Revista ÎnBine - număr de toamnă 2020

de Razvan Catalin Sorca
Adauga la favorite
Vezi
2266
vizualizari
367 lei
din 2,000 lei
Timișoara,
Revista ÎnBine - prima revistă despre fapte bune, voluntariat și implicare socială. Scriem poveștile celor care creează impact social.
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Am ales să credem #înbine

ÎnBine este un proiect de antreprenoriat social care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.
 
Prin inițiativa noastră vrem să inspirăm, motivăm și ajutăm oamenii să privească lumea cu optimism, să aibă curajul să realizeze ceea în ce cred și să fie sinceri în tot acest timp.
 

Pentru a ne îndeplini misiunea asumată am lansat în noiembrie 2019 Revista ÎnBine, o revistă locală distribuită gratuit în diverse spații publice din Timișoara. Redactorii revistei sunt tineri studenți pasionați de scris, un singur redactor-șef angajat și alți redactori voluntari.

După 3 ediții deja tipărite și încă 2 în stadiul de producție, am ales să cerem susținerea celor care vor să ne ajute să răspândim Binele.

Despre ce scriem?

Politica editorială se concentrează pe organizații neguvernamentale, voluntari și proiecte cu impact social. Ocazional scriem și despre afaceri  mici locale, pentru că și acestea au la bază valorile în care noi credem: Optimism, Curaj, Sinceritate.

Cum ne poți ajuta să răspândim Binele?

Avem nevoie de fonduri pentru a tipări o nouă revistă în luna septembrie 2020. De restul cheltuielilor interne ne ocupăm noi din fondurile pe care am reușit să le atragem până acum.

Cum te răsplătim pentru susținerea ta?

Vei primi 3 sau 4 reviste ÎnBine, în funcție de pachetul pe care îl alegi pentru a ne susține:

  • Revista ÎnBine #6 - Număr de toamnă pe care îl susții
  • Revista ÎnBine #5 
  • Revista ÎnBine #4
  • Revista ÎnBine #3

Și din partea prietenelor de la Kiddoteka:

  • Un cappuccino din partea casei
  • Reducere 20% dacă îți dorești o seară de film sau de boardgames, dacă ai o zi de naștere, vrei să organizezi un workshop și, în general, dacă vrei să rezervi spațiul Kiddoteka pentru orice eveniment privat

Alte moduri prin care ne poți ajuta

Dacă ești proprietarul unei societăți comerciale, poți cumpăra pagină de publicitate în revistă. Astfel primești un serviciu de publicitate la schimb pentru susținerea pe care ne-o oferi.

Dacă dorești să ne ajuți dar nu poți contribui financiar, ne poți ajuta distribuind linkul acestei campanii pe social media sau prietenilor tăi.

Unde ne poți găsi

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Iriciuc Naty
acum 4 ani
35.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Bine sa ne fie!
50.00 lei
Firescu Serban
acum 4 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
25.00 lei
Grecu Florina
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
acum 4 ani
10.00 lei
Izabella
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro