Tărâmul Bufnițelor

de Alexandru Avram
Adauga la favorite
173
vizualizari
0 lei
din 150,000 lei
Sibiu,
Acel loc in care poti interactiona cu pasarile noastre , le poti hranii , poti asista la cele mai frumoase spectacole si lectii educative .
Initiator proiect
1 proiect

Tărâmul Bufnițelor

            Salutare ,  sunt Axel sau "pasarila " asa cum imi spun prietenii , baiatul acela care vorbeste limba pasarilor de prada de mai bine de 15 ani  , dar pasiunea pentru inaripate este mai veche de-atat.

 

Inca din prima zi de cand am tinut un soim pe brat , mi-am dorit sa le fac cunoscute pe aceste regalitati ale cerului .Sunt niste pasari fara de care padurile ar fi pline de rozatoare , parcurile pline de ciori .Desi aceste lucruri sunt cunoscute de catre multi ,foarte multe specimene ajung sa fie braconate pentru un trofeu impaiat sau omorate pentru un simplu deliciu bolnav al unora.

           Taramul Bufnitelor va devenii primul centru de soimarit din Romania dar si locul unde puteti vedea si interactiona cu diferite tipuri de pasari de prada  ,dar o mare importanta este acordada "statiei"  pentru pasarile ranite , bolnave  sau flamande care au nevoie de ajutorul nostru .

          De ce avem nevoie de ajutorul vostru ? 

  Momentan am achizitionat un teren cu o suprafata de 5200 mp in apropierea judetului Sibiu ,  care doresc sa il ingradesc si amenajez cu voliere (custi)  dar si cu un loc destinat publicului cu bancute .Nu in ultimul rand achizitionarea unor pasari cu act CITES din crescatorii autorizare , care vor fi folosite atat pentru interactiune cat si pentru lectiile educative desfasurate in cadrul centrului . 

- Volierele vor fi in numar de 30, construite din lemn si plasa plastificata (pentru protejarea penelor) . 10 dintre ele sunt folosite pentru pasarile achizitionate cu act Cites , iar celelalte 20 pentru pasarile ranite .

 

  -  Ce influenta poate avea proiectul meu .

Noi ca oameni daca vedem sau interactionam cu un animal , ajungem sa ne dorim sa il cunostem tot mai mult , ajungand sa il cunoastem , ajungem sa il iubim , iar omul salveaza ceea ce iubeste ! 

Pentru fiecare donatie am ales sa iti ofer ceva in schimb , fie numele tau scris pe Tabloul sustinatorilor din cadrul centrului , pentru a sti ca si tu ai pus o pana pentru deschiderea aripilor centrului , fie o invitatie , o bratara , o sedinta foto , o experienta de ne-uitat cu pasarile si multe altele . 

Iti multumesc pentru faptul ca imi dai un motiv sa tin aripile deschise !

Desi unele persoane nu pot contribui financiar la acest proiect , asta nu inseamna ca nu pot ajuta .

Orice idee , sfat pe care mi-l poti adresa il astept cu nerabdare  . Dar pana atunci , anunta pe toata lumea de cel mai tare proiect si dai un share ! 

Va pupa pasarila !

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute