Soul Coaching Videos

de Claudiu Filip
Adauga la favorite
Vezi
1019
vizualizari
100 lei
din 10,000 lei
Cluj-Napocaa,
Pot să spun decât așa: milă, iubire și compasiune !!!
Initiator proiect
1 proiect

Soul Coaching, make video and give to charity!

Salut, numele meu este Claudiu Filip, am 32 ani sunt administratorul firmei Atces Products și initiatorului proiectului Soul Coaching. Doresc să cer bani de la „bogați” și să dau la „săraci”. Da, neapărat doresc să fiu un haiduc. Și doresc să fac asta pentru că am fost sărac, am fost respins și știu că e foarte neplăcut să nu ai sprijin. Trebuie să recunosc în fața voastră, că deși am citit sute de cărți de dezvoltare personală tot nu am încredere în mine. Și poate e mai bine așa. Dar cu siguranță că am milă față de oamenii care suferă și care sunt respinși. Și doresc să îi ajut așa cum pot și cum știu eu. Dar pentru ca voi să înțelegeți ce presupune acest proiect, vă voi furniza în continuare și mai multe informații despre viața mea, care de fapt reprezintă motivația mea.

 

M-am născut într-o familie simplă iar părinții mei nu s-au înțeles când eu eram mic. S-au certat, nu și-au vorbit iar eu am experimentat mult abandon, sărăcie și lipsă de afecțiune și sprijin. Nu mi-am dat seama de gravitatea situației decât pe la vârsta de 20 ani când am văzut că eu nici cum nu mă pot integra în societate. Oriunde mergeam oamenii se comportau urât cu mine, îmi vorbeau urât iar în cele din urmă ajungeau să mă rănească într-un fel sau altul. Nu înțelegeam de ce este așa, deoarece eu mereu doreau să fiu bun, să fiu prietenos și să fiu o prezență cât mai agreabilă. Dar se pare că în mod subconștient atrăgeam mereu suferință și nu prea am cunoscut pacea deplină niciodată. Toate acestea se datorează respingerii pe care am resimțit-o.

 

În orice caz, după multe încercări și după multă luptă am ales să îmi deschid o firma de vânzări cu amănuntul în târguri și piețe. Din 2012 am început să merg prin târguri de vechituri și vindeam acolo de toate: scule, haine, electronice, cărți, absolut orice. Mi-a plăcut acest lucru, deoarece eram liber și simțeam că am mai multă încredere în mine. Practic am devenit fără să vreau un mic antreprenor. Am făcut lucrul acesta pentru 5 ani dar sănătatea mea a început să nu mai fie așa de bună și deja îmi era greu să stau iarna în frig extrem și vara în căldura mare. Mai erau și acele dimineți în care mă trezeam foarte devreme și nu știam exact ce urmează să se întâmple. Atunci mi-am dorit din tot sufletul să lucrez din nou într-un loc călduros, căci nu mai puteam să lucrez afară.

 

Am fost cooptat partener la un magazin și am început să lucrez. Dar programul meu subconștient din nou s-a manifestat. Am început să atrag oameni care se comportă urât cu mine, care mă resping și care mă jignesc foarte mult. Nu dau vina pe alții ci dau vina doar pe mine și pe acel tipar interior pe care l-am avut. În orice caz am fost dat afară și atunci am început să experimentez o depresie puternică și o durere foarte mare. Nu știam ce să fac, nu știam cum să fac bani. Puțini oameni m-au ajutat. Foarte puțini.

 

Atunci m-am rugat mult la Dumnezeu și chiar m-am dus la facultatea de Teologie, crezând că acolo voi da de oameni buni, de oameni care să mă respecte și să mă ajute, măcar emoțional. Dar....nici poveste. Oamenii de care am dat au fost și mai răi, pentru că de dată asta așteptările mele erau și mai mari. Nu mai suportăm să fiu dezamăgit, nu mai suportăm să fiu respins, nu mai suportăm să fiu ignorat. Dar tot ce nu am suportat mi s-a întâmplat.

 

Deși m-am umilit pe la fiecare în parte crezând că voi primi înțelegere, ei nu numai că nu m-au înțeles dar m-au tratat că și pe un om absolut nebun. Poate că sunt, nu neg asta. Dar știu că din cauza suferinței am multă milă față de cei care suferă. Și m-am gândit foarte mult la copiii orfani și cum anume i-aș putea ajuta. Doresc să îi ajut material. Mă judecați sau nu, dar eu știu că partea asta materială este foarte importantă. Un mic dar, un mic cadou, o mică sumă de bani poate să rezolve foarte multe. Omul care primește simte că este important, că este validat, că Dumnezeu există și că este bun. Eu de multe ori am simțit absența lui Dumnezeu. Dar El era acolo și doar mă învața cum este să nu ai și cum este să suferi. Pentru că doar așa poți avea motivație să ajuți, să oferi, să dai și să fii puternic în față oamenilor ignoranți. Da am spus-o, unii oameni sunt ignoranți, nu simt empatie față de nimeni și față de nimic.

 

Nici nu vreți să știți cât de jegos m-am simțit când eu eram la pământ și ceream doar un mic sprijin, dar nici pe acela nu l-am primit. Primeam cu greu dacă depuneam un super efort, dar absolut nimeni nu a putut înțelege cât e de puternică această rană de abandon.

 

Ok, destul cu povestea mea tristă. Mi-o asum. Este a mea. Asta sunt eu. Nu aș schimba nimic.

 

Dar acum vin în fața voastră și vă cer ajutorul. Da. Doresc ajutor concret și nu povești. Și să va explic ce vreau să fac și cum m-am vindecat. Culmea, uitându-mă la unele videouri pe Youtube. Cu siguranță ați auzit de MsBeast. Dacă nu vă spun eu că este unul din cei mai mari Youtuberi din lume la ora actuală. Și băiatul acela a început să dăruiască și să se filmeze cum face asta. Da, știu și ce vor zice super-evlavioșii sau fanaticii. Vor spune că asta este slavă deșartă. Că nu trebuie să știe nimeni când dai. Da e adevărat, dar eu nu am să dau, dacă nu vă cer vouă ajutorul. Plus de asta eu am nevoie mare de activitate, atenție și prieteni frumoși. Iar în acest fel le pot face pe amândouă. Dar că să îmi cresc canalul de Youtube este greu. Nu am decât 18 abonați și asta după ce am postat peste 30 de videouri. Încă nu am echipament calumea și încă nu știu să livrez cea mai bună calitate. Dar voi învața și voi persevera pentru că îmi doresc mult asta. Proiectul meu se numește Soul Coaching pentru că exact asta vreau să fac, să îi fac pe cei din jurul meu conștienți că unii dintre noi se simt singuri. Au nevoie de afecțiune, au nevoie de ajutor și au nevoie să fie susținuți în proiectul lor.

 

Pentru mine nu am nevoie de mare lucru decât de echipament profi, astfel încat să fac videouri de calitate, să pot ajunge la 1000 de videouri și să fiu monetizat. Apoi cu siguranța că voi mai găsi oportunități. Dar vă rog pe voi ajutăți-mă.

 

Donez 50% din tot ceea ce primesc. Jumătate investim în echipemente și jumătate donăm către copiii orfani. Și vom filma toate acestea. Veți putea vedea dacă am fost sincer să nu. Și vă asigur că sunt sincer. Am fost sincer mereu și am suferit mult din cauza această dar nu mai contează. Eu tot cred în bunătatea oamenilor. Eu tot cred că voi putea să dăruiesc ceva către copiii orfani. (respinși, ignorați, nesusținuți, triști). Eu am avut părinți în copilărie, dar recent mi-am pierdut mama. Deci știu că mama e generatoare de iubire oricum ar fi ea. Dar dacă nu este? Nouă ne pasă cu adevărat?

 

Mie îmi pasă și doresc să ajut. Ajutați-mă vă rog nu fiți indiferenți. De 12 ani cer ajutorul oamenilor bogați și n-am avut succes. Încerc acum să apelez la oameni simpli că voi.

 

În orice caz va voi descrie mai jos echipamentele necesare pentru a face vloguri de calitate:

 

1. Cameră foto/video vlog - Aparat foto mirrorless Canon EOS M50, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru + Obiectiv EF-M 15- 45mm f/3.5-6.3 IS STM – eMAG.ro

 

2. Microfon - Microfon Rode Videomic Go usor de pe camera – eMAG.ro

 

3. Fundal studio - Set stativ si fundal pentru studio foto, vidaXL, Tesatura, 300 x 300 cm, Verde – eMAG.ro

 

4. Lumini studio - Kit lumini studio foto, tripoduri, becuri si umbrele – eMAG.ro

 

5. Placa video PC - Placa video Gainward GeForce® RTX™ 3060 Ti Phoenix, 8GB GDDR6, 256-bit – eMAG.ro

 

6. Microfon PC - Microfon streaming SPC Gear SM950, brat ajustabil, popfilter, shockmount, USB – eMAG.ro

 

 

Canalele mele de Youtube sunt

 

https://www.youtube.com/channel/UCBt-uZtS_kEm0wisn9vX4dQ

 

https://www.youtube.com/channel/UCKaUzcQ0SbG3EDRHqecZfOQ

 

MULȚUMESC!

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Sustinator anonim
acum 2 ani
100.00 lei