Publicarea volumului "Culorile adevărului"

de Sebastian Perju
Adauga la favorite
3544
vizualizari
7,269 lei
din 6,500 lei
București,
“Culorile adevărului” este romanul de debut al tânărului Sebastian Perju. Ne poți ajuta să-l publicăm la Editura Zugzwang.
Initiator proiect
1 proiect

 

Copertă: Sabrina Enescu-Bourdeaud'hui

Despre carte

“Culorile adevărului” este romanul de debut al tânărului Sebastian Perju, scriitor român stabilit de aproape un deceniu în Franța. Personajul principal este Rigobert, un imigrant camerunez ajuns clandestin în Europa după ce traversează Marea Mediterană pe barcă.  Aici, Rigobert realizează că visurile pe care și le făcuse despre o viață în Occident nu se potrivesc întocmai cu realitatea.

Acest manuscris probabil nu ar fi existat fără omul Andrei Crăciun, așa că nu-mi rămâne decât să redau mai jos câteva cuvinte frumoase din ceea ce va fi prefața acestei cărți: 

„Într-o literatură în care se scrie de decenii aceeași carte, Sebastian Perju vă propune o alta: o întoarcere la lumea de astăzi. Rigobert al lui nu stă la bloc, n-a trăit pe vremea lui Ceaușescu și n-a pătimit în tranziția noastră, românească. Probabil că bietul Rigobert nici nu știe cine a fost cunoscutul nostru dictator. Rigobert este din Camerun. Iată, așadar, povestea unui emigrant african care ajunge în Europa, unde descoperă culorile adevărului și, poate, dragostea. Sebastian Perju locuiește de aproape un deceniu în Franța și până când nu ajunge autor de limbă franceză, zic să vă grăbiți să-i citiți romanul de debut. E scris în limba română și e scris bine.

Despre autor

Sebastian Perju este ploieștean, dar locuiește la Reims, în Hexagon. A lucrat ani buni în presa românească, relatând despre actualitate. Acum, vrea să aleagă el finalul întâmplărilor trăite și devine romancier.

Despre editură

Editura Zugzwang este un proiect care gravitează în trena Akademia Media Group și care își propune să promoveze autori români contemporani. Plecăm de la zero și ne bazăm exclusiv pe sprijnul cititorilor care precomandă cărțile noastre. Vom publica: poezie, proză scurtă, publicistică, romane, cărți pentru copii, eseuri, dar și lucrări academice. Editura nu are ținte comerciale, ci se ghidează după logica unui ONG, scopul fiind, mai degrabă, să propună o paletă de noi autori (prioritate au debutanții). De aceea, la noi, autorii sunt pe picior de egalitate cu editura.

*pentru fiecare donație de minimum 50 de lei se va primi în schimb un exemplar al cărții.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Vlad Oltinescu
acum 2 ani
Doamne ajuta
150.00 lei
Enescu Valeriu
acum 2 ani
Iti urez succes si sunt convins ca-l vei avea
150.00 lei
Andreea Dumitrache
acum 2 ani
Succes
50.00 lei
Gabriel Morariu
acum 2 ani
Felicitări și succes în ceea ce ți-ai propus!
70.00 lei
Perju lorelay alina
acum 2 ani
Cat ma multe
250.00 lei
Laurentiu Dragnea
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Circiumaru Carmen
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Barbucenii
acum 2 ani
If there’s a book that you want to read, but hasn’t been written yet, you must write it.
359.00 lei
Rares
acum 2 ani
La mai multe!
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
30.00 lei
Bogdan Mihaescu
acum 2 ani
La cat mai multe!
100.00 lei
octavian_perju@yahoo.com
acum 2 ani
Da autograf tenpulamea
50.00 lei
Dana Dumitrescu
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
Elena Stoian
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro
manoliu Anca
acum 2 ani
Plata facuta cu SMS
10 euro