UN COPIL CU TALENT DEOSEBIT ARE NEVOIE DE AJUTOR

de ANGELICA PETRUTESCU
Adauga la favorite
768
vizualizari
0 lei
din 20,000 lei
LUGOJ,
UN COPIL CU TALENT DEOSEBIT ARE NEVOIE DE AJUTOR
Initiator proiect
2 proiecte

O scurta prezentare

Sustinatorii finanteaza idei care ii pasioneaza si in care sunt interesati sa investeasca in favoarea persoanelor care “construiesc

UN COPIL CU TALENT DEOSEBIT ARE NEVOIE DE AJUTOR
Ma numesc Petrutescu Angelica sunt din Lugoj judetul timis .Eu cu familia mea am stat intr-o casa parohiala foarte degradata unde ploua in casa ca afara si plateam chirie destul de mare pentru acele conditii avind in vedere ca avem si un copil minor,iar anul trecut in luna iunie pe cale judecatoreasca preotii roman-o uniti ne-au evacuat chiar daca eu plingeam ca nu am unde sa merg cu copilu nu l-ea fost mila si mi-a trintit usa in nas fara sa le pese ca sunt cu un copil in strada.La primarie de 10 ani am cerere de locuinta si primarul cunoaste situatia ,dar la fel nu ii pasa ca sunt pe drum cu un copil si fara o locuinta stabila.Eu cu sotul meu am cautat ca sa nu tinem copilu pe strazi o locuinta cu chirie si am gasit foarte greu pentru ca sunt foarte scumpe si am gasit un apartament dar platesc 180 de euro chirie plus intretinerea in fiecare luna ne-am imprumutat peste tot suntem plini de datorii ,iar de acum inainte nu am nici o solutie pentru a ne putea descurca pentru ca sotul meu a iesit la pensie si are o pensie de 700 de lei asta este tot venitul familiei 673 de lei ,nici pentru chirie nu sunt suficienti si vine iarna si nu stiu cum o sa ne putem descurca sa nu fim dati afara pentru ca nu avem banii de chirie si ca sa fie totul complect eu am lucrat ingrijitoare la batrini chiar daca am stiut ca am hernie de disk si nu as fi avut voie sa ma fortez ridicind si intorcind batrinii de pe o parte pe alta mi-am asumat acest risc dar acum umblu prin doctori pentru ca am dureri foarte mari la coloana si o perioada nu pot sa mai lucrez ,sper sa imi revin cit mai repede dar in toate aceste conditii grele am facut multe eforturi sa fie si copilu meu in rind cu toti copiii si l-am putu sustine chiar daca cu bani imprumutati dar ma simt bine pentru ca am reusit sa imi aduc copilu la o performanta mare.
Copilul meu Petrutescu Daniel-Emanuel in virsta de 15 ani de la virsta de 5 ani a facut teatru ,a luat diferite premii in tara si local ,a avut si emisiuni la televiziunea locala ,iar acu 4 ani a descoperit ca el isi doreste sa faca pe linga teatru si Karate de performanta visind sa ajunga un mare karatist dar sa isi tina si vocatia de actor.din pacate datorita situatiei in care suntem a trebuit sa renunte la teatru dupa aproape zece ani si a ramas doar la karate unde are o performanta frumoasa in patru ani a obtiniu 5 medalii de aur ,4 de argint si 2 de bronz si are titlu de campion national si posesor de centura verde,dar dupa cum toata lumea cred ca stie toate astea costa bani.Antrenamente -150 de lei pe luna plus examene platesc,fiecare concurs plus transport unde se tine concursul si cazare daca este nevoie platesc ,cantonamentele sunt enorm de scumpe ,ar fi trebuit sa mearga la Bratislava la mondiale dar a costat 1500 de euro doar transportul si neavind bani nu a mers ,echipamentele tot noi le cumparam intr-un cuvint totul se plateste ,eu sunt fericita ca am reusit sa aduc copilu pina la acest nivel dar acum in situatia in care ma aflu chiar nu mai pot sa il sustin ,doar dumneavoastra sunteti singura lui speranta ..O speranta si un vis al copilului este sa putem gasi oameni de bine sa ne putem cumpara o casuta decenta in care sa creasca linistit fara frica ca raminem in drum acum cind iar daca am avea o casa a noastra sa nu mai platim atitia bani chirie acei bani ar fi programati pentru investitia copilului sa poata merge mai departe cu karatele .Ca si cind nu ar fi destul am fost loviti din nou ,din casa de unde am fost evacuati nu -s-a facut contract celor care s-au mutat in locul nostru si din 2018 luna septembrie si pina in prezent acei oameni nu au platit curentul care era pe numele sotului si am fost dati in judecata pentru neplata curentului sa ne oblige sa platim suma de 130 de milioane vechi plus cheltuieli de judecata dar am luat legatura cu o avocata si eu am toate dovezile de cind am fost evacuati dar am nevoie sa fiu reprezentata de un avocat ,iar avocatul costa bani Adresa mea este Lugoj Judet Timis Strada Memorandului nr 9 . Acum luna asta inca nu am platit chiria si cheltuielile pentru ca nu am bani sa platesc iar propietarul a spus ca ne da afara si din nou raminem pe drum .Cu lacrimi in ochi va rog ajutati-ne sa nu ajungem din nou pe strada cu copilu .Numele meu este Petrutescu Angelica
tel mobil 0787749888 cont am si in lei si in euro

CONT IN LEI RO36BTRLRONCRT0458967701 SI CONT IN EURO RO83BTRLEURCRT0458967701
Cu respect Va multumesc
Angelica Petrutescu

” credibilitatea. Iti sugeram cateva aspecte de care trebuie sa tii cont in aceasta sectiune:

 • Prezinta-ne informatii despre tine sub forma de text, imagini si video si despre activitatile de pana acum;
 • Descrie pe scurt propria campanie si importanta pe care o are pentru tine. Iti sugeram ca descrierea cauzei sa fie sub forma de text, imagini si video;
 • Exprima importanta contributiei financiare pe care o are un sustinator in obtinerea de fonduri.

Nu uita sa fii cat mai concis, dar in acelasi timp personal. Pune-ti singur intreabarea: daca cineva s-a oprit sa studieze continutul proiectului ar mai fi pregatit sa aduca o contributie?

De ce am avea noi nevoie? Si ce vei obtine tu?

Ofera cat mai multe detalii:

 • Explica in detaliu suma de care ai nevoie si cum va fi investita. Fii cat mai transparent si realist pentru a “construi” o credibilitate puternica pentru a ajunge la atingerea obiectivului propus;
 • Povesteste oamenilor despre recompensele tale unice. Descrie in detaliu recompensele pe care le oferi, adauga poze reale cu ele. Stabileste valoarea corecta a recompensele oferite. Surprinde-ti sustinatorii!
 • “Construieste” credibilitatea, fiind cat mai transparent;
 • Descrie modul in care vor fi investite fondurile (etapele de investitie), in cazul in care nu vei reusi sa-ti atingi obiectivul propus.

Impactul

Simte-te liber de a da cat mai multe informatii despre campania ta si informeaza oamenii cat de valoroasa va fi contributia lor financiara:

 • Explica ce influenta poate avea proiectul tau asupra sustinatorilor si asupra comunitatii in care este expus;
 • Evidentiaza existenta concreta a unui proiect de succes asemanator (daca acesta exista);
 • Fa lucrurile in asa fel incat totul sa para real si astfel vei reusi sa-ti construiesti credibilitatea.

Riscuri si provocari

Oamenii valorifica in special transparenta ta. Fii cat mai deschis si tine cont de riscurile si obstacolele care s-ar putea sa apara in calea atingerii obiectivului propus.

 • Impartaseste modurile care te vor ajuta sa depasesti aceste obstacole;
 • Descrie planul tau pentru rezolvarea acestor situatii;

Alte cai/moduri in care poti fii ajutat

Desi unele persoane nu pot contribui financiar la cauza ta, asta nu inseamna ca nu te pot ajuta (exista si alte mijloace prin care poti fi ajutat):

 • Solicita parerea celor care te adresezi si furnizeaza informatii despre campania ta;
 • Aminteste-le sa foloseasca instrumentele puse la dispozitie pentru promovare de pe platforma Sprijina.ro!

Intrebari si raspunsuri

Stabileste la finalul proiectului tau un set de “Intrebari frecvente si raspunsuri” care vor veni in intampinarea eventualelor nelamuriri ridicate de catre sustinatori privitor la proiectul tau. Creaza intrebari si raspunsuri pozitive si motivationale, ai oportunitatea de a transforma acesta sectiune intr-o prezentare pozitiva, completa si transparenta a proiectului tau, ceea ce te va pune intr-o pozitie extrem de favorabila.

Inainte de publicare, analizeaza-ti proiectul din punct de vedere gramatical si ortografic. Descrie-ti proiectul astfel incat sa fie foarte usor de citit si inteles de catre potentialii sustinatori.

Am incercat sa mentionam cele mai importante aspecte pe care iti recomandam sa le atingi pentru a realiza o prezentare cu un continut cat mai transparent, realist si de succes, avand ca scop crearea credibilitatii si atingerea obiectivului propus.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute
 • 01 /06
  2021
  3
 • 01 /06
  2021
  2

 • 01 /06
  2021
  1

  POEZIE IN GRAI BANATEAN  -DANIEL PETRUTESCU