USAlign Fundraise

de Ananda Semenescu
Adauga la favorite
Vezi
1992
vizualizari
6,000 lei
din 6,000 lei
Cluj-Napoca,
USAlign oferă elevilor șansa de a participa la universități din Statele Unite, deschizându-le ușa pentru a deveni lideri ai generației următoare.
Initiator proiect
1 proiect

Majoritatea studenților români nu au posibilitatea de a obține o educație excelentă dincolo de liceu. Mulți ajung să nu termine studiile sau să termine un profil de care nu sunt entuziasmați. Aderă apoi la forța de muncă cu un sentiment anevoios de vinovăție amestecat cu o nevoie urgentă de schimbare; dar din păcate, profilul pe care l-au ales în primul an de facultate dictează viitorul lor. De câte ori nu ne-am aflat într-o situație similară sau am auzit de ea, cel puțin?

 

Universitățile americane sunt structurate diferit de cele europene. Ca student european, ești obligat să-ți alegi domeniul de studiu după terminarea liceului (e.g. medicină, drept, IT, etc). În America în schimb, poți explora în cazul în care nu ești decis ce vrei să urmezi. Majoritatea programelor undergraduate oferă domenii largi de studiu în mai multe discipline pentru primii doi ani de facultate. Studenții au deci un „curriculum de bază” care să îi îndrume, dar pot să-și aleagă o specializarea pe parcursul facultății, nu e necesar s-o facă de la bun început. Acest lucru ajută studenții să exploreze mai multe domenii de care sunt interesați în cadrul aceleași facultăți, pentru ca atunci când își aleg cariera să fie cu adevărat satisfăcuți de decizia luată.

 

Mă numesc Ananda și am absolvit recent universitatea Stetson din Florida, unde am reușit să intru cu ajutorul burselor dobândite și programelor în care m-am implicat de-a lungul facultății. După absolvire, m-am întors în Cluj, unde mi-am deschis o mică afacere numită USAlign.

 

USAlign oferă elevilor români șansa de a participa la universități din Statele Unite, deschizându-le ușa pentru a deveni lideri ai generației următoare. Prin USAlign, goal-ul meu e să ajut mai mulți elevi români să-și atingă visul de a studia la o universitate americană. Mulți își doresc asta, dar se împotmolesc într-un mindset de nereușită, aderă la ideea că pentru a studia în Statele Unite trebuie să ai un capital voluminos de investit. Dar adevărul este total diferit și uneori chiar contrazice aceste supoziții. Sistemul educațional american susține studenții internaționali din foarte multe puncte de vedere, inclusiv cel financiar. Dacă elevii chiar își doresc să intre la o universitate din Statele Unite, soluții sunt și ajutor se poate primi, bineînțeles cu efortul necesar.

 

Motivul pentru care am ales să deschid această companie este a ajuta elevii români să-și urmărească visele, să aplice pentru burse de studii necercetate până acum, să exceleze în pregătirea eseurilor, aplicațiilor, documentelor de călătorie și examenelor SAT și TOEFL. De asemenea, prin compania USAlign, îi ajutăm pe elevi să aibă acces la programe de voluntariat din toată țara și să îmbrățișeze valori precum iubirea față de comunitate, generozitate și leadership. 

 

Am deschis această campanie pentru a crea un buget inițial pentru un videoclip promoțional profesional, un spațiu de birou și alte mijloace și materiale americane de învățare și pregătire, pentru a ne ajuta să ajungem la mai mulți studenți și a ne asigura că primesc cea mai bună pregătire posibilă.

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Cosmin Calin
acum 2 ani
go and grow :)
720.00 lei
Popa Cordun SINZIANA A
acum 2 ani
Va sustin din tot sufletul ????????
50.00 lei
Dinca Tatiana
acum 2 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Cred în TINE și proiectul TĂU. De aceea te SUSȚIN. Fă ca visul să devină realitate . Cu drag, Maria
1,000.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Un proiect foarte frumos, va urez mult succes sa reusiti tot ce va propuneti! Si imbratisari mamei tale, datorita ei am aflat de proiect :)
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Minunat! AȘTEPTĂM implicare și rezultate
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
500.00 lei
Gâz Camelia
acum 2 ani
110.00 lei
VLAD STEFAN CHINDRIS
acum 2 ani
Felicitări, Ananda! Mult succes!
100.00 lei
Mihaela Cozmei
acum 2 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Doamne ajuta !
20.00 lei
Calin Georgiana
acum 2 ani
Good luck!
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
25.00 lei
Bolboaca Simona
acum 2 ani
Admirabil Amanda! Mă bucur că ești deschizătoare de drumuri..... BAFTĂ.
100.00 lei
Lavinia Hulpoi
acum 2 ani
Fingers crossed!
500.00 lei