Susține educația și în anul 2021

de Magdalena Rus
Adauga la favorite
547
vizualizari
449 lei
din 3,000 lei
Dej,
Educația are nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Vino alături de noi, pentru a contribui la reducerea ratei analfabetismului funcțional.
Initiator proiect
19 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Susține educația. Cum? Contribuind la acțiunile noastre, sprijinind material, financiar, sau personal. Prin intermediul Asociației vreau să trăiesc liber, in parteneriat cu Fundația Someș, facem urmăroarele:

1. Oferim dragoste copiilor, necondiționat din toată inima, fără a aștepta nimic în schimb.

2 Îi considerăm membri ai marii noastre familii, am achiziționat o casă cu grădină, pentru a avea un loc, unde, în condiții normale, ne putem întâlni cu toții. De asemenea, este locul unde depozităm tot ceea ce primim de la voi.

3. Dăruim alimente, încălțăminte îmbrăcăminte, cărți, rechizite, jucării, produse de igienă, îmbunătățim condițiile de locuit, introducem, apă, curent,  construim, cumpărăm și renovăm case.

4. Contribuim la păstrarea sănătății copiilor și părinților, încercând să rezolvăm problemele de sănătate care apar, oferind îndrumare, sprijin financiar,  stabilim parteneriate cu medici, pentru consultații și intervenții gratuite.

5. Ținem legătura cu conducerea școlilor, cu profesorii, diriginții,  învățătorii, pentru a cunoaște situația școlară a elevilor, pentru a verifica prezența acestora la cursuri și pentru a afla în timp util care sunt nevoile lor.

6. Organizăm programe after school, școli de vară în parteneriat cu alte ONG uri, cu sprijinul voluntarilor.

7. Desfășurăm în școli, programe specifice pentru dezvoltarea competențelor socio- emoționale ale copiilor.

8. Oferim consiliere psihologică atât părinților cât și copiilor.

9. Organizăm activități de promovare a lecturii, în școală și în afara școlii, în perioada vacanțelor.

10. Organizăm evenimente la care participă sute de elevi din școlile cu care colaborăm, cu scop recreativ și pentru a primi daruri de sărbători.

11. Organizăm acțiuni de ecologizare, de educare a populației, pentru a beneficia cu toții, de un mediu mai curat.

Pe scurt, facem tot ce voi, în calitate de părinți, faceți pentru copiii voștri, evident la alt nivel și nu constant, cum e cazul vostru. Fiți părinți iubitori, blânzi și buni, atât pentru copiii personali, cât și pentru cei din marea noastră familie. Mulțumim frumos pentru sprijin! 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum un an
Keep going, i love it!
300.00 lei
Rus Andreea
acum un an
Mult succes!
50.00 lei
Butuza Pusa Mihaela
acum un an
50.00 lei
Gabi
acum un an
Plata facuta cu SMS
10 euro