SUSTINE UN VIS CU MOTOR!

de Marilena Braileanu
Adauga la favorite
Vezi
1234
vizualizari
48 lei
din 1,000 lei
cerghid, jud. Mures
Salut! Prin această strângere de fonduri doresc să-mi sprijin soțul în continuarea carierei în Motorsport, un vis devenit realitate!
Initiator proiect
1 proiect

   Salut! Prin acest demers doresc să-mi sprijin soțul în cariera de pilot de raliu inițiată în toamna anului trecut. Numele său este Ciaușu Ciprian și activează în cadrul clubului Klausenburg Retro Racing. A fost premiat cu Locul I pe țară în 2019, la categoria sa, youngtimer 1, cu mașina Toyota Paseo.

  Țelul său pentru acest an este de a caștiga din nou acest titlu iar pentru atingerea acestui scop are nevoie de finanțare din partea iubitorilor sporturilor motorizate. Taxa de participare pentru fiecare etapă este de 300 lei, deja a paticipat la prima etapă din acest an și este înscris pentru următoarea care va avea loc pe 29 august la Cerghid, jud. Mureș, pe Transilvania Ring.

https://gp24.ro/klausenburg-retro-racing-ciausu-ciprian-marius-despre-motorsport-pasiune-si-curaj/?no_cache=1&fbclid=IwAR1vTSrU6KyEihoNMv7hDL1zo2iTvLyzp21676rbd37hFO0L4tjZa8md4BM

  Ca recompensă oferim posibilitatea de a expune materiale publicitare atât în cadrul evenimentelor la care va participa în acest an cât și expunerea de materiale adezive direct pe mașina de concurs.

  Sprijiniți un om să-și împlinească visul! Vă mulțumim!

 

 

  

  

  

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Grigoruta Neli
acum 3 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro