SALVATI CAINII CARE SALVEAZA OAMENI !

de Radu-Bogdan Stoica
Adauga la favorite
34088
vizualizari
1,385 lei
din 10,000 lei
Călărași, Județul Călărași
SALVATI CAINII CARE SALVEAZA OAMENI !
Initiator proiect
2 proiecte

 

Dupa ce am reusit sa salvam impreuna 28 dintre catelusii lui Vadim si am reusit sa ajutam nespus de mult cazul doamnei de langa Iasi cu cei 38 de catei, a venit momentul sa incercam sa ajutam cei 9 catelusi ramasi in adapostul care trebuie evacuat , am gasit un teren in Judetul Calarasi unde sa construim un adapost !  
Din pacate nu am de unde sa acopar costurile  avand in vedere faptul ca am epuizat toate fondurile personale , incercand sa fac tot ce am putut pentru catelusii aflati in situatiile grave prezentate de catre mine.
 
Doresc sa infiintam si un ONG numit SALVATI CAINII CARE SALVEAZA OAMENI  , care sa transforme cateii  fara stapan, in catei utilitari pentru ajutorarea victimelor in caz de cutremur sau alte dezastre naturale.
In toate tarile civilizate au fost antrenati caini pentru gasirea victimelor in diverse situatii de catastrofa naturala, impreuna putem reusii si in Romania !      
        
FAC UN APEL LA TOTI OAMENII CU SUFLET MARE , va multumim  pentru sustinere si distribuire.

O FAPTA BUNA NU COSTA NIMIC , DAR POATE SCHIMBA O VIATA ! Asa sa va ajute Dumnezeu !
 
 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Laver Maria
acum 4 ani
Card "Sprijina si tu" oferit de:
1.00 lei
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Cojocaru Elena
acum 5 ani
Succes!
30.00 lei
Chivu Valeria
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
10.00 lei
Roby
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
QuickMobile
acum 5 ani
felicitari pentru proiect
100.00 lei
Oana
acum 5 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Carmen Pustea
acum 5 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
20.00 lei
Kiss
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Andra Feier
acum 5 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
Mult succes in ceea ce vreti sa realizati!
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 5 ani
Succes!
110.00 lei
 • 06 /07
  2016
  5

  Va asteptam alaturi de noi in grupul iubitorilor de animale pentru a putea interactiona permanent spre binele animalutelor care au nevoie de ajutor !https://www.facebook.com/groups/SalvatiCainii/

 • 01 /07
  2016
  4

  Multumim celor de la Quickmobile care iti restituie 1 leu la fiecare comanda finalizata, banii pot fi apoi donati pentru realizarea unor proiecte de succes prin intermediul platformei online de crowdfunding Sprijina.ro

 • 29 /06
  2016
  3
  Va rog cititi cu atentie pana la capat !
   
  Am initiat o campanie de donatii pentru a realiza urmatoarele obiective : constituirea unui ONG denumit “ SALVATI CAINII CARE SALVEAZA OAMENI “ si achizitionarea unui teren la pret de pomana pe care l-am identificat langa Calarasi ( din motive lesne de inteles nu prezint locatia exacta acum ).
  Primii catelusi care vor beneficia de superba locatie, vor fi cainii ramasi de la Vadim pe care nu ai doreste nimeni in ciuda eforturilor facute impreuna cu dl. Marius Marinescu de a le gasi un stapan roman si a nu ajunge exportati prin cine stie ce colt al pamantului.
  Marele meu semn de intrebare este faptul celor 3798 “prieteni “ pe facebook, la profilul meu , care majoritatea din ei ma cunosc si stiu exact ce fel de om sunt ,nu suntem in stare sa gasim 1000 de oameni adevarati care sa contribuie cu 10 ron/ persoana .Am si multi prieteni extrem de potenti financiar in lista care vad ca saracesc pentru 10 ron, oricum am constatat ca tot cei “saraci” ajuta
   
  In tara noastra unde domneste minciuna si hotia , inselaciunea si falsitatea eu inca nu vreau sa cred ca este totul pierdut si ca nu mai exista solidaritate umana !
  Pentru a evita exact faptul de a ajunge discutat si bagat in albia porcilor , cu excrocii si cersetorii de profesie care traiesc din banii cateilor , nu am oferit nimanui din multele persone care au cerut un numar de cont, preferand, pentru a elimina orice speculatie , toata campania sa fie publica si transparenta pe platforma sprijina.ro
   
  Doresc sa reamintesc faptul ca atunci cand dispuneam singur de bani , am rezolvat zeci de “ cazuri sociale” care plangeau la usa postului OTV din Piata Romana, totul pe banii mei fara nici un ajutor.
  Am facut aceasta precizare pentru cei care au comentat ca vreau sa ajut caini si nu oameni, dar care de fapt nu inteleg ca mai devreme sau mai tarziu vom fi loviti de un cutremur catastrofal , iar cainii vor fi dresati pentru a salva oameni………
  TOTUL VA FI TRANSPARENT SI POSTAT ATAT PE PAGINA MEA CAT SI PE PAGINA ONG-ULUI
   
  OBIECTIVE :
  FAZA 1:
  1. Constituirea asociatiei ( ONG) 1500 RON
  2. Achizitia terenului in suprafata de 1600 m2 10.000 RON
  FAZA 2:
  3. Gard de delimitare si padocuri pentru catelusi cca 12.000 RON
  4. Ingrijitor si dresor specializat in salvare urbana
  5. Protocol de colaborare cu M.A.I si I.G.S.U pentru salvare urbana si cautare persoane disparute
   
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU, IAR BUNATATEA SI SOLIDARITATEA SA INVINGA IN TARA NOASTRA !
   
  PENTRU DONATII GASITI BUTONUL ALBASTRU CU TEXTUL "Sprijina acest proiect", se poate dona folosind cardul sau ordin de plata bancar.
   
  https://www.sprijina.ro/cauze/salvati-cainii-care-salveaza-oameni
   
 • 28 /06
  2016
  2

   

   

  Rog anuntati cati mai multi prieteni si iubitori de animale despre acest proiect , avand in vedere ca este un timp limitat in care putem duce totul la bun sfarsit........nu cred ca pentru cineva este un " capat de tara " o suma mai mica decat cumpararea unui pachet de tigari, dar impreuna putem schimba in bine viata multor catelusi amarati si care ulterior vor devenii salvatori de oameni in caz de dezastre naturale sau disparitii de persoane !

   

 • 27 /06
  2016
  1

  AVEM 3770 VIZUALIZARI..............DACA AM GASII DOAR 1000 DE ROMANI CARE SA NU RAMANA IMPASIBILI SI SA DONEZE CATE 10 LEI......AM REUSII IMPREUNA UN SUPER PROIECT SI SALVAREA MULTOR CATELUSI NAPASTUITI.........DAR VAD CA ESTE GREU....LA NOI :(

   

   

  Doresc sa va prezint poze facute de mine cu terenul unde dorim sa construim  " paradisul cateilor " 

  Este la 100 km de Bucuresti, langa Manastirea..............

  MULTUMIM CELOR CARE SE IMPLICA SA DUCEM LA BUN SFARSIT PROIECTUL!