Sustine proiectul "Noua lume a internetului"

de MARIAN STEFAN DODIN
Adauga la favorite
Vezi
7032
vizualizari
111 lei
din 35,000 lei
Bacău, Județul Bacău
Acest proiect a fost lansat cu scopul de a revolutiona ceea ce inseamna internetul,afacerile,distratiile si munca din Romania.
Initiator proiect
3 proiecte

Sa ne gandim la "Internet" sub o alta forma.

In ziua de azi, pe intenet gasesti detoate. De la poze si videoclipuri amuzante,pana la posibilitatea de a cumpara produse care sa-ti fie livrate acasa precum si posibilitatea de a munci de acasa pe internet.

Mai exact...

Pentru toate aceastea, ai nevoie de multe conturi daca este vorba de retelele de socializare,mail,forum-uri,site-uri de vanzari/cumparari produse (ex: olx.ro ),ect.

Daca lucrezi de acasa,trebuie sa tii evidenta la site-urile cu care colaborezi sau esti angajat.

Poti rezolva sondaje on-line si castiga bani din asta,chiar poti face diferite actiuni (ex: promovarea unui articol,scrierea lui,testarea unor jocuri si sau aplicatii) si lista poate continua.

 

 

 Despre mine

 

   Eu sunt Dodin Marian Stefan, sunt pasionat de tehnologie,inovatie,distractie si tot ceea ce inseamna nou.

In 2013 am aparut in ziar (vezi articolul fotografiat) si la televiziunea locala (vizioneaza video), aceasta a fost doar inceputul. Intre timp am reusit sa construiesc o noua viziune a internetului din Romania.

 

Planul meu

  

 

 

Doresc sa construiesc o platforma care sa fie disponibila atat pentru utilizatorul de internet,cat si pentru firme/companii.
O platforma in care utilizatorul sa poata sa faca diferite actiuni, cum ar fi:

+Sa joace jocuri online din care sa scoata bani reali.

+Sa aplice la diferite microjoburi,care îi sunt oferite de platforma.

  Ex:  *Sa publice articole pe retelele de socializare.

          *Sa raspunda la sondaje de opinie din diverse domenii urmand sa fie platit.

          *Sa verifice ocazional site-urile partenere platformei si sa semnaleze daca aceastea au un "defect" in constructie,text sau pret, urmand sa fie recompensat pentru aceasta.

+Sa participe la concursurile oferite de platforma.

+Sa vanda produse si/sau servicii in Romania.

+Sa recomande platforma si sa castige bani din performantele echipei proprii.

+Posibilitatea de a avea cont platit la care se adauga atat creditele in contul utilizatorului cat si diverse avantaje. (ex: mai multe microjoburi zilnice,bonusuri ocazionale direct proportionale cu implicarea in platforma,premii lunare prin tragere la sort,ect)

Firmele:

+Au posibilitatea de a avea un cont special pe site in care pot adauga diferite actiuni care trebuie realizate de utilizatorii site-ului.

Ex: * Sa adauge sondaje referitoare la companie/brand,urmand sa fie completate de utilizator.

      *Utilizatorul sa interactioneze cu site-ul ( share la postari/site, like-uri pe retelele de socializare,scriere  de comentarii pe site,ect)

      *Utilizatorul sa  verifice pozitia site-ului pe motoarele de cautare dupa cuvinte cheie,slogan,domeniu de  activitate, pentru o crestere de calitate in topul acestora si automat  pentru a mari semnificativ numarul de vizitoatori/clienti ai site-ului.

        *Posibilitatea ca utilizatorul sa  verifice si sa raporteze eventualele greseli de programare,text sau pret gasit/eronat,sau alte erori gasite pe site ,pentru o mai buna experienta a noilor vizitatori ce urmeaza sa acceseze pagina de internet a companiei.

      *Utilizatorul sa poata rezolva diverse microjoburi puse la dispozitie de firma.+Pot face promovare prin reclame standard/clasice prin intermediul platformei la un cost redus si calitate garantata, fiind folosita tehnologia de reclama cu ajutorul cookie, de a afla de la utilizator date demografice si zone de interes, dar si cea targetata pentru a selectat varsta,genul,orasul,interesele utilizatorului, etc.


Etapele proiectului

 

1. Deschiderea firmei       Pret: 1.700 -1.900 lei
2. Inchiriere spatiu de lucru/sediu social     Pret: 2.000 - 3.000 lei / luna
3. Achizitie domeniu + gazduire    Pret: 300 - 350 lei                                                                                                
4. Achizitie  minim 5 calculatoare      Pret: 2.000 - 3.500 lei / bucata                                              
5. Achzitionare de mobilier aferent (birouri,scaune,ect)                                                             
6.Mentenanta (service si intretinere )                                                                                                   
7.Angajarea personalului si inceperea proiectului.

 

 

Riscuri si provocari

   Intradevar,pana se aude de acest proiect la o scara mai inalta, exista si riscul sa nu pot plati angajatii pentru primele 1-3 luni,fapt datorat riscului de profit insuficient pentru acoperirea in totalitate a cheltuielilor. Insa, aceasta este riscul oricarui nou inceput si trebuie sa-l avem in vedere.

 

 

 Cai/moduri in care poti fi ajutat

Cei care doresc sa sprijine acest proiect sunt rugati sa-si aleaga recompensele din partea dreapta a site-ului.

 

    Ajuta-ne sa pornim acest proiect cat mai curand.Nu te costa nimic sa distribui  aceasta postare pe retelele de socializare. Iti multumim anticipat!

 

 

 

 

întrebãri si rãspunsuri!

 

î: Cat o sa coste inregistrarea pe site pentru utilizator?, dar pentru companie ?

R: în ambele siteatii costul de inregistrere este "0"

 

î: Am vazut ca este si cont platit pentru utilizator,la ce se refera daca ai spus ca inregistrarea este "0"

R: Contul platit,reprezinta faptul ca utilitatorul are la dispozitie ca si in alte platforme de a avea beneficii suplimentare,castiguri mai mari la rezolvarea de "microjoburi",ect

î:  De ce trebuie sa platesc sa pimesc mai multi bani in interactiunea cu site-ul ?

R: Suma achitata pe pachet, o sa fie introdusa 90% in contul tau sub forma de credite. Urmand ca diferenta de 10% sa fie trimisa in fondul de premiere a platformei.

î: Ce pot face cu creditele din contul meu?

R:  Poti sa le folosesti la diferite jocuri gen "tombola",jocuri contra timp,jocuri de atentie,de logica,ect din care poti castiga pana la 1000 de ori suma investita.

Poti sa le folosesti pentru pentru a actizitiona diferse produse/servicii puse la dispozitie de alti utilizatori (site de anunturi)

Poti sa transferi creditele catre alti utilizatori.

Poti sa primesti bani in banca cand ajungi la 50 de lei.

 

î: Site-ul o sa aiba si o aplicatie pentru android?

R: Sigur ca da,astfel o sa poti continua sa te distrezi si sa castigi bani folosind diferitele posibilitati ale platformei.

î: De unde vin bani pe care ii castig?

R: Bani vin din partea companiilor care doresc ca TU (utilizatorul) sa rezolvi anumite microjoburi sau sa raspunzi la diferite sondaje propuse de acestia,urmand sa achite o taxa pentru munca ta.

î: La ce te referi prin reclame "standard/clasice"?

R: Ma refer la publicitate gen "Google adwords" sau "Facebook Ads", in care compania alege domeniul de interes al vizitatorului,zona geografica,numarul de aparitii pe zi/utilizator,ect.

î: Ce sunt microjoburile,si cum le pot folosii?

R: UTILIZATORUL, rezolva diferite sarcini oferite de companie utilizand un pc/smartphone pentru care esti recompensat cu sume intre 0,20 - 100,00 lei depinde de dificultatea si timpul alocat acelui task (microjob).

     COMPANIA, are posibilitatea sa puna la dispozitia utilizatorului diferite task-uri platite, cu scopul de a verifica vulnerabilitatile site-ului,a testa aplicatii pentru smartphone pe care le detine compania,ect.

î: Se poata face o asemenea platforma,exista tehnologia?

R: Da,de exemplu Google,foloseste deja aceasta tehnologie,daca ai cont pe "g+" ai si pe "youtube","google analytics,adwords",ect.

î: Am primit un voucher de reducere,unde il pot folosii?

R: Pentru "Utilizator": voucherul se poate folosi la achizitionarea de servicii de pe site,valabilitatea acestuia fiind valabila 60 de zile de la emitere.

     Pentru "Firma": voucherul de reducere poate fi folosit pentru achizitionarea de publicitate indiferent de tip (imagine/video/text). Aceasta avand o perioada de valabilitate de 90 de zile de la data emiterii.

î: La ce se refera "participarea la concursuri cu bani"?

R: In contul utilizatorului este prezenta se sectiune numita "Participare tombola", in interiorul aceastei sectiuni utilizatorul vede cate "participari la tombola" mai are disponibile in cont,in cazul in care nu mai are,poate achizitiona noi participari. O participare reprezinta participarea la tombola site-ului in care are sansa de a castiga mare premiu in bani sau urmatoarele 2 locuri disponibile.

Pentru mai multe detalii legate de proiect astept mesaje in sectiunea speciala.

 

 "Valoare unei idei consta in aceea ca trebuie valorificata. Thomas Alva Edison"

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

postat acum 8 ani
Fain proiect dar parerea mea ca ar trebui sa inceapa sa te sustina familia si prietenii ca sa imi dea mie credibilitate sa te sustin, eu care nu te cunosc. Astept sa imi castigi increderea

postat acum 8 ani
Nu pot obliga pe nimeni sa ma sustina,personal am postat acest articol pe Facebook, G+ si Twitter si astept parerea aceastora sau diferite intrebari pentru ca acest proiect sa fie mai clar pentru ei.
MINEA COSMIN
acum 8 ani
Plata cu card "sprijina si tu!"
1.00 lei
Bob Andreea
acum 8 ani
Foarte tare,astept sa pot folosi voucherul ;)
10.00 lei
QuickMobile
acum 8 ani
Foarte frumos. Chiar daca nu reusesti sa strangi toata suma din prima, nu te lasa pentru ca este ceva de viitor. Mult succes !
100.00 lei
 • 14 /11
  2015
  1

   UPDATE: 14.11.2015  09:05

  Am reusit urmatoarele:

  1. Am reusit sa gasesc locatia perfecta pentru o parte din activitate firmei,perfecta pentru 5-6 persoane. Am incheiat un contract de comodat (gratis) pe 1 an de zile,cu ajutorul unei cunostinte.

   

  2. Am infiintat firma, se numeste S.C. CONVERSIONS SMART SRL-D, datele firmei pot sa fie accesate pe site-urile din domeniu.

   

  3. Asta inseamna ca am economisit bani frumosi numai din chirie,si asta inseamna ca diferenta de bani ramasa o sa fie folosita pentru dezvoltarea proiectului in cea mai mare platforma din lume.

   

  4. Domeniul de site urmeaza sa fie achizitionat.