REPREZENTAM ROMANIA LA CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS

de Ionela Andreea Munteanu
Adauga la favorite
Vezi
3008
vizualizari
696 lei
din 89,280 lei
BUCURESTI,
Suntem foarte determinati sa facem orice ne sta in putinta pentru a reprezenta ROMANIA la campionatul mondial din Mexic!
Initiator proiect
Profil verificat
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

O scurta prezentare

iDance Studio Bucuresti este o scoala de dans înfiintata de catre antrenorii Catalin si Andreea Munteanu, ai caror cursanti descopera zilnic tainele dansurilor latino-americane (Salsa, Bachata), unii dintre ei facand chiar performanta. Iata premiile luate in ultimii 2 ani la campionatele mondiale: 

 • Locul 2 - Radu Manole, Vicecampion mondial;
 • Locul 4 - Daniel&Andreea, Salsa Couple Amateur;
 • Locul 6 - iDance Bachata Team, Bachata Teams Amateur;
 • locul 8  - Catalin&Andreea Salsa Couple Pro.

 

Antrenorii, cu peste 20 de ani de experienta în dans, au un palmares bogat, fiind pentru al treilea an consecutiv Campioni Nationali la categoria Salsa Profesionisti si clasati pe locul al 8-lea la World Latin Dance Cup 2019, care a avut loc în SUA si finalisti la Mundial de Salsa Cali, Columbia tot in 2019.

In urma cu doi ani am lansat un proiect care a avut drept obiectiv formarea unei trupe de Bachata amatori, din 5 perechi, care sa participle la competitii atat in tara, cat si in strainatate..

În acesti doi ani, 2018-2019, am reusit sa obtinem urmatoarele premii si titluri:

2018 - Locul 1 la Campionatul National; 2018 - Locul 4 la World Latin Dance Cup in Orlando, Florida, USA (finalisti); 2019 - Locul 1 la Barcelona Salsa Congress, divizia Bachata Open; 2019 - Locul 1 la Campionatul National; 2019- Locul 1 la SBK Championship Castellon, Spania.

 


In plus, am obtinut si calificarea în Semifinala World Latin Dance Cup 2019 din luna decembrie din Medellin, Columbia; Calificarea in Semifinala World Salsa Summit 2020 din luna Ianuarie din Miami, Florida, USA; calificarea in Finala Euroson Latino 2020 din luna iunie din Pueblo, Mexic.

Având în vedere faptul ca frumoasa noastre echipa, formata din 8 baieti si 5 fete, care lucreaza în diverse domenii de activitate (IT, Marketing, Medicina etc.) este foarte determinata sa faca orice îi sta în putinta pentru a fi prezenta la aceste campionate.  Un capitol bugetar esential îl constituie acoperirea costurilor, pentru care sunt necesari circa 18.600 EUR

Detalii:

 • Suma de care avem nevoie este de: 18.600 euro (89.280 RON)
 • Bilete de avion 13 dansatori (1000 eur/ bilet) - 13000 eur;
 • Cazare pe perioada concursului, 6 camere (500 eur/camera) - 3000 eur;
 • Taxele de concurs 13 dansatori ( 200 eur/dansator) - 2600 eur;
 • Site-ul nostru: www.idancestudio.ro
 • Indiferent daca ne atingem obiectivul financiar sau nu, banii pe care ii vom strange ii vom folosi pentru a achizitiona o parte din necesarul deplasarii la competitia mondiala din Mexic

 

Cu promisiunea ca nu va vom dezamagi, asteptam cu încredere sprijinul dumneavoastra. Impactul proiectului nostru asupra Romaniei si sustinatorilor: 

 • Romania va fi reprezentata pentru al 5-lea an consecutiv la campionatul mondial de dans latino-american;
 • Prezenta noastra la campionatul mondial reprezinta o performanta importanta pentru aceasta disciplina, avand deja 2 titluri de campion, 1 titlu de vicecampion si multi alti finalisti;
 • Totodata prin participarea la acest concurs de talie mondiala am putea spune ca promovam Romania si dezvoltam comunitatea de dansatori.

Intrebari si raspunsuri

1. Ce ne recomandă?

R: Profesionalismul, munca, dorinta. 

2. De unde putem să aflăm detalii despre concurs?

R: http://eurosonlatino.com.mx/ dar ne puteti urmari si pe https://www.facebook.com/idanceschool/

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Gheorghe Maria
acum 4 ani
Succes!
10.00 lei
Gheorghe Maria
acum 4 ani
Succes!
50.00 lei
roxana
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Sustinator anonim
acum 4 ani
La multi ani, Oana! Succes!
200.00 lei
catalin
acum 4 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Gruia Ruxandra
acum 4 ani
210.00 lei
Ana-Maria Moiceanu
acum 4 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 4 ani
Multa bafta va doresc.
30.00 lei