Travellor Project (pagină de călătorii)

de Daniel Cristian Bar
Adauga la favorite
1334
vizualizari
0 lei
din 3,000 lei
Arad,
Pagină de călătorii, scopul acesteia fiind acela de a promova numeroase localități din țară și din afara acesteia.
Initiator proiect
1 proiect

Numele meu este Daniel și sunt inițiatorul acestui proiect. Am 22 de ani și sunt pasionat de fotografie și de călătorii. Pasiunea mea pentru cele două a început cu mult timp în urmă. Deși pasiunea pentru fotografie este mai veche decat cea legată de călătorie,  într-un final ambele au devenit pasiuni fără de care nu aș putea trăi, cum s-ar zice. De aceea mă aflu astăzi aici, pentru a vă prezenta scopul pentru care vă scriu aceste rânduri.
 
Probabil vă întrebați ce este Travellor? Travellor este un proiect prin care îmi propun să prezint prin intermediul fotografiilor, numeroase localități de pe teritoriul țării și nu numai. Îmi doresc să am un site web unde toată lumea să poată vedea imagini din diverse localități, mai mult sau mai puțin cunoscute. Probabil că nu pare foarte interesant și sunt sigur că sunt numeroase site-uri web și bloguri care fac același lucru pe care îl fac și eu. Cu toate acestea, spre deosebire de aceștia, pagina mea este una foarte puțin cunoscută, iar locurile pe care le-am vizitat sunt în general din țară, puține fiind cele din afara acesteia.
 

De la începuturile acestuia, toate călătoriile au fost realizate din bugetul propriu, o parte din costuri mergând spre menținerea și dezvoltarea paginii. Dar acest buget a devenit cu timpul, insuficient. Cu toate că sunt student și beneficiez de anumite beneficii, acestea sunt insuficiente pentru a dezvolta proiectul, în afară de-a realiza călătoriile respective. Sunt sigur că o sa vă gândiți pentru ce am nevoie de bani în astfel de condiții și probabil că o să vă opriți din citit. Până la urmă vă înțeleg. Dar pentru a realiza un astfel de proiect e nevoie de susținere mai mare, susținere care cu timpul s-a dovedit a fi inexistenă, familia fiind singura care m-a susținut în acestă inițiativă.

Deși se pot realiza călătorii în anumite zone, gen județul Arad sau județele vecine acestuia, restul de costuri mai mari nu pot fi acoperite, acestea fiind prezentate mai jos. Pe lângă acestea se mai adaugă și timpul pe care trebuie să îl petrec pentru anumite lucruri, cum ar fi editarea pozelor, editarea videoclipurilor, călătoriile, întreținerea site-ului web, etc. Cu toate că am folosit numeroase site-uri de advertising, nu am reușit să câștig nimic din urma acestor anunțuri. Cu toate acestea nu m-am oprit iar din acest motiv proiectul încă mai există și în ziua de astăzi.

Din 2016, momentul când am deschis acest proiect, am vizitat numeroase localități, 116 la număr, acestea incluzând orașe, sate, comune, etc. Am călătorit cu tot ce s-a putut, tren, mașină, autobuz... chiar și pe jos. A menține un site web plin de astfel de fotografii nu este foarte ușor. Probabil că te întrebi ce voi face cu acești bani și de ce am nevoie de ei. Până la urmă este doar o pagină de călătorii, nu? Ei bine, acestea sunt motivele pentru care am nevoie de susținere pentru acest proiect:
1. Schimbarea domeniului. După cum poate observi, pagina mea web are un domeniu .cf. Deși pare profesional, nu este deloc așa. Scopul meu este să achiționez un domeniu .ro sau .com pentru a crește influența acestei pagini și pentru ca alți oameni să poate avea acces mai ușor la aceasta.
2. Achiziționare cameră foto nouă. Toate imaginile sunt realizate cu o cameră compactă care este mai veche de trei ani și cu toate că își face treaba cat poate de bine, în unele situații simt lipsa unei camere mai profesionale. De asemenea, datorită folosirii intense și uzurii, aceasta nu mai funcționează la fel ca la început, acesta fiind un motiv pentru mi-aș dori achiziționarea unei camere de fotografiat nouă. De asemenea, pe lângă Travellor Project realizez fotografii și sesiuni foto pentru un alt proiect care are legătură tot cu acest domeniu .
3. Achiziționare cameră video nouă. Pe lângă acest proiect, mai dețin un proiect secundar, în care sunt postate videoclipuri cu trenuri, gări, tramvaie, etc, numit Travellor Trains. Momentan, folosesc telefonul mobil pentru a le filma, dar de multe ori acesta se dovedește a fi ineficient. Achiziționarea unei camere video mă va ajuta să realizez videoclipuri în calitate mult mai bună.
4. Vizitarea de locuri mult mai interesante. Acest lucru mă va motiva să realizez călătorii și să prezint locuri mult mai interesante decat cele de până acum. De asemenea, voi fi  mult mai motivat să realizez alte lucruri și să adaug diverse funcții proiectului, cum ar fi: adăugarea unei hărți interactive cu locația fiecarei fotografii în parte (realizată parțial), traducerea paginii în limba română,  prezentarea fiecărei călătorii, cu diverse date despre locația respectivă (dacă există), etc.                                                                                                                                           5. Crearea de proiecte noi. Voi încerca de altfel să creez proiecte noi și de asemenea interesante, care au fost amânate din cauza lipsei de bani sau din alte motive

Acestea sunt motivele pentru care aș avea nevoie de susținere și pentru acest motiv aș avea nevoie de minim 3000 de RON. Cu toate că nu mi-am dorit să solicit bani din partea nimănui, am ajuns într-un punct în care este necesar să fac acest lucru. Probabil că te gandești că ceea ce am scris aici este o tâmpenie și probabil că ai dreptate. Nu toată lumea face astfel de lucruri dar până la urmă facem ceea ne dorim și ne place... alții preferă să cânte, alții să picteze, eu însă prefer să călătoresc... și să prezint locurile pe care le-am văzut și altora. Poate că nu voi reuși să realizez în întregime tot ceea ce mi-am propus dar dacă voi reuși să realizez chiar și un sfert din ceea ce am scris aici aceasta va fi o realizare pentru mine. Nu ești obligat să mă susții... probabil că nu o să te pot răsplătii pentru ajutorul tău decat cu un mare MULȚUMESC și cu menționarea numelui tău pe pagina mea... dar dacă dorești să ajuți acest proiect atunci donează orice sumă dorești... chiar și un leu face diferența
 
Toate cele bune
Daniel
 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute