Sunetul Primăverii

de Diana Olimpia Toma
Adauga la favorite
Vezi
1120
vizualizari
98 lei
din 4,000 lei
Baia Mare,
Spectacolul caritabil Sunetul Primăverii din luna martie dorește să pună în scenă momente artistice susținute de copiii din cadrul VoiceArt Studio.
Initiator proiect
1 proiect

 
Ce facem, mai exact...

 

În cadrul proiectului VoiceArt Studio, copiii incepând de la 4 ani și adolescentii iși fixeaza bazele tehnicii vocale urmând ca după o perioadă de timp să facă performanță.
 
 
Ideea și scopul acestui proiect este de a descoperi tinere talente, de a le îndruma cât se poate mai bine pentru a putea performa atât pe scenele locale cât și pe scene mai mari din țară sau străinătate. Studiile coordonatorului acestui proiect care îndrumă tinerii artiști în acest domeniu sunt studii universitare de specialitate iar pe lângă asta, a participat la diverse workshop-uri de-a lungul timpului pentru a-și îmbunătăti tehnica de predare și pentru a-și actualiza cunoștințele.
 
 
În spectacolul "Sunetul Primaverii, editia a 2-a"care va fi organizat în a doua jumatate a lunii martie vor cânta și vor dansa copiii Liceului de Arta, dansatorii care se antrenează la clubul sportiv Galactic Dance și soliștii coordonați de catre  Diana Toma, prin proiectul VoiceArt Studio. Vor presta aproximativ 100 de copii.
Scopul acestui eveniment este de a pune în scenă tinere talente cu potențial artistic imens, de a promova arta și de a susține tinerele talente și de asemenea de a face cunoscut acest lucru și publicului băimărean.
Pe langă asta, spectacolul are și o notă caritabilă. Asta inseamnă că fondurile care se strang sunt folosite strict pentru organizarea acestui spectacol și pentru a o ajuta pe Sarah Cenan, o fetiță ce suferă de cațiva ani de amiotrifie spinală și care are nevoie de ajutor.
Obiectivul este de a strânge fonduri de  4000 RON, suma de 1500 RON fiind folosită exclusiv pentru realizarea spectacolului incluzând închirierea sălii, aparatura de sunet și lumini, iar 2500 RON vor merge către fetița ce suferă de amiotrofie spinală.
 
Unde ne vedem pe viitor....
O idee la care ne gândim zilnic. Cu siguranță urmează multe alte spectacole pe care le vom organiza si la care vom participa, atat locale cat si nationale. Scopul pe termen lung este de a initia si promova tinerele talente din zona maramuresului, care sunt la inceput de drum si nu numai, si de a ajuta prin spectacole caritabile pe cei care au mai mare nevoie.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Helga Sima
acum 11 luni
Plata facuta cu SMS
10 euro
Perju Andreea
acum 11 luni
50.00 lei