Sprijină România Unită

de Bogdan Diaconu
Adauga la favorite
37722
vizualizari
3,282 lei
din 1,000,000 lei
Romania,
Partidul România Unită este singurul partid independent din România și luptă pentru drepturile tuturor românilor. Acum are nevoie de implicarea ta!
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Cine suntem? Care este idealul nostru?

România Unită este singurul partid independent din România care luptă pentru drepturile românilor în propria lor țară și oriunde s-ar afla! Suntem singuri împotriva tuturor celor care ne-au jefuit țara. Ne-am înființat ca să punem capăt trădării de țară și distrugerii sistematice a României! Avem cea mai bună Lege anticorupție, depusă în Parlamentul României prin președintele formațiunii, deputatul Bogdan Diaconu, lege care prevede închisoarea pe viață pentru corupți, confiscarea totală și extinsă a averilor și muncă în folosul comunității pentru ca vinovații să își plătească singuri, prin muncă, cheltuielile de întreținere din închisoare. Ne împotrivim primirii de imigranți musulmani, distrugerii economiei românești și batjocurii la care sunt supuși românii în țară și în străinătate. 

De ce avem noi nevoie? Ce vei obține tu?

Acum avem nevoie de implicarea voastră! Nu suntem finanțați de nimeni, am funcționat din cotizațiile membrilor, iar sprijinul vostru este esențială pentru că ne va ajuta să fim mai puternici!

Donând pentru a susține România Unită, prin intermediul Asociației ”Demos”, sprijiniți viitorul României, care nu mai poate fi lăsat pe mâna celor care ne-au distrus timp de 26 de ani.

Pentru efortul vostru de a contribui la susținerea idealurilor noastre, vă oferim o serie de recompense, pe care le puteți alege din partea dreaptă a paginii și pe care ne dorim să le purtați sau afișați cu mândrie și drag.

Această metodă de finanțare funcționează cu succes?

În trecut, marile proiecte din România s-au făcut prin subscripție publică. Vom demonstra împreună că și activitatea politică poate să fie susținută în mod transparent, fără sponsorizări dubioase sau deturnări de fonduri publice.

Sprijinul vostru va fi folosit exclusiv pentru promovarea idealurilor naționale și pentru scăparea țării de hoți și de mincinoși!

Întrebări și răspunsuri

Cum s-a stabilit obiectivul campaniei?

Obiectivul fixat, de 1.000.000 de lei este bugetul de care Partidul România Unită are nevoie în campania electorală pentru alegerile locale. E greu să te confrunți electoral cu partide care sunt finanțate cu sume colosale, din surse numai de ei știute...

Cum pot sa plătesc pentru a susține România Unită?

Alege o recompensă aflată în secțiunea de recompense. Plata se poate efectua cu cardul direct aici, pe platformă, sau prin Ordin de plată, utilizând numărul de referință atât pentru transfer online cât și pentru transfer la ghișeul băncii.

De ce folosim platforma Sprijina.ro?

Donația făcută și suma plătită va fi vizibilă pe platforma Sprijina.ro, în timp real. Unii preferă să primească, la partid, sacoșe cu bani. Noi am ales o metodă LEGALĂ, SIGURĂ și TRANSPARENTĂ.

Pot să contribui anonim?

În cazul în care doriți să vă păstrați anonimatul, aveți disponibilă această opțiune, prin bifarea căsuței corespunzătoare. 

Daca aveți nevoie de ajutorul nostru în efectuarea donației vă rugam să ne scrieți la adresa de email : sprijinapru@yahoo.com 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 8 ani
Introduceti va rog si modalitatea de plata prin PayPal,daca aceasta functioneaza pentru donatii,si modalitatea prin transfer bancar direct,catre un cont bancar,caci nu multa lume doreste sa-si dea numarul cartii de credit pe Internet !

postat acum 8 ani
Apreciez dorinta de implicare si sprijin. Sa stiti ca se poate dona prin transfer bancar, nu doar cu cardul. Intrati in sectiunea de donatie si acolo puteti opta pentru plata cu ordin de plata. Varianta PayPal nu este accesibila prin intermediul portalului.
postat acum 8 ani
Vă rugăm să afișați poze la produse. Mulțumim!
Silviu Groza
acum 8 ani
Va rog cand aveti ocazia pe un post de televiziune sa le transmiteti urmatoru mesaj tuturor ce ne conduc tara in special presedintelui si premierului !" Voi nu santeti patronii Romaniei si nici Romania nu ieste firma dv.!!!" Asadar nu mai vindeti nimic !!
25.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
100.00 lei
Buzatu Alexandru
acum 8 ani
Pentru o Românie fara corupție.Pentru o Românie care sa nu fie datoare pe generații FMI -ului. Pentru o Românie in care știm pe ce se duc banii poporului.Pentru o Românie care nu este condusă de vasali ai altor tari, si in care resursele se expatriaza
30.00 lei
Burnar Ioan
acum 8 ani
Romania Unita - singura sansa, singura cale! Cu drag, din Sacel - Maramures.
220.00 lei
Maria
acum 8 ani
Contributie pentru amenda primita de Dl. Bogdan Diaconu referitoare la afirmatiile facute despre homosexuali. Am ajuns ca majoritatea sa fie persecutata in favoarea unei minoritati bolnave.
100.00 lei
acum 8 ani
100.00 lei
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Roib Doru
acum 8 ani
Susținem România Unita! Cu drag, din Sieu - Maramures.
200.00 lei
Chis Vasile
acum 8 ani
Din Salistea de Sus - Maramures, sprijinim România Unita!
440.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Şo pe iei si pe neamurile lor de tradatori si vanzatori de tara sa ii scuturati de sa le sune apa in cap !
25.00 lei
Bengus Marius Marian
acum 8 ani
100.00 lei
Zbona Gheorghe
acum 8 ani
Susținem România Unita!
200.00 lei
ungureanu cristian
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Adrian ion Marin
acum 8 ani
100.00 lei
Ionel
acum 8 ani
Sprijin PRU in lupta impotriva tradatorilor, Si vanzatorilor de Tara .
100.00 lei