Sustine realizarea unei carti de colorat !

de Ion Iordache
Adauga la favorite
Vezi
1732
vizualizari
0 lei
din 5,000 lei
București,
Sustine proiectul Redix Art pentru realizarea unei carti de colorat dedicata celor mari !
Initiator proiect
10 proiecte

Buna ziua si bine v-am gasit.

Ma numesc Andreea si sunt artistul din spatele paginii Redix Art. Imi place tare mult sa fac ilustratii in acuarela, creioane colorate si cerneluri. Din cauza unor probleme de sanatate nu mai pot sa muncesc decat de acasa, asa ca singura mea sansa este sa reusesc sa fac ceva banuti din arta.

Visul meu este sa pot desena si publica carti de colorat, insa pentru asta am nevoie de sprijin financiar ca sa imi pot cumpara materialele necesare. Desi poate parea pueril, coloratul este o metoda eficienta de a te relaxa si a te detasa de stresul cotidian si munca de zi cu zi, fiind recomandat si de psihologi.

Daca vreti sa vedeti ce si cum desenez, ma puteti gasi pe YouTube unde pun filmulete cu mine pictand. Aveti mai jos link-uri cu canalul de YouTube, precum si cu paginile mele de Facebook si Instagram.

https://www.youtube.com/RedixArt

https://www.facebook.com/RedixArt/

https://www.instagram.com/redixart/

 

Daca reusesc sa strang destui banuti cat sa desenez prima carte de colorat, o voi trimite in format digital tuturor celor care au donat. Varianta digitala o puteti printa pe hartie chiar voi acasa.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza enorm !

Va multumesc !   :)

 

Andreea

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute