Rooka jewelry

de Andrei Dan-Gabriel
Adauga la favorite
2617
vizualizari
0 lei
din 9,600 lei
București, Municipiul București
Va invit sa faceti cunostiinta cu Rooka Jewelry un studio dedicat designului de bijuterii printate 3d executate la comanda pentru voi
Initiator proiect
1 proiect

 

Salutare tuturor!


Eu sunt Andrei, un artist grafic cu 12 ani de experiență în domeniul vizualizării proiectelor de arhitectură. Vreau să vă prezint, pe scurt, povestea și câteva dintre creațiile Rooka Jewelry.

Sunt sigur că ați auzit cu toții de printarea 3D. Pentru mine, totul a început atunci când am aflat despre tehnologia aceasta pentru prima dată, în urmă cu 2 ani. Am fost impresionat de posibilitățile pe care le oferă, așa că am început să învăț să modelez și să cunosc oameni implicați sau interesați de printarea 3D.

După câteva luni de tutoriale, mi-am propus crearea unui atelier de bijuterii care să îmbine metodele tradiționale cu cele moderne, pentru a împărți cu cei din jur bucuria mea de a crea. Așa a apărut Rooka Jewelry. Împreună cu doi colaboratori, am început să experimentăm cu diferite modele și materiale, externalizând pentru început producția în străinătate. Lucru pe care am dori sa îl schimbăm, cu sprijinul vostru, și să aducem întreaga producție în România, astfel încât să ne putem mândri cu produse "made in Romania".

Toate bijuteriile noastre sunt bijuterii de autor, unice sau în serie limitată, și sunt modul nostru de a ne exprima prin formă și lumină. Sunt mici sculpturi ce pot fi purtate pentru a exprima o idee sau a sublinia ținuta și personalitatea celui ce le poarta.

Iată câteva exemple de bijuterii create de noi:
Inel "Cluster"
 
Inel "Sprouts"
 
 
Inel "Sun"
 
Inel "Roots"
pandantiv "Concentric"
butoni "Anchor"
 Butoni "Positive"
 

Ce ați citit până acum a fost despre trecut. Pentru viitor, am stabilit trei etape pe parcursul cărora ne propunem să atingem obiective care credem că sunt cruciale în dezvoltarea și promovarea brandului nostru.

În prima etapă ne-am propus să construim un site de vânzări online. În acest scop,  avem nevoie și de un mic stoc de bijuterii. Le putem oferi spre vânzare sau folosi ca  mostre, pentru cei interesați să afle mai multe despre ce putem face sau cum îi putem ajuta pe cei care visează la o bijuterie originală, numai a lor. Tot în această etapă, avem nevoie să achiziționăm o versiune mai nouă a programului cu care lucrăm și să upgradăm stația grafică, pentru că timpul nu a fost prietenos cu ea și începe să-și arate vârsta.


Pe scurt, costurile acestei prime etape sunt:

- costuri site aprox. 2700 RON

- costuri software (Pixologic ZBrush 4R7) 4250 RON

- costuri upgrade statie grafică aprox. 4000 RON

- costuri creare stoc 5000 RON


Deci un total de aprox. 16000 RON, din care noi dispunem de 6780 RON. Pentru restul de 9600 RON avem nevoie de sprijinul vostru.

Voi puteți contribui nu numai cu bani, ci și cu un simplu share sau cu critici constructive. Suntem deschiși oricăror propuneri sau opinii și vrem să profităm de expunerea pe care sprijină.ro o oferă pentru a o folosi ca barometru.

Cea de a doua fază presupune extinderea serviciilor pe care le oferim și achiziționarea unei imprimante 3D performante precum Form2. Sperăm să extindem și echipa și să angajăm pe cineva care să ne ajute cu livrările. Încet, încet sperăm să putem mări echipa până la 10 oameni, cu care să colaboram pentru design, social media marketing  și, bineînțeles, expedierea și livrarea produselor noastre.

Alte servicii pe care Rooka Jewelry le poate oferi cu ajutorul printării 3D:

Accesorii pentru barbati 

inele tematice

Servicii specializate pentru medicina veterinara/umana

Nu în ultimul rand, unul dintre proiectele în care ne-am implicat alături de cabinetul veterinar "Trauma surgery vet " și de Dr. Iustin Girea presupune crearea de implanturi și proteze pentru animalele care au  suferit traume. Deocamdată, proiectul este în stadiu incipient. Însă suntem încrezători că prin efortul nostru vom putea face o diferență în viața pacienților Dr. Girea.

Vă mulțumim pentru timpul și interesul acordate. Pentru a afla mai multe despre noi și ce putem crea, scrieți-ne la andrei.rooka@outlook.com.

Echipa Rooka Jewelry.

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute