ULTIMA AVERTIZARE PENTRU LUMEA NOASTRĂ

de Marius Cherpec
Adauga la favorite
Vezi
5021
vizualizari
710 lei
din 200,000 lei
Alexandria, Teleorman
O carte deosebită cu un impact foarte profund care te va face îți cercetezi viața și să te împaci cu Dumnezeu.
Initiator proiect
1 proiect

 

Mă numesc Marius Cherpec, sunt administrator la grupul Iacov Israel, implicat în lucrarea lui Dumnezeu în salvarea de suflete.
 
Avem o grupă alături de care, din anul 2014 până în prezent, ditribuim cărți, pliante, literatură creștină în multe locuri din țara noastră. Ne apropiem de 750 de sate și orașe unde grupa noastră a mers din casă în casă lăsând cărți care vorbesc despre evenimentele care urmează și iminenta revenire a Domnului Isus. De 2 ori pe săptămână transmitem mesaje de avertizare pe pagina de facebook Iacov Israel începând cu ora 20:00, Adevăr Prezent pentru o lume care zace în întuneric. 
 
Avem dată spre tipărire cartea ULTIMA AVERTIZARE PENTRU LUMEA NOASTRĂ, pentru care mulți dintre dumneavoastră v-ați implicat, în 20.000 de exemplare.
 
Suntem chemați în toată țara, iar grupa noastră, în fiecare zi, este pe teren semănând Cuvântul Vieții. În lucrarea lui Dumnezeu nu avem concediu, ci zi de zi, pe ploaie, vânt, ninsoare și ger, noi suntem la datorie.
Acolo unde sunt probleme, facem tot posibilul să fie rezolvate ( îmbrăcăminte, mâncare, ajutor în gospodărie și tot ce ține de noi). 
 
Referitor la acest proiect, îl facem pentru a tipări 100.000 de cărți ULTIMA AVERTIZARE PENTRU LUMEA NOASTRĂ.
 
Aș vrea să vorbesc puțin și despre această carte: ULTIMA AVERTIZARE PENTRU LUMEA NOASTRĂ, sunt ultimele 15 capitole din cartea TRAGEDIA VEACURILOR, coperta color cu CEI TREI ÎNGERI ZBURÂND PRIN MIJLOCUL CERULUI, iar  cartea conține 160 de pagini.
 
Conținutul acestei cărți este Adevăr Prezent, practic sunt CELE TREI SOLII ÎNGEREȘTI  pe care le găsim în cartea Apocalipsa 14:6-12. Vorbește despre FIARĂ, cine este FIARA, cine este BABILONUL, cine este PROOROCUL MINCINOS, SEMNUL FIAREI, NUMĂRUL FIAREI, ȘI SEMNUL LUI DUMNEZEU.
Este nevoie ca această carte, în aceste timpuri ale sfârșitului, să fie pusă în mâinile oamenilor pentru ca toți oamenii să cunoască ADEVĂRUL.
 
Vă chem să luați parte cu noi la acest proiect și să salvăm împreună suflete pentru CER. 
 
 
DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE PE TOȚI!
Amin!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Doina
acum 5 ani
600.00 lei
Doina
acum 5 ani
10.00 lei
Doina
acum 5 ani
100.00 lei