Vara asta, citim. Hai cu noi!

de Magdalena Rus
Adauga la favorite
1656
vizualizari
497 lei
din 5,000 lei
Dej,
Tu ce-o să faci la vară? Vino cu noi să cutreierăm satele și să citim împreună cu copiii. Avem nevoie de o mașină, cărți și oameni. Susține proiectul!
Initiator proiect
26 proiecte
ONG
ONG profil verificat

 

Tu ce vei face, vara asta? Vino cu noi, să colindăm satele, de dimneața pănă seara și să citim împreună cu copiii de acolo, în mijlocul naturii. Avem nevoie de o mașină, de cărți și de oameni buni. 

Ne dorim să contribuim la scăderea ratei analfabetismului funcțional, să dăruim bucurie unor copii care nu ies prea des din satul lor, unii chiar deloc. Avem nevoie de o mașină, care poate fi de împrumut, donată asociației sau achiziționată din donațiile voastre. Nu trebuie să fie nouă, să fie potrivită pentru drumurile de la țară, cu 20.000 lei putem cumpăra o mașină în stare bună.

Ne mai trebuie cărți, care pot fi donate, noi ,sau din biblioteca voastră, sponsorizare de la edituri sau achiziționate din banii donați de voi, minim 100 de volume, 2000 lei. 

Avem nevoie de câte o gustare zilnică, în limita a 5 lei/copil, 20 de copii beneficiari pe zi, 30 de zile pe lună,  3000 lei, timp de două luni, înseamnă 6000 lei.

Combustibil 50 lei/zi, 1500 lei/lună, 3000 lei pentru cele două luni de proiect. 

Poți dona o mașină, o carte, o gustare, combustibil și atunci nu e nevoie de bani. Un proiect care se poate realiza fără niciun leu. Dar dacă nu primim cele enumerate, atunci va trebui să le achiziționăm. 

Total cheltuieli, 31.000 lei. Două luni, cu activități zilnice, 100 de copii, beneficiari în proiect. E mult, e puțin, e util, e inutil, tu hotărăști. Ai urmărit activitatea noastră de până acum, te-ai convins dacă merităm sau nu să ne susții. accesează link-ul și fă ce-ți dictează inima. Rămâi sănătos!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

emanuela
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
amalia
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 3 ani
50.00 lei
Visu-Petra Laura
acum 3 ani
Superba initiativa, vrem sa ne implicam si pe partea de citit si donat carti.
200.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 ani
100.00 lei
Schiopu Lucian
acum 3 ani
50.00 lei