PNL pentru viitor!

de Partidul Național Liberal
Adauga la favorite
18823
vizualizari
4,360 lei
din 500,000 lei
Romania,
PNL are nevoie de sprijinul tău! Suntem în prag de campanie electorală și avem nevoie de suport pentru a putea câștiga o bătălie pentru viitor.
Initiator proiect
1 proiect
ONG
ONG profil verificat

Donează pentru viitor!

 

PNL are nevoie de sprijinul tău! Suntem în prag de campanie electorală și avem nevoie de suport pentru a putea câștiga o bătălie pentru prezent și pentru viitor. Transparență decizională, libertate de expresie și consultare publică, domnia legii, încurajarea antreprenoriatului, eficiență în politici locale. Fii alături de noi în efortul nostru de modernizare a societății! Donează pentru viitor!

 

De ce apelăm la donații? Pentru că e în spiritul liberalismului.

 

Una dintre diferențele dintre politica de dreapta și cea de stânga este aceea că cea dintâi recomandă cultura donației, în timp ce a doua impune impozite mari pentru o administrație falimentară. Cea care până acum ți-a luat banii pentru a-i face pierduți în rețele ale corupției. Acum este momentul în care poți dona pentru a evita politicile scumpe și falimentare ale stângii. Acum, pentru că vrei tu, poți susține financiar o campanie al cărei scop final este lupta împotriva corupției, eficientizarea administrației locale și implementarea unor politici locale coerente.

Strângem bani prin intermediul donațiilor în primul rând pentru că este în regulă să ceri sprijin, pentru că este în regulă să donezi și pentru că e bine să se știe câți bani au fost strânși din donații. Este o formă de a practica transparența și de a o promova pe piața finanțărilor. Donează pentru ceea ce crezi!

 

Donează și tu!

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

acum 8 ani
50.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
300.00 lei
Sirbu Ioan
acum 8 ani
100.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
Felicitari pentru transparenta . Mult succes si la cat mai multe astfel de proiecte.
500.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
1,000.00 lei
Petru Mircea Fumarel
acum 8 ani
50.00 lei
Tapu Nazare Eugen
acum 8 ani
2,000.00 lei
VOICU MIHAI ALEXANDRU
acum 8 ani
50.00 lei
acum 8 ani
250.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
10.00 lei
Sustinator anonim
acum 8 ani
50.00 lei