Piano blues made in Romania

de Florentin Laurian Milcof
Adauga la favorite
Vezi
1289
vizualizari
270 lei
din 10,000 lei
București,
Este primul album al Othello trio, un produs unic în România, care promovează pianul în blues precum și marii pianiști ai blues-ului mondial
Initiator proiect
1 proiect
Companie pro-profit
Pro-profit profil verificat

Piano blues made in Romania - un album despre pian în blues, despre marii pianiști de blues

 • Sunt Florentin Milcof, iar numele meu de scenă este Othello (am fost „botezat” așa de un poet inspirat, într-un turneu). Studiez pianul de la 6 ani și sunt muzician profesionist de aproape 40 de ani, timp în care am participat la producția a 15 albume muzicale, am luat premiul pentru cea mai bună orchestrație în 2001 (pentru albumul Iris Athenaeum), am cântat cu nume mari ale scenei românești (trupa Iris, Ștefan bănică jr., Felicia Filip, Laura Bretan, Laurențiu Cazan, Mike Godorja, Paula Seling, etc.), am cântat pe 3 continente vreme de 10 ani, am făcut emisiuni muzicale la radio și televiziune (radio Romantic, Antena 1, Tele 7 abc, Realitatea tv).
 • Ideea asta de „blues piano” o am de 5 ani și este o mare provocare pentru mine. E greu să promovezi blues-ul în general, în România, e și mai greu să promovezi pianul în blues, în particular, unde „vioara întâi” de obicei este chitara. O altă provocare pentru mine este promovarea marilor pianiști ai blues-ului, mai puțin cunoscuți în România.
 • Doar contribuția financiară a fiecărui susținător va face ca acest album să existe. După doi ani cu foarte puține concerte, capacitatea mea de a finanța acest album este limitată. 
  Nu este vorba despre o susținere idealistă și necondiționată, ci de o pre-comandă. Fiecare dintre dumneavoastră va primi (cel puțin) un CD precum și alte surprize în măsura în care bugetul îmi va permite.
 • Este evident faptul că nici o casă de producție muzicală cu posibilități financiare din România nu este interesată să producă un astfel de material discografic. Din acest motiv trebuie să spun deschis faptul că de ceva vreme am pus ceva bani deoparte pentru acest proiect însă nu suficient. Sunt optimist față de această soluție și sper să adun suma pentru producția de bază, absolut necesară pentru acest album care, nu reprezintă pentru mine un deziderat economic ci unul de natură artistică, unul care să deschidă o perspectivă diferită decât cea obișnuită, față de blues, față de pian.
 • Recompensele vor fi porni de la un CD (50 de lei) până la un CD cu autografe, poster, mulțumiri și un concert privat  (3000 de lei)
 • Fondurile obținute vor fi folosite pentru plata inginerilor de sunet care vor mixa și masteriza albumul, a graficianului și a producției CD-ului.
 • În cazul în care suma nu va fi acoperită, prioritatea va fi producția CD-ului, plata inginerilor de sunet care vor mixa și masteriza albumul și plata graficianului.
 • Albumul nu va apărea pe nici o platformă de streaming în primele 6 luni de la lansare.

 Impactul

 • Sper să vă placă albumul. Mai ales că e vorba de unicul album de piano blues din România, iar eu și colegii mei, Adi Chepa - chitară bas și Daniel Croitoru- tobe, suntem mândri de munca noastră.

 Riscuri si provocari

 • Sunt două provocări pentru mine: producția și promovarea unui album de blues și promovarea pianului în blues și a marilor pianiști de blues mai puțin cunoscuți în România.
 • Singurul risc pe care mi-l pot imagina este bugetul insuficient.

 Nu dispun de fonduri dar aș vrea să te ajut să-ți scoți discul

OK, știu foarte bine sentimentul.
Poate că suntem amici pe Facebook sau ne urmărim pe Instagram, Twitter sau LinkedIn.
Încercați  să re-postați toată campania pe care o vom face pe-acolo și vă vom fi foarte recunoscători.
Folosiți deasemenea instrumente puse la dispoziție de sprijină.ro

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Schor tudor
acum 2 ani
Mult succes
60.00 lei
Sustinator anonim
acum 2 ani
100.00 lei
Emanuela Cerchez
acum 2 ani
Impresionant. Mult succes!
60.00 lei
Cristi Țibu
acum 2 ani
Bravo, de-abia aștept.
50.00 lei