SENIOR CUP 2015

de Bogdan-Alexandru Verzea
Adauga la favorite
4651
vizualizari
320 lei
din 8,800 lei
Ploiești, Județul Prahova
Minifotbalul este pentru toate varstele si vrem sa aratam ca seniorii de peste 35 de ani pot crea un adevarat regal minifotbalistic pe terenul de joc.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

SENIOR CUP 2015

Asociatia Liga Mini Fotbal organizeaza prima editie a unui campionat de minifotbal dedicat seniorilor, persoanelor cu varsta peste 35 de ani sau Old Boys cum mai este el cunoscut, la nivel national. Prin acest demers vrem sa demonstram ca nu exista limita de varsta pentru practicarea unui sport, in speta a minifotbalului si dorim sa incurajam si alte persoane sa adopte acest stil de viata, care nu este altfel decat benefic pentru sanatate.

Pentru a reusi sa ne indeplinim obiectivele, prioritate la inscrierea in acest turneu vor avea echipele ca vor include in lot un fost fotbalist de Liga 1, international sau un oricare alt sportiv de performanta, cu rezultate notabile la nivel national si international si care de asemenea sa se incadreze in limita minima de varsta de 35 de ani.

 

Asociatia Liga Mini Fotbal nu se afla la prima initiativa de acest fel. Inca de la infiintare, in anul 2010, ne-am propus si am reusit sa dezvoltam mai multe proiecte care sa promoveze practicarea minifotbalului si implicit a sportului in general; Iata cateva evenimente pe care Asociatia Liga Mini Fotbal le-a organizat:                                           


Cupa de Iarna
, care s-a bucurat de un real succes, datorita prezentei mai multor fotbalisti de calibru, dar si a unor mari fotbalisti cu performante recunoscute, ca Vivi Rachita, Dumitru Jipa, Fane Preda, Daniel Chirita, Marius Sumudica, Constantin Schumacher, dar si a unor renumiti artisti precum Victor Yila, Mihai Sturzu (Hi-q), Kamara si Andrei Stefanescu, Dani Otil si altii. A fost un turneu la care au asistat aproximativ 5000 de persoane, pe parcursul a 3 zile, turneu care s-a desfasurat la Sala Sporturilor Olimpia;

 

Cupa Loteriei, care a fost creata in scop caritabil, la care au fost prezenti de asemenea fosti mari fotbalisti ca Danut Lupu, Mugur Bolohan, Marian Aliuta, Daniel Iftodi, Nae Constantin, Joe Panait carora li s-au alaturat artisti de prim rang ai Romaniei ca Adrian Enache, Aurelian Temisan, Kamara, Andrei Stefanescu, Augustin Viziru si altii;

 

Cupa Munteniei, poate cea mai de succes competie organizata de Asociatia Liga Mini Fotbal, succes dat in mare parte de prezenta unui singur om, un nume care reprezinta supremul in fotbalul romanesc si anumte Gheorghe Hagi;

Asociatia noastra s-a bazat si se bazeaza foarte mult pe diversitate si in acest sens a organizat si un amical format din reprezentativa judetului Prahova si cea a Angolei, castigat net de reprezentata Romaniei.

 • Asociatia Liga Mini Fotbal a fost fondata ca structura juridica in anul 2010, insa campionatul judetean de minifotbal Prahova il organizam din anul 2008. Seriozitatea asociatiei noastre este data de multitudinea de evenimente organizate si incheiate cu succes, evenimentelor aflate in desfasurare, numarului de echipe prezente in competitiile organizate de noi (55 de echipe la momentul actual), ceea ce ne claseaza in acest moment pe podium la nivel national, ca numar de echipe participante. Suntem singura organizatie din Prahova afiliata la Federatia de Minifotbal din Romania, iar echipa campioana a judetului Prahova este singura echipa care a castigat intr-un an de zile (2014) toate cele 3 trofee puse in joc de Federatia de Minifotbal din Romania  : Campionatul National, Supercupa si Cupa Magic. Campioana Romaniei la minifotbal in anul 2014 a fost AS Vispesti Ploiesti 2010, reprezentanta Asociatiei Liga Mini Fotbal.  

 

"Cei mai multi oameni se gandesc la succes in termeni de a primi. Totusi, succesul presupune a darui". Henry Ford

Asa cum reiese din citatul de mai sus, asociatia noastra isi doreste sa atinga succesul prin a darui tuturor un regal minifotbalistic care sa reuneasca fostele glorii ale fotbalului romanesc, fosti sportivi de performanta si artisti ai Romaniei, care sa sensibilizeze toate persoanele, indiferent de varsta si sa ii atraga catre practicarea unui sport si de a renunta la sedentarism.

Prin acest turneu, asociatia noastra va avea urmatoarele CHELTUIELI:

- 4 mingi x 250 lei = 1000 lei

- 4 randuri de echipamente (15buc x80=1200) =  4800 lei. (Vor reprezenta si premiile pentru finalistele din Finala Mare si Finala mica)

- 2 randuri de veste de departajare (15buc x30=450) = 900 lei.

- cupe + medalii + trofeu de golgheter, cel mai bun jucator, cel mai bun portar, diplome si distinctii pentru participare ~ 600 lei.

- inchirierea terenului - 15 ore - 1500 lei 

Asociatia va mai pune la dispozitie arbitrajul, observatorul de joc, asistenta medicala pe toata perioada turneului, va asigura paza si ordinea publica, un protocol pentru tot staff-ul mentionat anterior, dar si o masa festiva pentru echipe, costuri care se ridica la aproximativ 10.000 lei. 

La acestea se va mai adauga premiul oferit de asociatie pentru locul 1 si anume un weekend la munte pentru 15 jucatori ai echipei campioane.

Banii sunt importanti, dar bucuria de a vedea la "lucru" fostii mari fotbalisti ai tarii este de nepretuit.

 

 • Senior Cup se va desfasura pe parcursul a 2 zile : 10 - 11 Octombrie 2015
  • maxim 16 echipe vor fi acceptate in acest turneu;
  • se va juca in sistem grupe, fiecare-cu-fiecare;
  • limita minima de varsta va fi de 35 de ani (se accepta toti jucatorii care s-au nascut in 1980 sau inainte);
  • se accepta un singur jucator in lot, cu varsta cuprinsa intre 30 si 35 de ani;
  • echipele de primul loc din fiecare grupa vor juca semifinalele si finalele;
  • echipele de pe locul 2 vor juca pentru locurile 5-8;
  • toate echipele vor fi premiate;
  • primele 8 echipe in clasamentul final vor primi cupe, medalii si diplome;
  • locul 1 va fi premiat cu o excursie la munte, pentru 15 jucatori.

RECOMPENSE pentru cei care vor contribui urmatoarele sume:

 • 3000 lei - afisarea banner-ului la baza sportiva in timpul competiei si postarea lui in toate sistemele de publicitate ale evenimentului;
 • 2000 lei - o persoana va avea acces la Finala Mare in spatiul tehnic al asociatie, va fi inclusa in poza de grup si va putea sta pe toata durata meciului in spatiul rezervat staff-ului asociatiei, langa bancile de rezerva a finalistelor;
 • 1500 lei - accesul la cina festiva organizata cu toate echipele, inclusiv cu jucatorii si vedetele reprezentative ai acestui turneu;
 • 1000 lei - o minge cu semnaturile jucatorilor si vedetelor prezente la acest turneu (in limita a maxim 4 mingi);
 • 500 lei - un tricou cu semnaturile jucatorilor si vedetelor prezente la turneu (maxim 10 tricouri);
 • 250 lei - un tricou personalizat cu o fotografie din timpul turneului si cu multumirile aferente;
 • 150 lei - dvd cu cele mai importante faze ale turneului;
 • 10 lei - o felicitare de tip electronic din partea Asociatiei Liga Mini Fotbal.

Vom suporta costurile de transport catre toti cei care vor contribui, acolo unde se impune acest lucru. Cei care contribuie la sprijinirea acestui proiect trebuie sa precizeze ca doresc sa obtina si recompensele puse la dispozitie de asociatia noastra si in acest sens va multumim anticipat!

 

Impactul

Tinand cont de impactul oferit de celelalte turnee organizate, estimam ca acest turneu va castiga detasat la acest capitol. Va fi un turneu de amploare, organizat cu echipe din intreaga tara, deja anuntandu-si prezenta 10 echipe din 10 judete diferite.

Incercam ca prin prezenta unor fosti jucatori de fotbal sa reusim sa atragem si sa ii integram si reintegram, de la cei mai mici la cei mari, pe toti intr-o comunitate sportiva care se bazeaza pe miscare si pe practicarea unui sport, sportul rege - fotbalul.

Proiectul va fi mediatizat pe site-ul oficial al Asociatiei Liga Mini Fotbal www.lmf.ro, pe site-ul oficial al Federatiei de Minifotbal din Romania, pe Facebook-ul oficial al turneului www.facebook.com/seniorcupmf , in presa locala, dar si cea nationala.

Cu siguranta principalul scop si ceea ne dorim sa se intample in toate judetele din tara este de a mari numarul de echipe de seniori, participante intr-un cadru organizat, cum este cel al campionatului de Old Boys, organizat de ALMF si totodata speram sa sensibilizam si echipe din alte judete pentru constituirea unui campionat de seniori, acolo unde el nu exista deja.

Alte cai/moduri in care putem fi ajutati

Persoanele care sunt dispuse sa faca voluntariat pentru Asociatia Liga Mini Fotbal vor primi un certificat de voluntariat din partea acesteia.

Ca voluntari se vor ocupa de amenajarea spatiilor tehnice, de verificarea si asigurarea bazei logistice la fiecare inceput si sfarsit de meci, etc.

De asemenea un ajutor il va reprezenta un fotograf care sa puna la dispozitie cat mai multe cadre din timpul turneului, dar sa se ocupe si de editarea celor mai bune cadre ale turneului, dar si un cameraman, pentru interviuri, filmarea meciurilor si editarea celor mai importante faze.

Orice proiect maret si competitiv are nevoie de PARTENERI puternici, care sa creada in el si sa-l sustina. Doar IMRPREUNA putem realiza lucruri marete.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 6 ani
Senior CUP a fost amânat pentru perioada ianuarie 2016. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile pentru disputarea unui turneu național dar și a programului fotbalistic din următoarea perioadă (etapa de ligă județeană de fotbal și minifotbal plus meciul pentru calificare al naționalei României de fotbal cu Feroe) , mai mulți jucători emblematici pentru fotbalul românesc au declinat respectuos invitația noastră de a participa la acest turneu, cu mențiunea ca își doresc, la o eventuală reprogramare a turneului, să ne onoreze cu prezența. Astfel, comisia de organizare a Senior CUP a decis amânarea turneului până în ianuarie 2016, pentru a veni în sprijinul tuturor iubitorilor de fotbal și a le oferi un specatol grandios minifotbalistic , care sa reprezinte un adevărat prime-event din acea perioadă, prin prezența a cât mai multor persoane cunoscute din sportul românesc. Vă vom ținem la curent cu desfășurarea evenimentului și va așteptăm alături de noi, în ianuarie 2016.
postat acum 6 ani
Multumim DANCOS LAURA, SAVA COSMIN MARIAN, TRIFA ANDREI, BACIU ALEXANDRA. Faptul ca nu am mai fost activi pe site nu inseamna ca lucrurile au intrat in impas ci ca se lucreaza intens pentru desfasurarea acestui eveniment. Tinem sa anuntam toti colaboratorii nostri ca in prezent avem 8 judete participante si 11 echipe pana in prezent. Asteptam confirmarea a inca 5 echipe pentru a realiza maximul de echipe propuse pentru participarea in Senior Cup. Si-au anuntat deja prezenta nume mari in fotbalul romanesc: Victoras Iacob, Iulian Miu, George Ogararu, Cristian Ciocoiu, Florin Pirvu, Pompiliu Stoica, Cristi Vlad, dar si artisti ai Romaniei: Aurelian Temisan, Adrian Enache, Kamara, Andrei Stefanescu, Pepe. Asteptam in continuare somitati din lumea sportului, artistilor, persoanelor publice, care sa se alature acestui proiect. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT PANA ACUM SI SPERAM SA O FACETI IN CONTINUARE!
postat acum 6 ani
Multumimc pentru sprijinul acordat NAN RAUL IONUT, MATEI DRAGOS si SILAGHI ADRIAN. Ca dovada a sustinerii pe care ne-o acordati, tocmai am reusit sa achizitionam domeniul seniorcup.ro , site care urmeaza sa fie implementat.
postat acum 6 ani
Multumim Purdea Ionut si Tara Rares pentru faptul ca v-ati alaturat acestui proiect. Fi-ti alaturi de noi si in continuare!
postat acum 6 ani
Multimim Ionut Ghit. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi si ca sustineti acest proiect!
postat acum 6 ani
Mulțumim Vasile Marian și va asigurăm că acesta este doar începutul!
postat acum 6 ani
Mulțumim Roman Mihai Nicolae. Sunteți printre primii parteneri ai noștri, așa cum noi vom fi in topul evenimentelor sportive organizate in perioada 10-11 octombrie.
postat acum 6 ani
Mulțumim Remus Pakei pentru faptul ca ati devenit partener al acestui proiect! In curand vom veni cu vesti despre ce foști fotbaliști vor lua parte la acest proiect.
postat acum 6 ani
Echipa Ligii Mini Fotbal ține să îi mulțumească lui Paraschiv Mihai pentru faptul că a devenit primul partener al proiectului Senior Cup 2015. Sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să fiți mândru de noi. Mulțumim Mihai!
Dancos Laura
acum 6 ani
10.00 lei
SAVA COSMIN MARIAN
acum 6 ani
10.00 lei
Trifa Andrei
acum 6 ani
10.00 lei
Baciu Alexandra
acum 6 ani
10.00 lei
Nan Raul Ionut
acum 6 ani
10.00 lei
acum 6 ani
50.00 lei
silaghi adrian
acum 6 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
Mult succes!
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 6 ani
Mult succes!
10.00 lei
Purdea ionut
acum 6 ani
10.00 lei
Vasile Marian
acum 6 ani
O initiativa plina de dinamism. Va felicit pentru dovada de respect impusa pentru seniori. Va urez succes.
50.00 lei
Roman Mihai-Nicolae
acum 6 ani
10.00 lei
Tara Rares
acum 6 ani
20.00 lei
acum 6 ani
10.00 lei
Paraschiv Mihai
acum 6 ani
Va urez mult succes in acest proiect pentru ca este o initiativa de laudat si sper sa continuati cu astfel de proiecte si pe viitor !
90.00 lei
 • 09 /10
  2015
  3

  Senior CUP a fost amânat pentru perioada ianuarie 2016.

  Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile pentru disputarea unui turneu național dar și a programului fotbalistic din următoarea perioadă  (etapa de ligă județeană de fotbal și minifotbal plus meciul pentru calificare al naționalei României de fotbal cu Feroe) , mai mulți jucători emblematici pentru fotbalul românesc au declinat respectuos invitația noastră de a participa la acest turneu,  cu mențiunea ca își doresc, la o eventuală reprogramare a turneului, să ne onoreze cu prezența. Astfel, comisia de organizare a Senior CUP a decis amânarea turneului până în ianuarie 2016, pentru a veni în sprijinul tuturor iubitorilor de fotbal și a le oferi un specatol grandios minifotbalistic , care sa reprezinte un adevărat prime-event din acea perioadă,  prin prezența a cât mai multor persoane cunoscute din sportul românesc.

  Vă vom ținem la curent cu desfășurarea evenimentului și va așteptăm alături de noi, în ianuarie 2016, în Ploiești.

  Vă mulțumim pentru interesul acordat!

 • 29 /09
  2015
  2

  Faptul ca nu am mai fost activi pe site nu inseamna ca lucrurile au intrat in impas ci ca se lucreaza intens pentru desfasurarea acestui eveniment. Tinem sa anuntam toti colaboratorii nostri ca in prezent avem 8 judete participante si 11 echipe inscrise. Asteptam confirmarea a inca 5 echipe pentru a realiza maximul de echipe propuse pentru participarea in Senior Cup.

  Si-au anuntat deja prezenta nume mari in fotbalul romanesc: Victoras Iacob, Iulian Miu, George Ogararu, Cristian Ciocoiu, Florin Pirvu, Pompiliu Stoica, Cristi Vlad, dar si artisti ai Romaniei: Aurelian Temisan, Adrian Enache, Kamara, Andrei Stefanescu, Pepe.

  Asteptam in continuare somitati din lumea sportului, artistilor, persoanelor publice, care sa se alature acestui proiect.

  MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT PANA ACUM SI SPERAM SA O FACETI IN CONTINUARE!

  Vizitati site-ul oficial al competitiei www.seniorcup.ro 

 • 22 /09
  2015
  1

  Datorita sprijinului pe care ni l-ati acordat, proiectul SENIOR CUP 2015 va avea propriul site. www.seniorcup.ro este denumirea site-ului pe care asociatia noastra l-a achizitionat, iar in curand va fi implementat. Ramaneti aproape, in cateva zile site-ul va fi activ. VA MULTUMIM!