Sistem Solar Fotovoltaic pentru toata lumea

de Alin Paul Chelu
Adauga la favorite
1218
vizualizari
0 lei
din 45,000 lei
Kituri fotovoltaice, accesibile si servicii pentru clienti la nivel inalt.
Initiator proiect
1 proiect

 

Tinta proiectului consta in crearea unei firme comerciale de vanzare si instalare a sistemelor solare de energie, la preturi cat mai accesibile, si cea mai importanta parte a acestui proiect este: serviciul pentru clienti, la nivel inalt!

   Exista companii in Romania care comercializeaza astfel de sisteme, insa se pare ca sistemul de comert in Romania este pe conceptul de business: "Adaos mult si prost" Explicatie: companiile din romania prefera sa vanda putine produse (putin clienti) cu un adaos mare, fapt ce de obicei epuizeaza budgetele clientilor, fara a oferi posibilitatea de: upgradari, sistme de ultima generatie... etc. Deasemenea sistemul odata vandut, sau/si instalat, decade din drepturile sale clientul, iar relatiile sale cu companiile respective devin un deranj... uitandu-se faptul ca un client satisfacut e in primul rand cea mai buna unelta pentru marketing, totodata un client satisfacut va dori intotdeauna mai mult...

    Scopul proiectului consta in a oferi clientilor, preturile cele mai mici, din industria din Romania, prin contracte direct cu producatorii din china, totodata sistem de suport a clientilor de la primul telefon, la standarde de servicii Canadiene.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 2 ani
As dori mai multe detalii despre proiect. Un contact dacă se poate. Mulțumesc!
Nu sunt contributii facute