„Klar!“ Revista în limba germană

de Gabriela Pîrvu
Adauga la favorite
Vezi
6969
vizualizari
2,470 lei
din 6,000 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Klar! Revista în limba germană cu informații și articole interesante din școli, din țară, din străinătate, revista elevilor pentru toată lumea!
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

"Frau, facem atâtea proiecte, de ce să nu le strângem undeva, să le putem vedea la întâlnirea de 10, 20 ori 30 de ani?" a fost întrebarea venită din partea unui elev al meu din Colegiul Național "Vasile Lucaciu" din Baia Mare la sfârșitul lunii aprilie. Meditând asupra problemei, am ajuns la concluzia că este păcat să lăsăm amintiri frumoase, proiecte interesante și informații valoroase să se piardă în grădina timpului.

Așadar am format o echipă de 15 oameni, care au în subordine alți oameni și ei alți oameni, și de atunci funcționăm pe sistemul piramidal în cel mai organizat mod. În 10 zile de vacanță, perioadă în care elevii au preferat să se relaxeze scriind texte, am strâns 50 de articole. Au fost contactați profesori din Vietnam, Brazilia, diverse școli la care elevii noștri au făcut asistență în ultimii ani, organizația de studenți Gutenberg din Cluj și absolvenți ce studiază acum limba germană în Viena, Augsburg, Anglia sau Statele Unite. Toți, dar absolut toți au răspuns pozitiv rugăminții noastre. Acum echipa lucrează la selectare, corectare, editare, iar apoi documentul final va lua drumul editurii.

Și aici înflorește rugămintea noastră, a micilor nemți. Spre a avea un produs finit de calitate avem nevoie de sprijin financiar. Ne-am gandit că un buget de 6000 lei ar fi suficient pentru o primă revistă. Banii reprezintă: costurile editurii, transportul în țară și străinătate a exemplarelor, premiile pentru elevii ce vor câștiga diverse concursuri din revistă, reclama revistei, deoarece intenționăm să o publicăm de 4 ori pe an, an de an.

Aceasta va ajunge în multe școli din țară în care se învață limba germană, la fel și reclama firmei dvs. Dorim să printăm pe ultima pagină toate logo-urile firmelor care ne-au ajutat. 

O pagină din revistă va rămâne liberă, iar în numărul următor o vom umple cu ce se dorește. Acest lucru arată că suntem deschiși la propuneri, dorim la rândul nostru să sprijinim pe oricine ne solicită ajutorul.

În speranța că veți face parte într-un mod inedit din echipa noastră, vă mulțumim... nemțește: Lieben Dank!

 

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

acum 8 ani
Ceea ce faceti Dumneavoastra pentru copii este cu totul special. Va doresc succes si cu acest proiect ! Dana.
50.00 lei
Catalin Cioltea
acum 8 ani
Mult succes in continuare cu asemenea proiecte si felicitari!
150.00 lei
QuickMobile
acum 8 ani
Super felicitari pentru initiativa. Intreaga echipa QuickMobile va sprijina !
200.00 lei
Corina Mulea
acum 8 ani
750.00 lei
Drozd Dina
acum 8 ani
500.00 lei
Basil Kuschner
acum 8 ani
Viel Erfolg !
100.00 lei
Rusu Cosmin
acum 8 ani
600.00 lei
acum 8 ani
20.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
O revista ce merita cu adevarat SPRIJINul nostru!
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Ce proiect interesant! Va doresc mult succes si sa obtineti cat mai repede suma necesara! Abia astept revista. Felicitari organizatorilor!!!
50.00 lei