pentru doua persoane , eu si unul dintre parinti , estimez urmatoarele costuri : 

- transport:1000 euro 

-cazare si masa pentru 5 zile : 750 euro

-taxa de concurs: 50 euro

   In cazul in care nu voi reusii sa particip la Dublin, nu imi voi pierde speranta si ma voi pregati pentru urmatorul campionat mondial!

   

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 6 ani
Multumesc Simona Camelia Stan!
postat acum 6 ani
Thank you Adi, Flori, Cami and Monica!
postat acum 6 ani
Multumesc IONUT!
postat acum 6 ani
Multumesc ANDREI!
postat acum 6 ani
Un percept din karate spune: "Karate este ca apa; daca nu o incalzesti continuu, se raceste. ". Eu "o incalzesc" de opt ani si nu am de gand sa ma opresc. Va multumesc mult tuturor pentru incurajari si sprijin. Flavia
postat acum 6 ani
Multumesc VALENTIN!
postat acum 6 ani
Multumesc pentru sprijin! Mai multe imagini surprinse in activitatea competitionala a Flaviei se pot vedea pe pagina de facebook a clubului :C.S . Karate Club Vulturul Cluj -Napoca!
postat acum 6 ani
Multumesc ANDRADA BUTA!
postat acum 6 ani
Multumesc ANONIM!
postat acum 6 ani
Multumesc VLADONE!
postat acum 6 ani
Va multumesc! :)
acum 6 ani
100.00 lei
Adi, Flori, Cami, Monica
acum 6 ani
keep up the good work!
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
10.00 lei
acum 6 ani
Mult succes in competitiile viitoare!
10.00 lei
Andrei Orha
acum 6 ani
Bravo! Sa te tii de acest sport minunat!
10.00 lei
acum 6 ani
30.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
250.00 lei
Sanda Livia Dinu
acum 6 ani
Draga Flavia, te felicit pentru toate eforturile depuse pana acum ,iar pentru viitor iti doresc sa -ti realizezi visul de a deveni campioana mondiala la karate! O deviza mobilizatoare pentru tine este continuta in cuvintele marelui AMUNDSEN:Ai reusit, con
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
Mult succes!
20.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
100.00 lei
Popa Gabriela
acum 6 ani
Nu-ti pierde niciodata speranta
100.00 lei
Pastravanu Valentin
acum 6 ani
10.00 lei
Andrada Buta
acum 6 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
10.00 lei
Vladone
acum 6 ani
Bafta!
10.00 lei