Restaurant QR order

de Traian Costin Nicolau
Adauga la favorite
1250
vizualizari
0 lei
din 8,000 lei
Bucuresti,
Cu aceasta aplicatie, ne propunem diminuarea riscului infectarii cu Covid-19 prin a limita interactiunile dintre ospatar si client folosind un QR code
Initiator proiect
1 proiect

O scurta prezentare

Din cauza acestei pandemii globale, toata lumea are de suferit, cel putin pe plan economic. Ne-am gandit insa, ca suntem capabili de a revolutiona anumite industrii, facandu-le in acelasi timp mai safe  in aceasta perioada de pandemie.

In imaginea proiectului puteti observa prototipul aplicatiei. Aceasta nu este forma ei finala.

Cum functioneaza

Un restaurant care va accepta instalarea aplicatiei noastre, va avea un QR code diferit la fiecare masa, pe care clientul il poate scana. Odata scanat, clientul va fi redirectionat catre meniul restaurantului, de unde poate comanda foarte usor. Asadar, nu mai e nevoie sa vina angajatul sa iti aduca meniul, apoi sa se intoarca sa te intrebe daca v-ati hotarat, ca de abia mai apoi sa va serveasca. Tot acest proces este extrem de simplificat, angajatul avand contact cu clientul doar cand vine sa aduca comanda, usurand tot procesul si reducand sansele de o comanda gresita. Totodata, diminuand interactiunile dintre client si angajat, reducem si riscul infectarii cu Covid-19 si ne intoarcem semnificativ la normalitatea cu care eram obisnuiti inainte de a incepe pandemia.

De ce am avea noi nevoie? 

Am avea nevoie de fonduri pentru a sustine costurile developarii si a serverelor. Totodata, am avea nevoie de clienti entuziasmati pentru a implementa aplicatia noastra in locatiile lor.

Alte cai/moduri in care ne poti ajuta

Desi unele persoane nu pot contribui financiar la cauza noastra, asta nu inseamna ca nu ne pot ajuta. Daca doriti, puteti apela la instrumentele de share de pe aceasta platforma si nu numai. Avem nevoie de cat mai multa vizibilitate!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Nu sunt contributii facute