Sprijină echipele CyLiis și Peppers la Maryland

de Emanuel Antonio Rotariu
Adauga la favorite
1791
vizualizari
5,345 lei
din 150,000 lei
8
zile ramase
FOLOSESTE CARDUL "SPRIJINA SI TU"
Iași,
Susține echipele Cyliis și Peppers în participarea la concursul internațional Maryland Tech Invitational pentru a reprezenta România.
Initiator proiect
Profil verificat
6 proiecte

Noi suntem echipele de robotică Cyliis și Peppers de la Liceul Teoretic de Informatică ,,Grigore Moisil’’ din Iași și suntem încântați că ambele echipe au fost invitate să reprezinte România și implicit orașul Iași la competiția Maryland Tech Invitational(MTI), unde au ocazia de a participa cele mai bune 40 de echipe din toată lumea. 


Calificarea la această competiție este datorită performanței ambelor echipe din sezonul Centerstage, dar și al impactului videoclipurilor demonstrative care prezintă abilitățile robotului:


Videoclip Cyliis: https://www.youtube.com/watch?v=WWk5oXngQik


Videoclip Peppers: https://www.youtube.com/watch?v=0YZ-mKFQtnE


În ce constă competiția MTI?


Maryland Tech Invitational 2024 este o competiție de robotică la nivel mondial care se va desfășura la prestigiosul Laborator de Fizică Aplicată Johns Hopkins din Laurel, Maryland, SUA și care adună cele mai bune echipe de robotică din întreaga lume pentru a concura într-o serie de provocări. Evenimentul reprezintă un test al abilităților tehnice și al creativității echipelor de robotică și oferă o oportunitate unică pentru acestea. Aceasta se bazează pe Centerstage, tematica sezonului FTC (FIRST Tech Challenge) din anul școlar curent și este organizat de TechAction Fundation și Rockville Robotics Inc.

Despre echipele noastre:

Activitatea echipei Cyliis a început încă din anul 2017, în timp ce Peppers s-a individualizat ca echipă în anul 2019, cu un total de 60 de elevi pasionați și inovativi ai Liceului Teoretic de Informatică “Grigore Moisil” din Iași. Cele două cluburi au avut încă de la începutul activității lor scopul de a se conecta cu comunitatea ieșeană, atât prin evenimente care promovează valorile STEAM, dar și prin implicarea constantă pe platformele de socializare, strângând peste 6000 de urmăritori în decursul activității noastre. Ambele echipe sunt coordonate de mentorul Mirela Țibu - profesor de Informatică.

Misiunea noastră este inovarea construirii roboților în fiecare sezon și împărtășirea cunoștințelor acumulate de-a lungul anilor despre comunitatea FIRST cu cât mai multe persoane din diferite domenii. Am reușit acest lucru prin organizarea a unui total de 25 de evenimente, având ca scop principal introducere a oamenilor în lumea roboticii, atelierele de robotică reprezentând o oportunitate care nu doar că atrage din ce în ce mai mulți liceeni, dar le și oferă șanse de dezvoltare în domeniul STEAM.

 

Dorim ca toți membrii echipelor noastre să se poată bucura de această experiență pentru care cu toții am muncit în ultimele 8 luni.

 

Participarea echipelor CyLiis și Peppers la competiția din Maryland, SUA implică costuri foarte mari legate de transport și cazare. Facem această campanie de adunare de fonduri că să participăm la aceasta competiție și vă rugăm să ne ajutați!

 

Sperăm că v-am convins că investiția în educația STEAM este o investiție în dezvoltarea comunităților inteligente! Vă invităm să contribuiți financiar la participarea echipelor Peppers și Cyliis la Maryland Tech Invitational 2024 pentru a duce în America povestea fascinantă a roboticii scrisă la Iași!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 2 zile
Succes!
2,500.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 zile
Mult succes!
30.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 zile
200.00 lei
Sustinator anonim
acum o saptamana
Sa continuati sa lucrati cu curiozitate, ambitie si increderere in voi dar si in echipa!
50.00 lei
Viziru Bogdan
acum 3 saptamani
COQUET FISH
20.00 lei
MEHRDAD TAHER GHOLI
acum 3 saptamani
Keep up the momentum
20.00 lei
STEFAN MARDALE
acum 3 saptamani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 saptamani
50.00 lei
Ailenei Cosmin
acum 3 saptamani
300.00 lei
Alina Roca
acum 3 saptamani
Bafta multa multa????
50.00 lei
Valeriu Moise
acum 3 saptamani
100.00 lei
GABRIELA ADASCALITI
acum 3 saptamani
MULT SUCCES!
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 saptamani
Mult succes!????
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 saptamani
Multa bafta!
25.00 lei
Sustinator anonim
acum o luna
Mult succes!
100.00 lei