Pentru Necuvantatoare

de Radu Ghiocel
Adauga la favorite
1707
vizualizari
100 lei
din 25,000 lei
Pitești, Județul Argeș
Carte de retete pentru animale de companie.
Initiator proiect
3 proiecte

Cu totii indiferent de varsta iubim animlele de companie . Cei ce au sau au avut animale de companie stiu cat de complicat este sa le faci o dieta balansata mai ales daca nu ai timp nici sa gatesti pentru tine insuti. 

Aceasta carte vine in sprijinul proprietarilor de animalute cu retete si cateva trucuri pe care le puteti folosi in alimentatea prietenului dumneavoastra .

In functie de specie trebuie cunoscute anumite vitamine necesare unei dezvoltari corespunzatoare daca doriti sa aveti in compania dumneavoastra un animal voios si sanatos.

Cartea va cuprinde retete pentru multe animale incepand de la pesti si insecte pana la pasari , canine si feline, pentru ca in ziua de azi vedem din ce in ce mai multe animale exotice integrandu-se in casele si vietile oamenilor.

Fiecare tip sau specie de animal va avea 2-3 retete proprii , spre exemplu ,  in cazul unui papagal vom avea ce fel de seminte mananca(ovaz si falaris -dar care sunt slabe in vitamine deci trebuie adaugate morcov ardei gras si frunze de spanac) , in ce cantitate , ce vitamine trebuie sa faca parte neaparat din dieta pentru un penaj cat mai frumos , daca aceaste pot fi luate din mancare sau daca trebuie adaugate ca supliment in apa de baut etc.

Ca si crescator de animale va pot spune ca am avut personal diverse rase de caini, pisici, diverse rase de pasari, broaste testoase si chiar si pestisori de acvariu si am invatat pe pielea mea cat este de greu sa-i faci bine daca se imbolnavesc. Iar in cele mai multe cazuri ei se imbolnavesc din cauza dietei pentru ca animalutul tau mananca ce-i dai in mare parte pentru ca-i este foame, dar el nu poate sa vorbeasca sa-ti spuna daca il doare stomacul sau altceva. Noi ca stapani trebuie sa observam aceaste lucruri insa de multe ori din cauza lipsei de timp trecem cu vederea si ajungem sa cheltuim mai multi bani pe medicamente decat am fi cheltuit pe o dieta sanatoasa.

Asadar cred ca este necesar ca o astfel de carte sa fie editata si publicata pentru a ajunge in locuintele tuturor celor care au animale de companie si care chiar tin la ele si vor sa le acorde o dieta corespunzatoare.

Am nevoie de ajutorul vostru pentru  a lansa aceasta carte , va multumesc.

 

Te rog sa te autentifici pentru a putea posta comentariu

Quickmobile
acum 7 ani
Super proiect. la cat mai multe astfel de proiecte frumoase.
100.00 lei