Tabăra "Educație pentru viață"

de Înainte de fix Film
Adauga la favorite
419
vizualizari
0 lei
din 6,000 lei
Cluj-Napoca,
"Educație pentru viață" este o tabără organizată de 6 ori pe an, destinată copiilor din medii rurale dezavantajate.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

La Lumea Ca Lumea ne dedicăm transformării vieților copiilor și tinerilor proveniți din medii defavorizate prin organizarea unor tabere educaționale excepționale.

Avem o experiență vastă în a lucra cu persoane din mediul rural, din zone marginalizate și cu cei care locuiesc în centre de plasament.

Oferim în mod sistematic sprijin și oportunități de dezvoltare personală și profesională tuturor acestor categorii de persoane și o facem în fiecare zi cu aceiași neobosită dedicație și implicare.

Aici, la Tabăra "Educație pentru o viață", ne propunem să inspirăm și să creștem generația viitoare, oferindu-le șansa de a se dezvolta și de a-și depăși emoțiile și problemele cu care se confruntă.

Ajută-ne să ducem misiunea aceasta mai departe și întreabă-ne cum poți contribui și tu la schimbarea în bine a acestor vieți!

Taberele se desfășoară pitorescul Maramureș, o zonă bogată în tradiții și obiceiuri autentice.

Cu sprijinul partenerilor noștri de la proiectul turistic Poiana Creasta Cocoșului și Soare-n Maramureș care ne-au pus la dispoziție spațiul necesar pentru a desfășura aceste tabere  într-un mediu înconjurat de frumusețea naturii.

Le mulțumim pentru pe această cale alături de beneficiarii noștri.

 

Programul taberelor este unul adaptat nevoilor beneficiarilor noștri și includ:

 - Ateliere de creație și dezvoltare a abilităților artistice - Stimulăm imaginația și creativitatea printr-o varietate de tehnici.

 - Ateliere de educație financiară - Învățăm tinerii despre cum să facă economii și despre responsabilitate financiară.

 - Ateliere pentru dobândirea abilităților pentru o viață independentă - Dezvoltăm competențe esențiale și necesare, precum gestionarea timpului, planificarea și organizarea.

 - Ateliere de gătit și preparare tradiționale - Explorăm cultura culinară locală și încurajăm mâncatul sănătos.

 - Excursii și plimbări pe trasee diverse - Apreciem frumusețea naturii și promovăm activitățile în aer liber, sporind legătura dintre participanți.

 - Grupuri de suport pentru discutarea problemelor emoționale - Oferim un mediu sigur și înțelegător în care tinerii pot împărtăși preocupările și provocările lor personale.

 

Taberele organizate de noi durează în medie între 5 și 7 zile, un timp suficient și rezonabil pentru a reuși să parcurgem toate obiectivele pe care le-am integrat în acest program.

 

Nevoile proiectului:

✓ Cazare confortabilă și sigură

✓ Hrană delicioasă și echilibrată

✓ Transport eficient și accesibil

✓ Echipament vestimentar adecvat

✓ Materiale didactice captivante

✓ O echipă de specialiști și voluntari dedicați

 

Obiectivele noastre pentru anul 2023 sunt de a pregăti și implementa 6 astfel de tabere menite să ajute persoanele vizate și cuprinse în cadrul asociației noastre.

Inițiativa și eforturile noastre pe parcursul următoarelor două luni este de a strânge fondurile necesare pentru derularea unei noi ediții a taberei în iunie 2023.

Vă mulțumim pentru susținere!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute