Sprijină și tu publicarea unui volum de poezii de debut

de Robert Mihai Udrea
Adauga la favorite
334
vizualizari
0 lei
din 4,900 lei
București,
Susține împlinirea unui vis început în 2012! Sunt doctorand în Dezvoltare Durabilă și am început să scriu poezii mai înainte de orice altceva...
Initiator proiect
1 proiect

Dă viață acestui volum de poezii! 

Încă din 2012, de la o vârstă fragedă, am început să scriu constant poezii. Din păcate, ani de-a rândul am strâns o colecție impresionantă de „poeme și alte minuni” cum îmi mai place să le numesc, pe care nu am avut șansa financiară de a le publica sub un volum. Sunt peste 100 de pagini de poezii clasice și moderniste, despre zbucium sufletesc, iubire (ne)îndoielnică și minunile care ne compun ce în final creează un sublim dezastru.

Cum pandemia de COVID-19 ne-a bulversat pe toți, asta s-a întâmplat și cu prețurile pentru publicare care au crescut. De aceea, m-am gândit la această ultimă soluție. Să cer ajutorul celor binevoitori. Și asta fiindcă un simplu student, chiar și doctorand, nu se poate autofinanța.

Cum putem face ca „Acest sublim dezastru” să devină realitate?

  • Ar fi necesară suma de 4,900 lei. Volumul necesită un tiraj care să acopere, pe lângă dorința cititorilor de a lectura volumul, dorința mea de a oferi celor care ajută copii ale volumului, dar și materiale promoționale personalizate. Consider că suma aceasta este corectă și transparentă.

  • Să fie cât mai multe share-uri. Indiferent de rețele sociale sau viața reală, cu siguranță cunoașteți suflete dornice de poezie sau poate care vor să-și descopere această plăcere ori pasiune. Astfel, vizibilitatea acestui ajutor ce poate fi oferit va crește prin răspândirea lui către cât mai mulți oameni.

 

Recompense ce vor fi oferite:

  • Pentru fiecare 30 lei: menționare în pagina dedicată mulțumirilor pentru ca toți cititorii să știe cine au fost binevoitorii care au pus bazele apariției volumului.

  • Pentru fiecare 50 lei: menționarea numelui, volumul de poezie va ajunge la tine împreună cu semnul de carte.

  • Pentru fiecare 100 lei:  menționarea numelui, volumul de poezie, semnul de carte și un autograf  scris cu suflet.

  • Pentru cel puțin 300 lei:  menționarea numelui, volumul de poezie cu autograf, semnul de carte și un tricou cu titlul volumului de poezii sau un vers, pentru orice măsură dorită.

Pentru contact sau întrebări, puteți să îmi scrieți la adresa: volumpoeziiudrea@gmail.com

*coperta nu este oficială.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute