Susține echipa Cyliis la concursul internațional MTI

de Emanuel Antonio Rotariu
Adauga la favorite
2545
vizualizari
755 lei
din 50,000 lei
Iași,
Susținerea echipei de robotică CyLiis de la Liceul de Informatică "Grigore Moisil" Iași în participarea la MTI-Maryland Tech Invitational
Initiator proiect
Profil verificat
5 proiecte

Salutare!

Noi suntem echipa de Robotică CyLiis de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” din Iași și suntem încântați să anunțăm că am fost invitați să reprezentăm România și, implicit, orașul Iași, la competiția Maryland Tech Invitational (MTI), unde sunt invitate doar cele mai bune 40 de echipe din toata lumea!

Ne-am calificat la această competiție datorită performanțelor din sezonul PowerPlay și printr-un videoclip demonstrativ al robotului: 

https://youtu.be/5Vl9Tux2-xk

Lista echipelor participante: https://sites.google.com/view/mdtechinvitational/2023-team-list

Ce este mai exact MTI?

Maryland Tech Invitational 2023 este o competiție de robotică la nivel mondial care se va desfășura la prestigiosul Laborator de Fizică Aplicată Johns Hopkins din Laurel, Maryland, SUA și care adună cele mai bune echipe de robotică din întreaga lume pentru a concura într-o serie de provocări. Evenimentul reprezintă un test al abilităților tehnice și al creativității echipelor de robotică și oferă o oportunitate unică pentru acestea. Aceasta se bazează pe PowerPlay, tematica sezonului FTC (FIRST Tech Challenge) din anul școlar curent și este organizat de TechAction Fundation și Rockville Robotics Inc.

 

Despre echipa noastră: 

Activitatea CyLiis a început în 2017, de la o echipă de 15 elevi, olimpici la informatică, adunând pe parcursul celor 7 ani de activitate contribuțiile a peste 100 de elevi din lași. În anul şcolar curent, 2022-2023, echipa conectează 30 de minți sclipitoare care aspiră la o carieră în domeniul STEM. Prin intermediul activității constante de pe rețelele de socializare (unde, în total, am strâns peste 3000 de urmăritori), organizării frecvente de evenimente prin care ne conectăm cu comunitatea ieșeană, dar și suportului oferit de Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil" lași reușim să atragem din ce în ce mai mulți tineri spre atelierele de robotică CyLiis, dar mai ales spre comunitatea FIRST. 

 

 

Atelierul reprezintă o oportunitate care nu doar că atrage din ce în ce mai mulți liceeni, dar le și oferă șanse de dezvoltare în domeniul STEM.

Dorim ca succesul nostru, alături de experiențele pe care le oferim cât mai multor tineri, să inspire generațiile următoare să se dezvolte atât profesional cât și personal prin robotică.

Astfel dorim ca toți membrii echipei noastre să se poată bucura de această experiență pentru care cu toții am muncit în ultimele 8 luni.

Participarea echipei noastre la competiția din Maryland, SUA implică costuri foarte mari cu transportul și cazarea. Facem această campanie de adunare de fonduri că să participăm la aceasta competiție, și vă rugăm să ne ajutați.

Sperăm că v-am alimentat dorința de a investi în educația STEM, contribuind financiar la participarea CyLiis la MTI 2023!

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 3 luni
Suntem mândri de voi
30.00 lei
Sustinator anonim
acum 3 luni
260.00 lei
Muraru Silviu-Andrei
acum 3 luni
Mult succes să aveți!
15.00 lei
loredana.mosneagu@gmail.com
acum 4 luni
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 luni
Sunteți extraordinari și vă admir pentru ceea ce sunteți, ceea ce faceți, pentru puterea și rezistența infinite! Fiți curioși și nu căutați doar răspunsuri, ci întrebări!
250.00 lei
Vasiliu Alina
acum 4 luni
Mult succes! Veți reuși!
50.00 lei
Oana Padurariu
acum 4 luni
Succes!
50.00 lei