Televiziune rock online pentru toti

de Csaba Zsolt Szabó
Adauga la favorite
2106
vizualizari
0 lei
din 45,000 lei
Oradea, Județul Bihor
Doresc finantare pentru promovarea cu mult mai eficienta a rock televizorului online Joker Rock TV .
Initiator proiect
2 proiecte

Joker Rock TV fost creat pentru a indeplini un vis, care in cursul anilor a devenit cea mai mare passiune, fara de care n-as putea trai ,desi de la existenta lui nu a produs un profit financiar, dar totusi nici dupa cinci ani de zile nici o zi n-a trecut fara sa-o vizitez.

Cu foarte multi ani in urma eram vizitator fidel pe mai multe site-uri de televiziune de rock online.
Imi placea foarte mult, dar cumva nici una nu-mi era pe plac , caci ori erau pline de pubilcitate ori n-aveau video, ori muzica sau niciuna si numai un singur canal de televiziune aveau toate.

Atunci stiam deja sa creezi website-uri, aveam o retea de socializare si in newsletterul platformei am descoperit o noua platforma de televiziune online, fara sa stau pe ganduri m-am inregistrat .Pe platforma eu eram al 120-lea membru inregistrat.
Utilizarea platformei era deosebit de usoara, la inceput prezentam lucrarile mele artistice de pe YouTube insa dupa citeva zile m-am plictisit de ea.
Am decis sa pun in emisiune numai muzica rock de selectie.
Peste citeva zile la sfrsitul anul 2011 am decis ca ar fi timpul sa infintez o televiziune rock propriu  si am inceput sa creez.
Am avut de gand sa fac o televiziune care sa-mi fie pe plac, de acea am avut nevoie de deosebit de multa rabdare ,timp si energie fiindca la crearea unui rock TV trebuie sa cunosti deosebit de multe piese muzicale.Pentru acest scop a trebuit sa ma inspir in foarte multe locuri.
 
In 2012 in luna mai , rock televizorul meu era finalizat in totalitate.
Atunci inca nu am avut de gind sa fac publica, deci in afara de mine si inca citiva prieteni nimeni nu stia de ea.
Cu trecerea timpului am decis sa-i fac un SEO (Search Engine Optimalization) pentru a fi de gasit pe internet.
Intre timp pe orice reatea de socializre m-am inscris ii purta numele de Joker Rock TV.
Deja este prezenta pe foarte multe retele de socializre importane numarand in totalitate peste 30,000 de fani.
 
Nu a trebuit sa treaca mult timp pina cind sa apara si formatile de muzica rock , uni dintre ei care chiar ma cautau pentru a prezenta si promova piesele lor pe televiziune.Am ajuns sa promovez in totalitate 11 trupe muzicale cu peste 20 de video din toata Europa dar si din Rusia, SUA, si Canada.
Eu ma simt onorat ca aceste formati rock m-au contactat chiar pe mine  pentru a le promova si de acea de la nimeni nu cer bani nicoadata, si de acea sint pe pagina principala pentru a-le promova cit mai eficient.

La infintare televizorul avea numai un singur canal de televiziune, dar dupa a doua trupa care ma contactat pentru promovare, am decis sa creez mai multe posturi de televiziune, prima si cea mai importanta fiind canalul talantelor de pe pagina principala si inca mai multe stiluri considerate mai cunoscute deosebite sau importante.
 
Acea televizune a fost creat pe platforma Wix in Flash editor, care cu trecerea anilor a fost lasat in paragina, nu sa facut nici o inbunatatire, nu acordau sprijin la nevoie si nu functiona pe sisteme mobile.
Intr-o zi m-am trezit ca pe rock TV nu mai functioneaza absolut nimic, am stiut ca neaparat trebuie sa fac una noua care este mai performata si functioneaza si pe siteme mobile.

Noul rock TV a fost creat in 2017 si se numeste Mobile Rock TV ca sa stie lumea ca functioneaza pe toate sisteme mobile.
 
Azi dupa cinci ani functionare stiu exact ca acest Hobby a devenit cea mai importanta a viata mea, care numai atuncea va putea fi absolut cea mai buna si cea mai cunoscuta daca investesc in publicitate, caci publicitatea este spiriutul tuturor afacereilor.

De acea solicit finantare sa ne facem cu mult mai cunsocuti  la nivel global, stiu sigur ca foarte multi muzicieni si oameni  simpli ar fi foarte fericiti daca ar afla despre existenta noastra ,  as putea promova cu mult mai eficient toate talentele rock televizorului prezenete si viitoare.

Doresc sa inregistrez numele de Joker Rock TV si Mobile Rock TV ca brand de televiziune online, si sa devin persoana fizica autorizata cu unu sau maxim doi angajati, unde cu toti luptam pentru un singur scop.
Restul banilor  ar fi investiti  in publicitate pe Facebook , Google, E-mail Marketing pentru a gasi mai usor publicul tinta ,care este interesat de noi.
As dori sa utilizam cele mai importante pagini  PTC (Pay To Click) si CPC (Coint To Click) de unde pe bani marunti am avea deosebit de multe vizitatori dar si noi fani .
 
 ██████████████████████████████████████████████████████████████████
 

Proiect realizat  pe o durata de sase luni.

████████████████████████████████████████████████████████████

 • INREGISTRARE DENUMIRE LA O.S.I.M.  Oficiului de Stat pentru Inventii și Marci.
 • Inregistrare verbala Joker Rock TV = 350 Euro
  Inregistrare Logo ; = 400 Euro
  Total=750 Euro  3417.98 Lei (in Data de  26.05.2017)

  Inregistrare verbala Mobile Rock TV  = 350 Euro
  Inregistrare Logo ; = 400 Euro
  Total=750 Euro  3417.98 Lei (in Data de  26.05.2017)
 • Total Amindoua =6,835.96 Lei
 • ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
  INFINTARE P.F.A PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

  O Persoana Fizica Autorizata (P.F.A.) poate avea angajati, noi am avea doar unul singur la inceput ,adica pe sase luni, pina cind am putea permite sa ne extindem.
  Costurile de infiintare sunt mai scazute decat in cazul societatii cu raspundere limitata, iar evidenta contabila se tine in partida simpla. De asemenea, costurile administrative sunt mai scazute decat cele ale unei societati cu raspundere limitata.

  Infintare PFA (Persoana Fizica Autorizata)
  Rezervare denumire = 72 PFA
  Taxe operare dosar = 147 PFA
  Capital social= Nu e cazul
  TOTAL = 219 Lei  
 • ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
 • CHIRIE + UTILITATI
 • Chirie pentru sediu un apartament cu 2 camere pe timp pe jumatate de an, adica 6 luni
 • in Medie 2400 Euro echivalent 10937.52  Lei
  Utilitati;1500 Lei (Pe timp de vara)
 • Chirie si Utilitati Total=12,437.52 Lei
 • ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
  Salariu Brut pe  Luna  pentru un singur angajat       1450 Lei     318.17 Euro  x 6 Sase Luni

  TOTAL=8,700 Lei (Pe Sase Luni)
 • ▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
 • ONLINE MARKETING 11,607.52 Lei
 • Suma de 11,607.52 Lei ar reprezenta capitalul pentru online marketing pe o durta de 6 sase luni.
  O suma importanta  am investi unei companii cu experienta profesionala in online marketing.
  Pentru publicitatea pe retele de socializare, costul poate varia si in functie de caracteristicile audientei, pentru unele dintre ele costul pe click fiind mai mare sau mai mic, in functie de numarul de agenti de publicitate care targeteaza respectiva audienta.

  Publicitatea pe Facebook si Google etc. ne-va permite sa ajungem la o piata importanta, cu rezultate notabile pentru business-ul nostru. Unii dintre managerii companiilor mici aleg sa administreze singuri campaniile de Facebook, fara o stategie si fara obiective tactice.
  Pentru rentabilitatea pe termen lung a campaniilor este recomandat sa-ne apelam la un specialist marketing online.

INVESTITIE=28,192.48 Lei

ONLINE MARKETING =11,607.52 Lei

VALOARE TOTAL PROIECT=  45,000 Lei

████████████████████████████████████████████████████████████

De unde o sa avem profit?

Numai Mobile Rock TV va fi promovat in primele sase luni , fiindca acolo avem pe fiecare pagina avem doua spatii destinat pentru Google  AdSense, iar din online marketing vom avea foarte multi vizitatori pe website dintre care am putea face profit.

Google AdSense este o metoda gratuita si simpla prin care toti editorii de site-uri pot castiga bani prin afisarea de anunturi Google directionate pe site-urile lor.

██████████████████████████████████████████████████████████████████
 
Va anexsez citeva imagini cu primul meu TV rock.
Dupa ce sa distrus toate video clipurile au fost sterse si pagina a fost modificata pentru a fi functionala.
Pentru a vedea ce sa putut salva va rog sa vizitati ; www.jokerrocktv-pc.tk
 
 
Ultimul meu website de televiziune. www.mobilerocktv.tk
PS;Ambele website-uri sint creatii propri create de mine si tot continutul paginilor sint selecti propri de calitate.Pe Mobile Rock TV, temporar nu functioneaza video Playerele deaorece sint taxabile dupa perioada de proba .
 
 
VREI SA FINATEZI ACEST PROIECT INSA NU AI POSIBILITATI FINANCIARE?
NE POTI AJUTA FOARTE MULT SI DACA DISTRIBUI ACEST PROIECT INTRE PRIETENI / FANI / URMARITORI SI CERCURILE TALE PENTRU CARE ITI MULTUMIM ANTICIPAT.
 In caz de nevoie ma puteti contacta oricind in acest E-mail; OnlineRockTV@gmail.com
Va multumesc pentru intelegere ,atentia acordata si pentru o posibila colaborare!!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute