Red Penguins, desene animate

de Dragos Lesnic
Adauga la favorite
523
vizualizari
0 lei
din 8,000 lei
Tulcea,
Vreau sa lansez o serie de animatii amuzante cu pinguini dar sa abordez si anumite subiecte legate de impactul negativ al omului asupra naturii.
Initiator proiect
1 proiect

 

Desene animate.

Vreau sa incep o serie de desene animate cu pinguini in care sa introduc anumite subiecte legate de protejarea naturii si intr-un fel sa trag un semnal de alarma intr-un mod amuzant pe intelesul tuturor.

Pentru realizarea proiectului o sa am nevoie de aproximativ 8000 de lei pentru materialele cu care voi incepe:

  • Un upgrade pentru pc-ul personal pentru a putea face animatii de calitate (folosesc 3DS max).
  •  O tableta grafica.
  •  Un microfon.

Pot spune ca am inceput proiectul cu ce am dar nu voi putea sa il continui fara putin ajutor. Am creat o mare parte din obiectele din animatie pentru inceput dar nu pot face nimic altceva fara sa suprasolicit pc-ul.

                        Daca voi reusi sa strang suma propusa prima data voi face upgrade-ul pc-ului si voi achizitiona un microfon iar in maxim 2 saptamani voi reusi sa termin un prim episod si il voi posta pe youtube alaturi de multumirile mele pentru toate persoanele care ma vor sustine.

                        Dupa primele 3-4 episoade voi achizitiona tableta grafica cu care o sa aduc mai multe personaje si obiecte in animatie mult mai usor si mai repede incercand mereu sa aduc ceva nou si sa imbunatatesc continuu ceea ce fac.

Tot ceea ce urmeaza sa fac va fii postat pe youtube, voi si prezenta cum produc animatiile pentru toti cei curiosi. De asemenea odata cu cresterea comunitatii voi crea si o pagina web pentru continut, obiecte personalizate si probabil si cursuri de creare a animatiilor gratuite.

Despre mine:

Deci, eu sunt elev in clasa a 12a pe profil protectia mediului si ma numesc Lesnic Dragos. 

Toata ideea mi-a venit in clasa a 11a dupa simularile de bacalaureat cand am vazut ca nu am luat note prea stralucite si am decis ca e momentul sa schimb ceva. Eu m-as descrie ca fiind o persoana foarte lenesa dar destul de ambitioasa. Pana acum ceva timp nu aveam habar ce vreau sa fac in viata dar am realizat ca toata copilaria mea am petrecut-o mai mult in casa jucand jocuri video si uitandu-ma la desene animate si stiu ca asta vreau sa fac in viata, vreau sa incep cu desenele animate si dupa facultate sa incep sa fac jocuri video. 

Acum sincer sa fiu, as putea vorbi ore in sir despre viata mea si despre cum mi-a venit ideea de a incepe sa fac desene animate dar va voi da fiecaruia oportunitatea de a ma cunoaste si de a ma ajuta sa formez o comunitate in jurul meu.

Momentan las putin mister aici si pentru oricine vrea, ma poate contacta la adreasa de email: dragoslesnic@gmail.com

SAU pe facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100004941556418

 

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute