Ultima încercare pentru un apus de soare

de Mihai Leontescu
Adauga la favorite
1483
vizualizari
4,145 lei
din 20,000 lei
11
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
Brașov,
Tu mi-ai dat curajul să scriu cartea. Faci ce vrei cu cuvintele din ea. Eu mi-am îndeplinit imaginația. Faci ce simți cu amintirile din ea.
Initiator proiect
1 proiect

Susține tipărirea cărții 505 zile prin pre-comandă. Detalii mai jos despre cum poți să ajuți! Mulțumesc

Cum poți să ajuți? 

Pentru o donație de 50 de lei vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, cel târziu la finalul lunii mai. E important ca atunci când completezi formularul să menționezi numărul de telefon și adresa completă și corectă. În cazul în care nu avem datele tale complete, te voi contacta personal. Mulțumesc!

Pentru o donație de 100 de lei vei putea participa la lansarea de carte și vei primi cartea semnată în aceeași zi. În cazul în care nu vei putea ajunge la lansare, vei primi cartea la adresa specificată în donație, oriunde în România, imediat după lansare. Pentru lansarea de carte, am rezervat un vagon de tren pe ruta Brașov - București pentru data de 11 aprilie, dar voi urmări evoluția stării de urgență în care ne aflăm pentru a decide data finală. În cazul în care optezi pentru această opțiune te voi contacta personal pentru a-ți transmite detaliile lansării / lansărilor de carte din Brașov și București. Mulțumesc!

Pentru o donație de 250 de lei vei primi cartea oriunde în lumea largă și voi avea onoarea să te invit la o cină sau un prânz sau un mic dejun pentru o discuție sinceră despre orice subiect din carte în perioada următoare! Stabilim împreună data și locația după ce reușim să evadăm din carantina incertitudinii care ne capturează viețile în acest moment. Mulțumesc!

Fiecare donație, indiferent de sumă, va ajuta un tânăr de 30 de ani să-și consume energia, răbdarea și creativitatea pentru a schimba România. Scopul poveștilor din această carte este de a promova speranța și curajul în rândul tinerilor din România și de a produce un momentum pentru schimbarea clasei politice la următoarele alegeri locale și parlamentare cu ajutorul generației tinere. Fac parte din generația tinerilor care încă mai cred că imposibilulul e posibil. Folosește-mă! Dacă și tu simți ca mine, atunci donează. Dacă și tu gândești ca mine, atunci donează. Dacă intuiția îți spune că poți avea încredere în mine, atunci donează! Am învățat că între naivitate și suspiciune, există întotdeauna intuiția. Folosește-o! Obiectivul acestei campanii de crowdfunding este de a epuiza tirajul de 400 de cărți pe care îl voi publica complet independent. Fără intermediari. Fără constrângeri. Fără întârziere. Suntem o echipă tânără de editori, graficieni, designeri și fotografi care lucrează cu entuziasm la această carte pentru a-ți aduce un aer proaspăt și original în biblioteca ta.

Poți verifica ce am făcut până acum cu viața mea aici: linkedin.com/in/mihaileontescu

Poți verifica ce urmează să fac în continuare cu viața mea aici: fb.com/mihaileontescu.ro

Nu îți cer un cec în alb fără să ofer încredere. Încrederea ți-o poți testa prin transparența oferită de această carte. Consider că acest lucru spune multe despre modul în care văd lumea.
 
Donează pentru un viitor cu mai mulți tineri implicați și distribuie această campanie! 

Apusul de soare vine doar prin încercare și încurajare!

505zile.ro 

mihaileontescu.ro

 

Întrebări frecvente și răspunsuri:

Nu a ajuns la tine povestea #apuscubianca? 

O poți descoperi aici: facebook.com/photo.php?fbid=10157261657592753 

Ai întrebări legate de acestă poveste? 

Găsești răspunsurile aici: facebook.com/mihai.leontescu/posts/10157289212972753 

Cum pot sa plătesc pentru a susține această carte?

Alegând o recompensă aflată în secțiunea “Recompense“ sau donând orice sumă bani în secțiunea “Contribuția ta”. Plata se poate realiza direct cu cardul bancar sau prin ordin de plată. Plata sumei corespunzătoare alegerii tale poate fi făcută online cu cardul sau prin transfer bancar, utilizând obligatoriu numărul de referință oferit de platformă. În cazul transferului bancar, numărul de referință trebuie menționat în detaliile transferului bancar pentru a putea fi finalizată plata și asociată numelui tău. 

Am nevoie să deschid un cont pe această platformă pentru a putea contribui?

Nu. Ai nevoie de un cont doar pentru a iniția un proiect. Ca donator, poți dona direct prin click pe una dintre cele trei recompense sau prin opțiunea “Contribuția ta” unde poți include orice sumă dorești.

Unde completez adresa de livrare pentru a primi cartea?

În cazul donațiilor mai mari de 50 de lei, vei primi cartea la domiciliu cel târziu la finalul lunii mai. În cadrul formularului de donație va trebui să completezi numele, numărul de telefon și adresa completă unde îți dorești să livreze curierul cartea. Livrarea prin curier în cazul donațiilor de 50 de lei se poate face doar pe teritoriul României. Livrarea internațională este valabilă doar în cazul donațiilor de 250 de lei. Pentru orice neclarități, te voi contacta la numărul de telefon pe care îl oferi în formular. E important să verifici informațiile din formular înainte să finalizezi donația. Mulțumesc.

Pot contribui anonim?

Da. În cazul în care dorești să contribui anonim bifează opțiunea “Vreau să rămân anonim”. Datele tale de identificare și contact vor fi vizibile doar administratorului platformei, pentru a te putea contacta în cazul unor neclarități. 

Pot să las un mesaj de încurajare chiar dacă decid să contribui anonim?

Da. Fiecare mesaj de încurajare este binevenit și apreciat. 

Este posibil să donez mai puțin de 50 de lei sau mai mult de 250 de lei?

Da. Dacă nu alegi una dintre cele trei recompense prestabilite, poți include orice sumă de bani în câmpul “Contribuția ta”. Orice fel de susținere ajută. De orice fel. Chiar și distribuirea acestei campanii pe Facebook ajută. 

Cum s-a stabilit targetul campaniei?

Primul tiraj al cărții va fi de 400 de cărți pe care mi-am propus să îl epuizez în urma acestei campanii de crowdfunding. Îmi doresc să strâng un număr de 400 de donatori care donează cel puțin 50 de lei. În cazul în care campania depășește targetul stabilit, iar donațiile vor fi mai mari de 50 de lei, voi folosi banii rămași pentru următoarea carte care se află în plin proces de creație. În cazul în care vor fi mai mult de 400 de donatori care contribuie cu cel puțin 50 de lei, fiecare va primi cartea cel târziu la finalul lunii mai. 

Este posibil să îmi deduc contribuția?

Da. Bifează opțiunea “Reprezint o companie, vreau sa imi deduc contributia” și completează datele necesare înainte să finalizezi donația. Contribuția poate fi dedusă doar în cazul în care donezi o sumă de bani prin opțiunea “Contribuția ta”. Recompensele nu pot fi deduse.

Care sunt comisioanele plăților percepute de integratorii de plăți pe platforma Sprijina.ro?

1,08% din sumele încasate cu plățile cu cardul și 1,20 lei pentru fiecare tranzacție încasată prin transfer bancar indiferent de suma primită. 

Vor fi salvate datele mele personale și cardul bancar de către platforma Sprijina.ro?

Nu. Platforma Sprijina.ro nu salvează datele tale personale sau cardul tău bancar. Sprijină liniștit. Fiecare plată este sigură și transparentă. După finalizarea donației, suma plătită va fi vizibilă pe platformă la categoria “Susținători”. O poți verifica. Dacă nu ai ales opțiunea “Vreau să rămân anonim”, numele tău va apărea în dreptul donației. 

Mulțumesc pentru sprijin! 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 11 minute
50.00 lei
Ciuculescu Dan-Tudor
acum 2 ore
Multă baftă, Mihăiță!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
Abia astept sa citesc cartea :)
50.00 lei
Enescu Andreea
acum o saptamana
Uh, de-abia astept sa ajungi presedinte ^^
260.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
50.00 lei
Tove Tejler
acum o saptamana
:)
60.00 lei
Irina Mastacaneanu
acum o saptamana
Te îmbrățișez!
50.00 lei
Simona pinzariuc
acum o saptamana
Keep yp with the good work xx
50.00 lei
Doni Andra
acum o saptamana
50.00 lei
Dragomir Mădălina
acum o saptamana
SUCCES!
50.00 lei
Mustareata Alessandra
acum o saptamana
Te sustin, Mihai! Visul tau se va indeplini ????
60.00 lei
MARIANA VOINESCU
acum o saptamana
Bafta !! Si la mai multe !
200.00 lei
Ciprian Popa
acum o saptamana
Mult succes Mihai!
345.00 lei
Andreea Botos
acum o saptamana
Always around.
50.00 lei
acum o saptamana
“E suficient să muți scaunul cu câțiva pași și vei vedea din nou apusul, numai să vrei.” (Micul Prinț)
100.00 lei
  • 28 /03
    2020
    1

    A trecut puțin peste o săptămână de când am lansat campania pentru publicarea cărții 505 zile și am strâns cu ajutorul vostru 19% din suma necesară. Primii pași sunt cei mai grei :) Vă mulțumesc pentru sprijin, dar emoțiile continuă.. Probabil numai despre apusuri și cărți pline de optimism și speranță nu aveați nevoie să auziți în perioada asta. Dar .. întotdeauna există un dar, binevenit chiar și în aceste momente, când se ivește în fața voastră un om cu prea mult entuziasm. Dacă doriți și puteți să susțineți acest demers tineresc, sunteți la un click distanță de o infuzie de speranță, umanitate, educație civică și mult, mult storytelling. Puteți ajuta chiar și prin promovarea acestei cărți printre prietenii voștri pe Facebook. Nu am cum altcumva să ajut în această perioadă de criză decât reflectând la ce îmi doresc să schimbăm împreună după ce va trece. Fiecare apus e temporar și tot noi va trebui să construim când va veni răsăritul. Haideți să începem de acum! Tinerii pregătesc viitorul.