Start Afacere (student)

de Brezoianu Albert
Adauga la favorite
1462
vizualizari
0 lei
din 15,000 lei
Alexandria,
Sunt student și am nevoie de un start financiar pentru inițierea unei afaceri. Vă mulțumesc!!!
Initiator proiect
1 proiect

Vă salut pe toți și aș dori să mă prezint.

Mă numesc Brezoianu Albert-Gabriel, am 20 de ani, locuiesc în Alexandria, Jud. Teleorman și sunt student al Facultății de Științe și Inginerie Alexandria, filială a Unversității Valahia din Târgoviște, specializarea E.C.T.S.(Economia comerțului, a turismului și a serviciilor), anul III.

 
Fiind student, în Alexandria, există o slabă posibilitate de a mă angaja astfel încât să pot merge la facultate și să pot strânge banii necesari pentru a porni o afacere.
Așa am ajuns la hotărârea de a cere sprijinul dumneavoastră.
 
Ce am de gând să fac?
Deși imi place foarte mult domeniul IT, din cauza costurilor mari de inițiere a afacerii și din lipsă de fonduri, și , totodată, lipsa posibilități de a le strânge, am hotărât să mă axez pe un  alt domeniu și să mă adaptez posibilităților actuale.
Pentru a putea atinge ușor obiectivul,  am hotărât să încep o afacere cu o investiție cât mai mică ce îmi poate oferi posibilitatea de a merge și la facultate și de a avea grijă de propria afacere, putând astfel să fiu independent din punct de vedere economic(visul orcărui student).
Aș dori să pornesc o mică afacere care nu necesită foarte mulți bani, și anume NEGUSTOR AMBULANT în câteva târguri din Teleorman.
 
Cu ce produse? 
Analizând puțin piața m-am gandit că ar merita o investiție într-o afacere cu Parfumuri Vrac deoarece este ușor de implementat, este ușor de administrat, are o șansâ de reușită foarte mare neavând concurență decât la un nivel foarte mic, iar investiția este, de asemenea, mică.

 Activitatea prorpiu-zisă:

Voi frecventa săptămânal 3-4 târguri din Teleorman cu produsele pe care le voi pune la dispoziția clienților mei.

În ce investesc banii?

Din această sumă de aprox. 3000 Euro (15000 Lei) voi achiziționa parfumurile propriu-zise, sticle de depozitare frumos ornamentate(pentru a oferi clienților o imagine cât mai atrăgatoare și mai plăcută), sticluțe de parfum ( de 15/30/50/75/100 ml, poate chiar si mai mari pentru a putea oferi cumpărătorului cantitatea dorită în funcție de nevoile lor), pulverizatoare, etichete, sticluțe pentru monstre  cât și alte obiecte  necesare.

Ce am de gând după promovarea cu succes a afacerii?

Ulterior, aș dori să deschid, după terminarea facultății, un magazin fizic în unul din orașele județului Teleorman sau a altui județ, în funcție de concurența prezentă.

 

 

Sper că am descris și detaliat cât mai bine scopul acestei campanii.

M-am gândit că există oameni care vor să susțină tinerii antreprenori și să îi ajute, iar prin cuvintele „sprijin” și „susținere” nu mă refer doar din punct de vedere financiar, ci și la sprijin moral, sfaturi și ideii din propria dumneavoastră experiență. Pentru cei care doresc să îmi ofere un sfat sau să afle mai multe detalii despre mine, sau poate că au ceva întrebări, mă puteți contacta pe adresa de mail: brezoianu10ro@yahoo.com

Țin să menționez că nu am mai deținut o afacere înainte, dar îmi doresc să mă ocup de propria mea afacere!

Vă mulțumesc din suflet pentru ajutor, oricare ar fi natura ajutorului!

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute