Ultima încercare pentru un apus de soare

de Mihai Leontescu
Adauga la favorite
7956
vizualizari
5,430 lei
din 20,000 lei
Brașov,
Tu mi-ai dat curajul să scriu cartea. Faci ce vrei cu cuvintele din ea. Eu mi-am îndeplinit imaginația. Faci ce simți cu amintirile din ea.
Initiator proiect
2 proiecte

Susține tipărirea cărții 505 zile prin pre-comandă. Detalii mai jos despre cum poți să ajuți! Mulțumesc

Cum poți să ajuți? 

Pentru o donație de 50 de lei vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, cel târziu la finalul lunii mai. E important ca atunci când completezi formularul să menționezi numărul de telefon și adresa completă și corectă. În cazul în care nu avem datele tale complete, te voi contacta personal. Mulțumesc!

Pentru o donație de 100 de lei vei putea participa la lansarea de carte și vei primi cartea semnată în aceeași zi. În cazul în care nu vei putea ajunge la lansare, vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, imediat după lansare. Pentru lansarea de carte, am rezervat un vagon de tren pe ruta Brașov - București pentru data de 11 aprilie, dar voi urmări evoluția stării de urgență în care ne aflăm pentru a decide data finală. În cazul în care optezi pentru această opțiune te voi contacta personal pentru a-ți transmite detaliile lansării / lansărilor de carte din Brașov și București. Mulțumesc!

Pentru o donație de 250 de lei vei primi cartea oriunde în lumea largă și voi avea onoarea să te invit la o cină sau un prânz sau un mic dejun pentru o discuție sinceră despre orice subiect din carte în perioada următoare! Stabilim împreună data și locația după ce reușim să evadăm din carantina incertitudinii care ne capturează viețile în acest moment. Mulțumesc!

Fiecare donație, indiferent de sumă, va ajuta un tânăr de 30 de ani să-și consume energia, răbdarea și creativitatea pentru a schimba România. Scopul poveștilor din această carte este de a promova speranța și curajul în rândul tinerilor din România și de a produce un momentum pentru schimbarea clasei politice la următoarele alegeri locale și parlamentare cu ajutorul generației tinere. Fac parte din generația tinerilor care încă mai cred că imposibilulul e posibil. Folosește-mă! Dacă și tu simți ca mine, atunci donează. Dacă și tu gândești ca mine, atunci donează. Dacă intuiția îți spune că poți avea încredere în mine, atunci donează! Am învățat că între naivitate și suspiciune, există întotdeauna intuiția. Folosește-o! Obiectivul acestei campanii de crowdfunding este de a epuiza tirajul de 400 de cărți pe care îl voi publica complet independent. Fără intermediari. Fără constrângeri. Fără întârziere. Suntem o echipă tânără de editori, graficieni, designeri și fotografi care lucrează cu entuziasm la această carte pentru a-ți aduce un aer proaspăt și original în biblioteca ta.

Poți verifica ce am făcut până acum cu viața mea aici: linkedin.com/in/mihaileontescu

Poți verifica ce urmează să fac în continuare cu viața mea aici: fb.com/mihaileontescu.ro

Nu îți cer un cec în alb fără să ofer încredere. Încrederea ți-o poți testa prin transparența oferită de această carte. Consider că acest lucru spune multe despre modul în care văd lumea.
 
Donează pentru un viitor cu mai mulți tineri implicați și distribuie această campanie! 

Apusul de soare vine doar prin încercare și încurajare!

505zile.ro 

mihaileontescu.ro

 

Întrebări frecvente și răspunsuri:

Nu a ajuns la tine povestea #apuscubianca? 

O poți descoperi aici: facebook.com/photo.php?fbid=10157261657592753 

Ai întrebări legate de acestă poveste? 

Găsești răspunsurile aici: facebook.com/mihai.leontescu/posts/10157289212972753 

Cum pot sa plătesc pentru a susține această carte?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea “Recompense“ sau donând orice sumă bani în secțiunea “Contribuția ta”. Plata se poate realiza direct cu cardul bancar sau prin ordin de plată. Plata sumei corespunzătoare alegerii tale poate fi făcută online cu cardul sau prin transfer bancar, utilizând obligatoriu numărul de referință oferit de platformă. În cazul transferului bancar, numărul de referință trebuie menționat în detaliile transferului bancar pentru a putea fi finalizată plata și asociată numelui tău. 

Am nevoie să deschid un cont pe această platformă pentru a putea contribui?

Nu. Ai nevoie de un cont doar pentru a iniția un proiect. Ca donator, poți dona direct prin click pe una dintre cele trei recompense sau prin opțiunea “Contribuția ta” unde poți include orice sumă dorești.

Unde completez adresa de livrare pentru a primi cartea?

În cazul donațiilor mai mari de 50 de lei, vei primi cartea la domiciliu cel târziu la finalul lunii mai. În cadrul formularului de donație va trebui să completezi numele, numărul de telefon și adresa completă unde îți dorești să livreze curierul cartea. Livrarea prin curier în cazul donațiilor de 50 de lei se poate face doar pe teritoriul României. Livrarea internațională este valabilă doar în cazul donațiilor de 250 de lei. Pentru orice neclarități, te voi contacta la numărul de telefon pe care îl oferi în formular. E important să verifici informațiile din formular înainte să finalizezi donația. Mulțumesc.

Pot contribui anonim?

Da. În cazul în care dorești să contribui anonim bifează opțiunea “Vreau să rămân anonim”. Datele tale de identificare și contact vor fi vizibile doar administratorului platformei, pentru a te putea contacta în cazul unor neclarități. 

Pot să las un mesaj de încurajare chiar dacă decid să contribui anonim?

Da. Fiecare mesaj de încurajare este binevenit și apreciat. 

Este posibil să donez mai puțin de 50 de lei sau mai mult de 250 de lei?

Da. Dacă nu alegi una dintre cele trei recompense prestabilite, poți include orice sumă de bani în câmpul “Contribuția ta”. Orice fel de susținere ajută. De orice fel. Chiar și distribuirea acestei campanii pe Facebook ajută. 

Cum s-a stabilit targetul campaniei?

Primul tiraj al cărții va fi de 400 de cărți pe care mi-am propus să îl epuizez în urma acestei campanii de crowdfunding. Îmi doresc să strâng un număr de 400 de donatori care donează cel puțin 50 de lei. În cazul în care campania depășește targetul stabilit, iar donațiile vor fi mai mari de 50 de lei, voi folosi banii rămași pentru următoarea carte care se află în plin proces de creație. În cazul în care vor fi mai mult de 400 de donatori care contribuie cu cel puțin 50 de lei, fiecare va primi cartea cel târziu la finalul lunii mai. 

Este posibil să îmi deduc contribuția?

Da. Bifează opțiunea “Reprezint o companie, vreau sa imi deduc contributia” și completează datele necesare înainte să finalizezi donația. Contribuția poate fi dedusă doar în cazul în care donezi o sumă de bani prin opțiunea “Contribuția ta”. Recompensele nu pot fi deduse.

Care sunt comisioanele plăților percepute de integratorii de plăți pe platforma Sprijina.ro?

1,08% din sumele încasate cu plățile cu cardul și 1,20 lei pentru fiecare tranzacție încasată prin transfer bancar indiferent de suma primită. 

Vor fi salvate datele mele personale și cardul bancar de către platforma Sprijina.ro?

Nu. Platforma Sprijina.ro nu salvează datele tale personale sau cardul tău bancar. Sprijină liniștit. Fiecare plată este sigură și transparentă. După finalizarea donației, suma plătită va fi vizibilă pe platformă la categoria “Susținători”. O poți verifica. Dacă nu ai ales opțiunea “Vreau să rămân anonim”, numele tău va apărea în dreptul donației. 

Mulțumesc pentru sprijin! 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Antropov Mihai
acum 4 ani
Succes!!!! :)
50.00 lei
Musan Mihaela
acum 4 ani
25.00 lei
Strauti Petru Dan
acum 4 ani
Conexiuni
60.00 lei
Grama Ghiocel
acum 4 ani
Succes
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
50.00 lei
Gangan Liliana
acum 4 ani
50.00 lei
Moroşanu Cristina
acum 4 ani
Mult succes!
50.00 lei
Marin Carmen
acum 4 ani
Sus inima!
50.00 lei
Sebastian Vranceanu
acum 4 ani
100.00 lei
Scripcaru Marilena
acum 4 ani
De abia astept sa o citesc :)
50.00 lei
Neacsu Teodora
acum 4 ani
Altfeilor, fără voi lumea ar fi trista și pustie!
250.00 lei
Laura Barcutean
acum 4 ani
Felicitari! Nu te cunosc, dar prin Sebi am aflat de tine si iti doresc succes si cat mai multe titluri (si continuturi) inspirate!
50.00 lei
Roxana Grigore
acum 4 ani
Imi place foarte mult proiectul tau, Mihai ;) te sustin cu mult drag!
100.00 lei
Cristian Andrei Șuibea
acum 4 ani
#waytogo #skyhigh
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Mult noroc in noul tau proiect, Mihai!
50.00 lei
 • 21 /04
  2020
  3

  Campania s-a încheiat odată cu Săbătorile de Paști și vreau să vă mulțumesc din nou în numele echipei 505 zile pentru susținerea voastră. Sunteți minunați. Cu donațiile voastre vom putea înainta la următoarea stație a acestui proiect. Toți donatorii vor primi cartea imediat ce iese de la tipar. Cartea va fi livrată prin curier, iar în cazul în care nu ați completat adresa de livrare în donație, vă voi contacta personal la telefon pentru a ne asigura că ajunge cartea la adresa corectă.  

  Cam așa a arătat această perioadă pentru noi:

  Inteviu despre cartea 505 ZILE:

  booknation.ro/interviu-cu-mihai-leontescu-autorul-cartii-505-zile

  Lansarea cărții 505 ZILE:

  facebook.com/mihai.leontescu/videos/10157473552117753 

  Site-ul cărții 505 ZILE:

  505zile.ro

  Mulțumim din nou!

  Mihai Leontescu & echipa 505 ZILE

 • 16 /04
  2020
  2

  Mai avem 3 zile până încheiem campania de crowdfunding. Deși momentul campaniei nu a fost cel mai potrivit, am reușit să acoperim costul primului tiraj și îmi doresc să vă mulțumesc pe această cale că ați susținut cartea și acest demers de promovare a speranței prin povești pe bune despre lumea în care trăim. Fără astfel de oameni care susțin tinerii independenți și încăpățânați, nu aș fi reușit să îmi mențin speranța că pot publica cartea. Vă mulțumesc din suflet și aștept cu nerăbdare să primesc vești de la voi după ce citiți cartea.

  Între timp, dacă aveți cumva prieteni care și-ar dori această carte sau dacă doriți să le faceți un cadou plin de speranță de sărbători, cartea încă mai poate fi precomandată până pe 19 aprilie. Încă mai avem nevoie de comenzi pentru a acoperi costurile cărții și am decis ca poveștile scrise despre lumea în care trăim să fie cât mai accesibile tuturor. De aceea, am adăugat o nouă recompensă de 25 de lei pentru a primi cartea 505 zile în format eBook. Așadar, pentru o comandă de 25 de lei cartea va fi livrată în format PDF, iar pentru o comandă de 50 de lei cartea va fi livrată în format print oriunde în România, cel târziu la finalul lunii mai.

  Vă mulțumesc din nou în numele echipei și vă doresc Sărbători Fericite!

  Aveți grijă de voi.

 • 28 /03
  2020
  1

  A trecut puțin peste o săptămână de când am lansat campania pentru publicarea cărții 505 zile și am strâns cu ajutorul vostru 19% din suma necesară. Primii pași sunt cei mai grei :) Vă mulțumesc pentru sprijin, dar emoțiile continuă.. Probabil numai despre apusuri și cărți pline de optimism și speranță nu aveați nevoie să auziți în perioada asta. Dar .. întotdeauna există un dar, binevenit chiar și în aceste momente, când se ivește în fața voastră un om cu prea mult entuziasm. Dacă doriți și puteți să susțineți acest demers tineresc, sunteți la un click distanță de o infuzie de speranță, umanitate, educație civică și mult, mult storytelling. Puteți ajuta chiar și prin promovarea acestei cărți printre prietenii voștri pe Facebook. Nu am cum altcumva să ajut în această perioadă de criză decât reflectând la ce îmi doresc să schimbăm împreună după ce va trece. Fiecare apus e temporar și tot noi va trebui să construim când va veni răsăritul. Haideți să începem de acum! Tinerii pregătesc viitorul.