Planified, târgul tău de evenimente online

de Sergiu Catalin Bungardean
Adauga la favorite
2739
vizualizari
100 lei
din 12,000 lei
Târgu-Mureș,
Web
Intenționăm să strângem suma de 12.000 de lei care să ne fie suficientă pentru un angajat nou timp de 6 luni în regim part-time.
Initiator proiect
1 proiect

Introducere


Proiectul Planified a început la sfârșitul anului 2018, având scopul de a face căutarea unui furnizor de servicii sau o sală de evenimente mult mai simplă și ușoară.

Fiecare dintre noi a avut sau va avea nevoie la un moment dat nevoie de un fotograf sau de o sală de evenimente, iar Planified este aici să te ajute.

Suntem ca un un târg de evenimente online 24/24 la care ai acces în orice moment în mod gratuit.

Echipa


Echipă poate că e mult spus, deoarece este vorba doar despre doi tineri de 22 de ani, respectiv 20 de ani, din Târgu-Mureș și Mediaș: Sergiu și Casian.

Sergiu este fondatorul Planified și cel care a avut ideea proiectului, în timp ce Casian s-a alăturat proiectului pe parcurs și este hotărât să facă alături de Sergiu un produs care să fie iubit de toată lumea.

Cei doi lucrează în prezent în marketing și jurnalism, Sergiu fiind specialist marketing la una dintre cele mai mari companii de recrutare din România, BestJobs, în timp ce Casian este jurnalist la PRO TV, un brand care nu are nevoie de alte prezentări.

De ce avem nevoie


Vrem să facem saltul spre o companie în toată regula, iar pentru asta avem nevoie de un coleg nou în echipă care să ne ajute. În primă fază unul este suficient, însă apoi avem în plan să ne extindem și să formăm o familie și mai mare.

Intenționăm să strângem suma de 12.000 de lei care să ne fie suficientă pentru un angajat nou timp de 6 luni în regim part-time.

Conform celor de la Ziarul Financiar, în septembrie 2018 salariul mediu în județul Mureș a fost de 2.471 lei net la un program de 8 ore. Noi vrem să oferim 2.000 de lei brut, adică echivalentul a 1.219 lei net pentru 4 ore.

Încercăm astfel să menținem nivelul salariului mediu și să reușim în același timp să găsim o persoană de la care să avem ce învăța.

Restul cheltuielilor de promovare sau dezvoltare vor fi suportate în continuare de noi.

Ce oferim


Ținem să vă mulțumim pentru ajutor, astfel că oferim prin extragere la sorți o ședință foto gratuită unuia dintre susținători. Ședința va fi realizată de Bogdan Nicolae, un fotograf care face parte din comunitatea Planified și despre care puteți afla mai multe de aici.

Alte moduri în care ne poți ajuta


Dacă nu poți contribui financiar la obiectivul nostru, nu e nicio problemă. Vrem să-ți mulțumim pentru timpul acordat, deoarece dacă încă ești aici înseamnă că îți place de noi și de ce intenționăm să facem.

Totuși, ne poți susține chiar și cu un simplu share pe Facebook. Suntem siguri că unul dintre prietenii tăi va avea un eveniment în curând și va fi bucuros dacă-l vei ajuta.

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Herman Peter
acum 5 ani
100.00 lei