Susține dezvoltarea revistei feministe Zenobisme

de Cristiana Todiresei
Adauga la favorite
1326
vizualizari
470 lei
din 15,000 lei
București,
Susține dezvoltarea Zenobisme - revistă feministă nontoxică
Initiator proiect
1 proiect

 Despre Zenobisme

Sunt Cristiana Pantici și, împreună cu colega mea, Alexandra Andrei, am decis să deschidem o revistă dedicată femeilor și mișcării feministe, dar care să nu fie pătrunsă de spiritul uneori toxic și agresiv al politically carectness-ului exagerat. Ne dorim să scoatem la lumină povești mai puțin cunoscute ale femeilor din România, indiferent de domeniile în care activează, să promovăm un sistem de valori real, prin artă și cultură, într-o lume înăbușită de mult zgomot fără fond, și astfel să inspirăm cât mai mulți oameni. Preferăm să arătăm empatie în detrimentul „lecțiilor”, să prezentăm proiecte, dar și afaceri de succes, ale unor personalități care au reușit pe propriile lor forțe.

Pentru noi, zenobismul este o mișcare socială nontoxică care susține egalitatea în drepturi a femeii cu bărbatul în toate sferele de activitate. Și avem nevoie de suportul vostru pentru a dezvolta acest concept și a ne face auzite mai bine.

Primele articole le puteți citi deja pe Zenobisme.ro.

Cine suntem

Eu sunt la bază copywriter și blogger de carte; am colaborat ca editorialist și PR cu diverse reviste din România. Alexandra este o specialistă în comunicare și marketing, profesând de ani de zile în aceste domenii, o femeie pasionată de literatură și film, „cu simț ostentativ depresiv”.

Ne găsești pe Facebook, pe Cristiana Pantici și Alexandra Andrei

De ce aveam nevoie de ajutorul tău

Suntem un proiect proaspăt care își dorește să ajungă la cât mai multe persoane, iar pentru asta apelăm la tine. Dorim să acordăm o atenție sporită poveștilor cu și despre femei și să devenim o bună prietenă a multora dintre ele. Vrem să strângem o comunitate cât mai mare în jurul nostru și ne-ar bucura implicarea fiecăruia care crede în viziunea noastră.

Pentru început, ne dorim să strângem suma de 15.000 de lei, bani care vor fi investiți în campanii de promovare – atât online, cât și offline –, în materialele necesare scrierii și redactării materialelor, în susținerea unor anchete ample despre femei și obstacolele pe care le întâmpină, în renovarea și amenajarea redacției unde vor lua naștere materialele care vor ajunge în căminul tău și în achiziționarea instrumentelor tehnice pentru realizarea podcast-urilor și materialelor video viitoare.

Cum ne poți ajuta? Simplu. Poți dona orice sumă dorești în cadrul acestei campanii de crowdfunding, iar noi îți sugerăm să alegi unul dintre „pachetele” care apar la recompense:

Recompense

100 lei Pachetul Zeno-Bronze Te anunțăm pe mail de fiecare dată când apre un articol nou, pentru a fi la curent cu noutăți din lumea Zenobistelor.

250lei Pachetul Zeno-Silver Te anunțăm pe mail de fiecare dată când apre un articol nou, pentru a fi la curent cu noutăți din lumea Zenobistelor și primești acces în grupul nostru secret de Facebook.

500lei Pachetul Zeno-Gold Te anunțăm pe mail de fiecare dată când apre un articol nou, pentru a fi la curent cu noutăți din lumea Zenobistelor, primești acces în grupul nostru secret de Facebook și poți face parte din procesul nostru editorial.

1000lei – Sponsor Primești acces în grupul nostru de Facebook, banner pe site și brand-ul tău va fi menționat ca Susținător în pagina Despre noi timp de 6 luni. De asemenea, poți face parte din procesul editorial al revistei Zenobisme.ro, deoarece vei fi mereu informat legat de subiectele pe care le documentăm sau vom discuta despre genul de articole pe care dorești să le citești.

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Oana M
acum 2 ani
110.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
Mult succes! Și să ramâneți la ideea de non-toxic.
150.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
100.00 lei
Ciobanu Catalin
acum 2 ani
Succes
110.00 lei