Support Șuțu to Impact Uganda

de Alexandra Șuțu
Adauga la favorite
3874
vizualizari
5,170 lei
din 5,100 lei
Craiova,
6 săptămâni și 1 scop: o lume mai bună. Merg în Uganda pentru a contribui la educația copiilor neprivilegiați și a oferi o șansă de mai bine.
Initiator proiect
1 proiect

Timp de 6 săptămâni voi face voluntariat în Masaka, Uganda, în cadrul proiectului Hakuna Matata, cu scopul de a contribui la educația și dezvoltarea personală a copiilor dezavantajați din comunitatea lor. 

În urmă cu 4 ani, am devenit voluntar în cea mai mare organizație din lume, condusă de tineri, numită AIESEC. Deși motivul principal pentru care am intrat a fost propria dezvoltare, acesta s-a transformat într-un scop mai presus de mine. Cred că lumea în care trăim poate fi un loc mai bun și mi-am luat angajamentul să contribui la asta toată viața mea. 

Cred că lumea poate fi schimbată și puterea e în mâinile fiecăruia dintre noi, prin acțiunile noastre zilnice. Am luat decizia să merg în Africa și să trăiesc câteva săptămâni cu localnici, contribuind la dezvoltarea copiilor care nu au atât de multe șanse în a descoperi lumea din jurul lor sau pe ei înșiși. 

Contextul în care m-am născut și am trăit mi-a oferit multe șanse să cresc ca om și îmi doresc să ofer și eu la rândul meu o șană de mai bine. Proiectul pe care voi merge este facilitat de AIESEC, acesta fiind organizat în parteneriat cu un ONG din Masaka. Printre responsabilitățile mele pe proiect se află următoarele: activități de învățare pentru copii cu vârsta între 4-7 ani, vizite în comunitățile lor și discuții cu familiile acestora și construcție/reabilitare/decorații la centrul acestora. 

Pentru a face realitate această experiență, am nevoie de ajutor, costurile pentru a ajunge în Uganda fiind destul de ridicate. Sunt norocoasă să am o familie care mă susține și m-a susținut mereu în toate lucrurile în care m-am implicat, însă de data aceasta efortul ar fi peste puteri. De aceea, am decis să apelez la oameni care la rândul lor cred că lumea poate fi un loc mai bun și care mă pot ajuta în a aduce un impact în Uganda. 

Această campanie mă va ajuta în a acoperi costuri precum biletul de avion, asigurarea medicală, vaccinuri necesare pentru Africa, viza și taxa de proiect către organizația gazdă. 

Cel care citești aceste rânduri! Da, tu! Îți mulțumesc pentru răbdare și sper ca povestea mea să nu rămână doar una citită, ci să fie și o inspirație pentru tine în a face ceva bun pentru lumea noastră!

At the end of the day, is not about the world. It is about OUR world. 

Cu drag, 

Șuțu

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Bogdan Manea
acum un an
Good luck :)
50.00 lei
acum un an
Basta
200.00 lei
acum un an
470.00 lei
Vlad Craioveanu
acum un an
Drum bun si sa te intorci cu povesti frumoase!
100.00 lei
Michael Jalkio
acum un an
20.00 lei
Mihaela Patrana
acum un an
50.00 lei
Sorin T
acum un an
Ma inclin!
200.00 lei
Hugo lUJAN
acum un an
33.00 lei
Andrei
acum un an
Do what you can't! Mult succes.
100.00 lei
Lavinia Dieac
acum un an
20.00 lei
Mihai Moghior
acum un an
Mult succes! Sa te intorci cu bine si s ne povestesti si noua.
100.00 lei
Gutue Cristina
acum un an
Inca putin!! #SutuinUganda
46.00 lei
Marina Cirloiu
acum un an
100.00 lei
Sustinator anonim
acum un an
400.00 lei
Ciulacu Teia
acum un an
100.00 lei